Selskabsbuffet

350,- pr. person

August buffet 2021

Forret serveret på tallerken

  • Dampet rødspætteroulade med rucola salat
  • Røget vesterhavsmakrel, capers dressing og syltede rødbeder
  • Fennikelsalami med kikærte humus

Hovedretter – vegetar – salater:

  • Teriyaki stegt, farseret kalkuncuvette
  • Helstegt dansk kalvefilet med pistaciesmør
  • Fyldte markchampignons med urter
  • Ristede, sprøde grøntsager
  • Broccolisalat med sprød bacon
  • Blandet salat med dressing
  • Provence tomatsalat med mozzarella
  • Div. sprødt salat tilbehør
  • 2 slags dressinger
  • Ristede små kartofler med krydderurter
  • Gratineret, bagt grov kartoffelmos
  • Timian flødesauce
  • Kalveskysauce

Dessert på buffet

  • Citronbrownie med blåbær og chokopynt
  • Orangebagte pandekager med vaniljecreme
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
  • Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Forret serveret på tallerken

  • Hjemmerørt skaldyrssalat med citron
  • Kold laksesouffle med purløgs creme fraiche
  • Røget svinemørbrad med peberfrugt pesto

September buffet 2021

Hovedretter – vegetar – salater:

  • Krydderpaneret
  • Helstegt oksehøjrebsfilet
  • Kartoffelpandekager med ratatouille
  • Bagte rodfrugter med urte drys
  • Pandestegte skivekartofler med urter
  • Kartoffelgratin med fløde
  • Sprødt salat med ærter og bacon
  • Marineret pastasalat
  • Græsk salat med feta
  • Div. sprødt salat tilbehør
  • 2 slags dressinger
  • Estragon fløde sauce
  • Rødvinssauce

Dessert på buffet

  • Blommetrifli med portvin og hvid mousse
  • Brownie med hasselnød topping
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
  • Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Oktober buffet 2021

Forret serveret på tallerken

  • Røget krondyr kølle med spinatæggestand
  • Rørt ørredsalat med friske krydderurter
  • Kold bagt torskefilet/gremolata – persillefløde

Hovedretter – vegetar – salater:

  • Rosa stegt Gourmet okseculotte
  • Provence krydret svinekam
  • Kylling Mignon i rød kokossauce
  • Gratineret gulerodstimbaler
  • Krydderstegte kartofler
  • Gratineret kartoffelkage
  • Timianristet kål og østershatte
  • Hvedekernesalat med svampe
  • Sprødt, grønt mixed salat med bønner og blåbær
  • Marineret spidskålssalat med æble
  • Div. sprødt salat tilbehør
  • 2 slags dressinger
  • Svampe flødesauce
  • Kalve skysauce

Dessert på buffet

  • Vanilje creme brulé, friske brombær
  • Fragilité kage med havtornfromage
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
  • Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

November buffet 2021

Forret serveret på tallerken

  • Håndrørt tunmousse med dild og lime
  • Røget fasanbryst, flødestuvede svampe/rosmarin
  • Røget laks med persillericotta

Hovedretter – vegetar – salater:

  • Rosa stegt dansk kalvefilet med timian
  • Hvidløgs Marineret tender svinekam
  • Krondyrs ragout med vinter urter
  • Blomkålsgratin med panco og ost
  • Flødekartofler med karotter og porrer
  • Stegte små kartofler med urtemix
  • Ristet vintergrønt
  • Marineret rissalat med peber
  • Coleslaw med saltede mandler
  • Blandet grøn salat med æbler
  • Div. sprødt salattilbehør
  • Whiskysauce tilsmagt med fløde
  • Bordelaise rødvinssauce m/ champignons
  • 2 slags dressinger

Dessert på buffet

  • Blåbærtærte med limeskum
  • Hvid chokolademousse med rabarberkompot
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
  • Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

December buffet 2021

Forret serveret på tallerken:

  • Røget laksetatar – urter – hytteost
  • Koldrøget krondyrfilet – tabouleh- mynte
  • Rødspætterulle med spinat – dild aioli

Hovedretter – vegetar- salater:

  • Kryddersmørstegt dansk kalveculotte
  • Sprødstegt flæskesteg
  • Julemedister – hjemmelavet rødkål
  • Kartoffelgratin – mozzarella og muskat
  • Sukkerbrunede kartofler
  • Sød kartoffelfalafel- timian- blomkålsris (vegansk)
  • Hvidkålssalat vendt i æbleciderolie og dijonsennep- saltmandler
  • Grønkålssalat med friske figner og æbler i syrnet fløde
  • Rødbede humus – agurker med sesamfrø
  • Div. sprødt salattilbehør
  • Fløde skysauce
  • Syrnet fløde og olie/urtedressing
  • Anis/lakrids flødesauce

Dessert på buffet

  • Ris ala mande – kirsebærsauce
  • Julechokolade – CALLEBAUT
  • Krydderkager – peberkager og romnødder
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
  • Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør