• Billetpriser
  335 - 435 kr.
 • Dato
  10.
  September -
  11.
  September
  2020
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Holstebro - Teatersalen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Tilkøb Teaterbuffet inkl. NEM BAR

DU VED, HVAD JEG MENER…

Niels Hausgaard

Begge Niels Hausgaard koncerter aflyses nu og det samme gør begge menuer samt NEM BAR til pausen.

Billetter købt online: Hvis du har købt billetterne online, behøver du ikke kontakte os. Pengene vil automatisk blive overført til det kort, der blev brugt ved betaling. Bemærk at der kan gå op til 30 hverdage med tilbagebetaling til dankort og 30 dage til mastercard.

Billetter købt i det fysiske billetsalg i Musikteatret: Har du købt billetterne i det fysiske billetsalg i Musikteatret, skal du henvende dig til post@musikteatret.dk med dit reg. og kontonummer samt dit ordrenummer. Så vil vi sørge, for at pengene kommer retur. Bemærk at der kan gå op til 30 dage med tilbagebetaling til dankort og 30 dage til mastercard.

Billetter købt hos Odendo: Dit køb bliver refunderet af Odendo. Bemærk at der kan gå op til 30 hverdage med tilbagebetaling til dankort og 30 dage til mastercard.

Har du allerede kontaktet os for at få dine penge retur i forbindelse med reducering af pladser. Så har vi registreret det i systemet. Bemærk at der kan gå op til 30 hverdage med tilbagebetaling til dankort og 30 dage til mastercard.

Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk. Selv siger han, at det hele står og falder med, hvor god kontakt, han opnår. Han har turneret landet tyndt siden 72 og spiller lige gerne i øst som i vest. Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark. Vores lyd og hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han.

Hans yndlingsofre er de nærige, de selvretfærdige, de opstyltede, de der smasker ved bordet, de uvenlige osv. osv. De var tidligere samlet i det, der hed Liberal Alliance. De må jages hele året. De er aldrig fredede.

For Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer og morer ham. Det der kan betegnes som vores fælles skæbne, f.eks. religion og politik, samfundsforhold i det hele taget. Det SKAL vi tale om, det er fundamentet i et demokrati, siger han og griner mod horisonten og tilføjer:

Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre.

Varighed: 2 x 60 minutter

Teaterbuffet inkl. NEM BAR

Uden mad & drikke...

Til forestillingen tilbyder vi vores teaterbuffet inkl. NEM BAR

Teaterbuffet serveres inden forestillingen og NEM BAR serveres i pausen under forestillingen.

Først kan du se frem til 3 forskellige forretter anrettet på tallerken med lidt for enhver smag af både fisk, skaldyr og kød nøje afstemt efter sæsonen og serveret med diverse grønt, dressing, nybagt brød og økologisk smør.

Herefter kan du glæde dig over hovedret på buffet, hvor kokkene trancherer 2 – 3 forskellige stege, mens der derudover vil være frit valg af flere udgaver af varme kartofler, 3 forskellige salater varieret efter sæsonen, 2 specielle hjemmerørte dressinger, 2 varme saucer, krummer, knas, brød og smør.

Sidst men ikke mindst kan du nyde dessert på buffet, hvor vi serverer 2 slags desserter, som kan bestå af bl.a. kager, is, mousse og frugt samt et velassorterede ostebord med lokale såvel som udenlandske oste med passende tilbehør samt kiks.

I pausen har du adgang til vores NEM BAR som serveres i Terminalen på 1. sal med udsigt over åen.
– Her kan du frit forsyne dig med husets vin, øl og sodavand.

SÆRTILBUD! Pris pr. person inkl. NEM BAR kr. 295,- / Børn under 12 år er halv pris.
Såfremt færre end 25 pers. har bestilt, vil maden blive tallerkenanrettet og ikke opsat som buffet.

Ønsker du at spise i vores restaurant inden showet og samtidig benytte dig af NEM BAR i pausen, kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

 

NEM BAR

Køb NEM BAR i pausen i Terminalen på 1. sal – Her kan du frit forsyne dig med husets vin, øl og sodavand i pausen.
Undgå kø og køb adgang nu, kr. 65,- pr. person.

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til teaterbuffet inkl. NEM BAR eller NEM BAR alene øverst på siden.

 

Læs vores handelsbetingelser her.