• Billetpris
  290 kr.
 • Dato
  13.
  Oktober -
  13.
  Oktober
  2023
 • Tid
  19.00
 • Sted
  Holstebro - Black Box
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Ekstra show kl. 21.30

JONAS MOGENSEN

TRUMMERUM – Comedy Tour 2023

Jonas Mogensen er, efter 12 år i dansk stand-up, klar med sit første onemanshow. I efteråret 2023 kommer han rundt på de danske scener med sine observationer om dagligdagens trummerum.

Jonas Mogensen vandt i 2015 talentprisen ved Zulu Comedy Galla og har siden da vist sit store talent både på livescenen og på TV. Derudover har han gjort sig som tekstforfatter på diverse underholdningsprogrammer, indtil han og makkeren, Kasper Gross, fik hul igennem med deres egen tv-serie, Minkavlerne, der igennem 3 sæsoner har vist sig at være en regulær seermagnet for TV2 zulu. Sidst men ikke mindst, så udmærkede han sig i efteråret 2021 ved at vinde 5. sæson af TV2’s store underholdningssucces, Stormester.

Jonas Mogensen har en unik evne til at se det store i det små, fra en helt skæv vinkel og med så tør en levering, at man ikke kan holde grinene tilbage.   

Jonas siger selv om showet:

“Efter Minkavlerne og andet tv har fyldt rigtig meget for mig de seneste år, kan jeg mærke, at jeg tænger til at komme ud og lave en masse stand-up. Jeg synes, det er ved at være tid til, at jeg laver mit første onemanshow. Det er selvfølgelig nervepirrende, men et par af min mors strikkeveninder har forsikret mig om, at det nok skal gå. 

Showet bliver en sammensætning af små fortælleringer fra min og mine nærmestes hverdag. Ikke fordi der sker alle mulige vilde ting i mit liv. Tværtimod, så er jeg på mange måder en helt gennemsnitlig, dansk familiefar. Det bliver mere en lille fejring af de små og nære ting, som tilsammen udgør hverdagens trummerum. Og vi lever jo i en tid, hvor vi er blevet meget bevidste om, at de små ting kan have indflydelse på de store. Jeg tror i hvert fald, det ville klæde mig at ændre et par vaner – selvom jeg ikke rigtig gider. 

Til gengæld glæder jeg mig virkelig til at komme rundt i landet og optræde, og jeg skal gøre mit for, at det både bliver vedkommende og skide sjovt”. 

Kom og grin med når Jonas Mogensen indtager landets scener med sin underspillet og fantasifulde stil. Standup skal opleves live!

Varighed: 75 min.

Læs vores Handelsbetingelser

Køb billet Køb spisning

Streetfood menu

Uden mad & drikke...

Glæd dig til kokkens nyeste tiltag. Her indbydes du til at udfordre og inspirere dine smagsløg med spændende og eksotisk mad fra alle verdens hjørner. Bliv fx fristet af retter fra det kreolske køkken; et blandingskøkken udviklet i New Orleans, med lækre elementer af fransk, nordafrikansk, indiansk og vestindisk kogekunst. Eller smag på det asiatiske køkken, der ofte er kendetegnet af retter rige på både krydderier og grøntsager.

Streetfood menuen er forskellige fra gang til gang og har et stort udvalg af mange små retter efter kokkens valg og fantasi. Og selvfølgelig er der også lidt sødt at slutte din aften af på.

Kort sagt, smag på lidt af hvert og på mere af alt det, du godt kan lide.

Pris 185 kr. pr. pers.
Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser