Praktisk information - Musikteatret Holstebro

Praktisk information

Køb af billetter
Vil du købe billetter, kan du benytte dig af følgende muligheder:

  • Online via websitet (husk at logge ind med e-mail og adgangskode.)
  • På telefonnummer 70202096
  • På service@billetten.dk
  • Det fysiske billetsalg er lukket til daglig i Musikteatret Holstebro, men vi holder åbent for personlig betjening en time før egne arrangementer.

Det er ikke nødvendigt at printe din billet, blot du kan fremvise en gyldig billet på din telefon.

Se her hvornår er det bedst at ringe til vores kundeservice på telefonnummer: 70202096

Handicappladser og parkering
Booking af kørestols- eller ledsagerbilletter kan af tekniske årsager kun ske på telefonnummer: 70202096 eller på service@billetten.dk – Husk at skrive et telefonnummer, vi kan træffe dig på.

Musikteatret Holstebro har handicapparkeringspladser udenfor hovedindgangen på Trillingsgaards Plads, samt på parkeringspladsen lige efter græsvolden og desuden flere på Toftegade.

Kørestolsbrugere og andre med gangbesvær kan benytte elevator til Musikteatrets 5 handicap- og ledsagerpladser i Aksel Nørgaard Salen via indgang C. Bemærk venligst at der ikke er elevator til sidebalkoner, 1. balkon eller 2. balkon. 

I Black Box kan man komme til de 10 handicappladser direkte via salsdørene.

Vi har ikke kørestole til udlån.

Handicaptoiletter
Handicaptoiletter finder du i Foyeren til venstre (når du ankommer af hovedindgangen fra Teaterpladsen)

Parkering
Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at parkere hverken på pladsen eller i springvandene foran Musikteatret Holstebro på Trillingsgaards Plads.

Vi henviser i stedet til p-pladserne følgende steder:

  • Ved Hallen (Elbil opladning)
  • Brogårdsvej (Ved Kvickly)
  • Toftegade (Elbil opladning)
  • Helgolandsgade

Ved store eller flere arrangementer i Musikteatret er parkeringspladserne ofte godt fyldt, og vi anbefaler derfor vores gæster at komme i god tid eller at søge alternative parkeringsmuligheder. Se evt. Holstebro Kommunes parkeringsoversigt.

MTH Parkeringsoversigt

Teleslynge
Der er installeret teleslynge i Aksel Nørgaard Salen. Har du et Phonak høreapparat med “Roger” funktion kan det selv tilslutte ved at du går forbi en wallpilot i enten indgang B eller C, ellers skal du benytte teatrets teleslynge. Disse kan du gratis låne ved at henvende dig i Billetsalget inden arrangement. Der er ikke teleslynge i Black Box.

Garderobe
Du er velkommen til at benytte Musikteatrets bemandede garderobe til dit overtøj. Garderobeafgiften er 20 kr. pr. person.

Hvis du kommer for sent
I Musikteatret begynder arrangementer som udgangspunkt altid til tiden. Kommer du for sent, kan vi derfor ikke garantere, at du kan komme ind i salen før efter en eventuel pause. Eller kan komme ind på den plads i salen du har købt billet til. Det er ene og alene kunstnerne, der afgør, hvorvidt de vil tillade folk at komme ind, efter de er gået på scenen. Hvis du kommer for sent og afvises i døren, refunderes din billet ikke.

Rygning
Musikteatret Holstebro er et røgfrit hus. Der er dog mulighed for at ryge udendørs og benytte de opsatte askebægre.

Kom gerne i god tid
Get In Baren i foyeren åbner altid en time før vores arrangementer, og vi opfordrer dig til at benytte muligheden for at nyde en drink.

Undgå kø og køb NEM BAR til pausen for kun 85,- pr. person
I NEM BAREN kan du frit forsyne dig med husets vin, øl og vand i pausen. Bestil NEM BAR til pausen online eller i Get In Baren i foyeren inden forestillingen. (Bemærk, det er ikke til alle forestillinger, der tilbydes NEM BAR til pausen.)

Sluk mobilen
Forestillingen foregår her og nu og lyset fra en skærm forstyrrer både dig selv og andre, så sluk mobilen og put den i lommen eller i tasken under showet.

Overnatning:

Momondo:
Søger du mere rejseinspiration om Holstebro så klik her