Selskabsbuffet

350,- pr. person

August buffet 2022

Forretter: 3 slags tallerkenserveret

  • Dampet rødspætteroulade med marineret rucola
  • Røget ørredfilet , kapersdressing og syltede gule beder
  • Fennikelsalami med krydret kikærtehumus

Hovedretter på buffet:

  • Teriyakistegt  farseret kalkuncuvette
  • Helstegt dansk kalvefilet med pistaciesmør

Vegetarretter:

  • Fyldte markchampignons med urter
  • Ristede sprøde grøntsager
  • Broccolisalat med sprød bacon
  • Blandet salat med dressing
  • Provence tomatsalat med mozzarella
  • Div. sprøde salat tilbehør
  • 2 slags dressinger
  • Ristede små kartofler med krydderurter
  • Gratineret bagt, grov kartoffelmos
  • Timian flødesauce
  • Kalve skysauce.

Desserter tallerkenserveret:

  • Citronbrownie med blåbær og chokopynt
  • Orangebagte pandekager og hjemmelavet is
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
  • Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

September buffet 2022

Forretter: 3 slags tallerkenserveret

  • Hjemmerørt skaldyrssalat med citron
  • Kold laksesouffle med purløgs creme fraiche
  • Røget svinemørbrad med romanesco dressing

Hovedretter på buffet:

  • Krydderpaneret svinemørbrad
  • Helstegt oksehøjrebsfilet

Vegetarretter:

  • Kartoffelpandekager med ratatouille
  • Bagte rodfrugter med urtedrys
  • Pandestegte skivekartofler med urter
  • Kartoffelmosgratin bagt med porrer
  • Sprød salat med ærter og bacon
  • Marineret pastasalat
  • Græsk salat med feta
  • Div. sprøde salat tilbehør
  • 2 slags dressinger
  • Estragon flødesauce
  • Rødvinssauce

Desserter tallerkenserveret:

  • Blommetrifli med portvin og hvid mousse
  • Brownie med hasselnød topping og hjemmelavet is
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
  • Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Oktober buffet 2022

Forretter: 3 slags tallerkenserveret

  • Røget krondyrkølle med spinatæggestand
  • Rørt ørred salat med friske krydderurter
  • Kold, bagt torskefilet/ gremolata – persillefløde

Hovedret på buffet:

  • Rosastegt gourmet kalvetykkam
  • Provence krydret svinekam
  • Kylling Mignons i rød kokossauce

Vegetarretter:

  • Gratineret gulerodstimbaler
  • Krydderstegte kartofler
  • Gratineret kartoffelkage
  • Timianristet kål og østershatte
  • Hvedekernesalat med svampe
  • Sprød grøn mixed salat med bønner og blåbær
  • Marineret spidskålssalat med æble
  • Div. sprøde salat tilbehør
  • 2 slags dressinger
  • Svampe flødesauce
  • Kalveskysauce

Desserter tallerkenserveret:

  • Vanilje creme brulé, friske brombær
  • Fragilité kage med havtorn fromage og hjemmelavet is
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
  • Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

November buffet 2022

Forretter: 3 slags tallerkenserveret

  • Håndrørt tunmousse med dild og lime
  • Røget fasanbryst med flødestuvede svampe/rosmarin
  • Røget laks med persillericotta

Hovedret på buffet:

  • Rosastegt dansk kalvefilet med timian
  • Hvidløgsmarineret tender svinekam
  • Krondyrsragout med vinterurter

Vegetarretter:

  • Blomkålsgratin med panco og ost
  • Flødekartofler med karotter og porrer
  • Stegte små kartofler med urtemix
  • Ristet vinter grønt
  • Marineret rissalat med peber
  • Coleslaw med saltede mandler
  • Blandet grøn salat med æbler
  • Div. sprøde salattilbehør
  • Whiskysauce tilsmagt med fløde
  • Bordelaise rødvinssauce m/champignons
  • 2 slags dressinger

Desserter tallerkenserveret:

  • Brombær muffins med mørk chokolade og hjemmelavet is
  • Hvid chokolademousse med rabarberkompot
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste