350,- pr. person
November buffet 2020
Forret serveret på tallerken
- Håndrørt tunmousse med citron
- Røget fasanbryst, flødestuvede svampe/rosmarin
- Røget laks med persille ricotta
Hovedret på buffet
- Rosa højrebsfilet med timian
- Hvidløgs marineret svinekam
Vegetarretter
- Flødekartofler med gulerødder
- Stegte små kartofler med urtemix
- Blomkålsgratin med panco og ost
- Ristede vinterurter
- Marineret rissalat med peber
- Coleslaw med saltede mandler
- Blandet grøn salat med æbler
- Diverse sprøde salattilbehør
- Whiskysauce tilsmagt med fløde
- Bordelaise rødvinssauce m/ champignons
- 2 slags dressinger
Dessert på buffet
- Blåbærtærte med limefløde
- Hvid chokolademousse med rabarberkompot
- Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
- Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør
December buffet 2020
350,- pr. person
Forret:
- Røget laksetatar – urter – hytteost
- Koldrøget krondyrfilet – tabouleh- mynte
- Rødspætterulle med spinat – dildaioli
Hovedretter – vegetar – salater:
- Kryddersmørstegt dansk kalvefilet
- Sprødstegt flæskesteg
- Jule medister – hjemmelavet rødkål
- Kartoffelgratin – mozzarella og muskat
- Sukkerbrunede kartofler
- Sød kartoffelfalafel- timian- blomkålsris (vegansk)
- Hvidkålssalat vendt i æbleciderolie og dijon sennep – saltmandler
- Grønkålssalat med friske figner og æbler i syrnet fløde
- Rødbedehumus – agurker med sesam
- Div. sprøde salat tilbehør
- Flødeskysauce
- Syrnet fløde og olie/urte dressing
Desserter:
- Ris ala mande – kirsebær sauce
- Jule chokolade – CALLEBAUT
- Krydderkager – peberkager og rom nødder
- Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
- Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør
Januar buffet 2021
Serveret på tallerken:
- Rejesalat med urter
- Bagt laksesouffle med dildcreme
- Spansk serranoskinke på rucola med aioli
Hovedret: Buffet
- Rosastegt kalvefilet
- Farseret unghanebryst med salvie
- Vegetarretter:
- Spinattærte med skalotteløg
- Ristede rødder med timian
- Dampede petit kartofler med persille
- Gratineret kartoffeltårn
- Vildris salat med salsa grønt
- Små salater med honningbagt rødbede
- Blandet grøn salat
- 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
- Sauce bearnaise
- Portvinsskysauce
Dessert: Buffet
- Tiramizu kage med chokoladegitter
- Hvid brownie med skovbærskum
- Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
- Kiks, brød og økologisk smør
Februar buffet 2021
3 slags tallerkenanrettet:
- Unghane terrine med løgmayonnaise
- Gravad svinefilet og krydderurter, æggemuffins
- Marinerede tigerrejer på spyd med tangsalat
Hovedretter: Buffet
Rosa, langtidsstegt tender kalveyderlår
Dansk svinekam med peber og bacon
Vegetarretter:
Quinoa bøffer
Gratineret rodfrugtpie
Ristede kartoffelbåde
Grov kartoffelpuré med urter
Tomatsalat med mozzarella
Små salater med mango og saltede græskarkerner
Kikærtesalat med agurk
2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
Grøn pebersauce
Hvidvinssauce
Desserter: Buffet
Italiensk panacotta med rosmarin og syltede bær
Mørk brownie med Callebaut Gold ganache
Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør
Marts buffet 2021
Serveret på tallerken:
- Røget vildsvin fra Klosterheden med krydret mayonnaise
- Rimet torsk med anis, på fennikelsalat
- Spinatroulade med koldrøget laks og frisk ost
Hovedretter: Buffet
- Helstegt dansk kalveculotte
- Honningstegt skinkesteg
Vegetarretter
- Grønsagssouffléer med broccoli og creme fraiche
- Stegte falafelboller med kommen
- Bagte kartoffeltoppe med friske krydderurter
- Ristede små kartofler
- Små salater med bagte marinerede rodfrugter
- Marineret, dampet tortellini med spinat og Parmaflager
- Sæsonens grønne salat
- 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
- Kalveskysauce
- Anis/lakrids flødesauce
Dessert: Buffet
- Rådhus pandekager med orange sauce og nøddedrys
- Rabarberkompot med hvid chokolademousse
- Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
- Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør
April buffet 2021
Forretter: 3 slags tallerken serveret
- Krabbesalat rørt med friske urter
- Dampet rødspættefilet med spinat
- 2 slags tapas salami med pesto og syltede løg
Hovedretter: Buffet
- Helstegt oksehøjrebsfilet
- Dansk svinekam med pikant ost
Vegetarretter:
- Kartoffelpandekager – butterbeans og kommen
- Ristet ratatouille, grønt
- Grove pommes frites med BBQ salt
- Kartoffelgratin med spinat
- Broccolisalat med bacon
- Rød pastasalat med piment
- Grønne salater med ærter og agurk
- 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
- Brie/urte sauce
- Okseskysauce
Desserter: Buffet
- Mojitodessert med crumble og mynte gelé
- Blåbærtærte med vaniljemousse
- Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
- Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør