- Frokosttallerken med udvalg af husets specialiteter med ost og sødt, brød og smør
|
kr. 150,- |
- Teater tapastallerken: Spansk serrano 24 mdr. skinke, slagter mesters ølpølse, italiensk gourmet salami, lokal Vesterhavsost, spicy chiligouda, druer og krydret kyllingespyd. Hertil pesto, aioli og snack oliven med brød og smør samt et stykke hjemmebagt brownie.
|
kr. 95,- |
|
|
- 3 stk. uspecificeret håndmadder
|
kr. 55,- |
- Uspecificeret smørrebrød pr. stk. (beregn 2-3 stk. pr. pers.)
|
kr. 42,- |
- Håndpillede rejer på franskbrød, med hjemmerørt mayo og div. pynt
|
kr. 58,- |
- Stjerneskud luksus modellen med det hele
|
kr. 135,- |
- Pariserbøf af Hereford severet på økobrød med div. tilbehør
|
kr. 135,- |
-
Teater burger 200g oksehakkebøf serveret i gourmetbolle, smurt med mild chili mayo, sprød salat, syltet rødløg, finskåret spidskål og gulerod samt agurke relish. (Kan laves med persille indbagt tender kyllingefilet)
|
kr. 99,- |
- Sprøde pomfritter med aioli og ketchup
|
kr. 28,- |
- Luksus sandwich med grov eller lyst brød og forskelligt fyld
|
kr. 75,- |
|
|
- Groft trekants sandwich med 2 lag 1 stk. med varieret pålægsfyld og sprød salat
|
kr. 45,- |
- 4 stk. mini sandwich med varieret pålægsfyld og sprød salat
|
kr. 45,- |
- 2 slags bruchetta tomat/basilikum og oliven/rosmarin
|
kr. 35,- |
- 1/1 bolle med smør eller m. pålæg
|
kr. 25/35,- |
- Dagens kage pyntet med frugt
|
kr. 35,- |
|
kr. 45,- |
- 2 slags hjemmebagte småkager
|
kr. 25,- |
- Lun kringle eller Wienerbrøds stænger
|
kr. 35,- |
- Kransekage top, macaron og chokolade petitfour 1 af hver
|
kr. 35,- |
- Nøddemix med tørret frygt og mandler, grissini og rischips
|
kr. 22,- |
- Nøddemix, grissini, rischips, druer og grønsagstænger med dip
|
kr. 55,- |
- Udskåret frisk frugt og druer
|
kr. 28,- |
- Gulerods og agurkestænger, mini tomater med dip
|
kr. 30,- |
-
Pålægs/pølse bord til møder, mindehøjtider, o.l. 3 slags pålæg og slagterens postej. Serveret med tilbehør, lyst og mørkt brød samt øko smør.
|
kr. 85,- |