Selskabsbuffet
350,- pr. person

September buffet 2020

Serveret på tallerken

  • Hjemmerørt skaldyrssalat med citron
  • Kold laksesouffle med purløgs creme fraiche
  • Røget svinemørbrad med peberfrugt pesto

Hovedret på buffet

  • Krydderpaneret svinemørbrad
  • Helstegt oksehøjrebsfilet

Vegetarretter

  • Kartoffelpandekager med ratatouille
  • Bagte rodfrugter med urtedrys
  • Pandestegte skivekartofler med urter
  • Kartoffelgratin med fløde
  • Sprød salat med ærter og bacon
  • Marineret pastasalat
  • Græsk salat med feta
  • Diverse sprøde salattilbehør
  • 2 slags dressinger
  • Estragon flødesauce
  • Rødvinssauce

Dessert på buffet

  • Blommetrifli med portvin og hvid mousse
  • Brownie med hasselnød topping
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
  • Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Oktober buffet 2020

Forret serveret på tallerken

  • Røget krondyrkølle med spinatæggestand
  • Rørt ørredsalat med friske krydderurter
  • Kold bagt torskefilet med gremolata

Hovedret på buffet

  • Rosastegt gourmet kalvefilet
  • Provencekrydret svinekam
  • Kylling Mignons i rød kokossauce

Vegetarretter

  • Krydderstegte kartofler
  • Gratineret kartoffelkage
  • Fløderistede kål og rodfrugter
  • Hvedekernesalat med svampe
  • Sprød grøn mixed salat med bønner og blåbær
  • Marineret spidskålssalat med æble
  • Diverse sprøde salattilbehør
  • 2 slags dressinger
  • Svampe flødesauce
  • Kalveskysauce

Dessert på buffet

  • Vanilje creme brulee
  • Fragilité kage med havtornfromage
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
  • Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

November buffet 2020

Forret serveret på tallerken

  • Håndrørt tunmousse med citron
  • Røget fasanbryst, flødestuvede svampe/rosmarin
  • Røget laks med persille ricotta

Hovedret på buffet

  • Rosa højrebsfilet med timian
  • Hvidløgs marineret svinekam

Vegetarretter

  • Flødekartofler med gulerødder
  • Stegte små kartofler med urtemix
  • Blomkålsgratin med panco og ost
  • Ristede vinterurter
  • Marineret rissalat med peber
  • Coleslaw med saltede mandler
  • Blandet grøn salat med æbler
  • Diverse sprøde salattilbehør
  • Whiskysauce tilsmagt med fløde
  • Bordelaise rødvinssauce m/ champignons
  • 2 slags dressinger

Dessert på buffet

  • Blåbærtærte med limefløde
  • Hvid chokolademousse med rabarberkompot
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
  • Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

December buffet 2020

Forret serveret på tallerken

  • Marinerede sild med løg, kapers og karrysalat
  • Vol au vent med røget gråand på rosmarinsvampe
  • Rørt torskesalat med krydderurter drysset med rejer. Kogte æg og citron
  • Hertil groft rugbrød, økosmør samt gulerodsbrød

Julehovedret: Buffet

  • Fiskefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
  • Stegte sennepssild
  • Koldrøget laks med spinatæggestand og dild/senneps dressing
  • Tapas julepostej med bacontern og rødbede chips
  • Tarteletter med høns i asparges og hakket persille
  • Lune frikadeller og medister med grønlangkål
  • Hvidkålssalat vendt i æbleciderolie og Dijon med valnødder
  • Grønkålssalat med friske figner og æbler i syrnet fløde
  • Sweet potato falafel med juleris (vegansk)
  • Flødegratinerede kartofler med muskat og gulerod
  • Sprængt berberieandebryst med timian og appelsinskal
  • Honning/ingefær skinke med brunede små kartofler og flødesauce
  • Helstegt flæskesteg med sprøde svær, groft syltede rødkål og surt

Juledessert: Buffet

  • Hjemmebagt chokolade Brownie med topping
  • Ris à la mande med mandelstykker og kirsebær/rom sauce små glas
  • Osteanretning med 4 slags oste, druer og cognacnødder
  • Jule-chokolade-knas, kiks og krydderkager

Januar buffet 2021

Serveret på tallerken:

  • Rejesalat med urter
  • Bagt laksesouffle med dildcreme
  • Spansk serranoskinke på rucola med aioli

Hovedret: Buffet

  • Rosastegt kalvefilet
  • Farseret unghanebryst med salvie
  • Vegetarretter:
  • Spinattærte med skalotteløg
  • Ristede rødder med timian
  • Dampede petit kartofler med persille
  • Gratineret kartoffeltårn
  • Vildris salat med salsa grønt
  • Små salater med honningbagt rødbede
  • Blandet grøn salat
  • 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
  • Sauce bearnaise
  • Portvinsskysauce

Dessert: Buffet

  • Tiramizu kage med chokoladegitter
  • Hvid brownie med skovbærskum
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
  • Kiks, brød og økologisk smør

Februar buffet 2021

3 slags tallerkenanrettet:

  • Unghane terrine med løgmayonnaise
  • Gravad svinefilet og krydderurter, æggemuffins
  • Marinerede tigerrejer på spyd med tangsalat

Hovedretter: Buffet
Rosa, langtidsstegt tender kalveyderlår
Dansk svinekam med peber og bacon
Vegetarretter:
Quinoa bøffer
Gratineret rodfrugtpie
Ristede kartoffelbåde
Grov kartoffelpuré med urter
Tomatsalat med mozzarella
Små salater med mango og saltede græskarkerner
Kikærtesalat med agurk
2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
Grøn pebersauce
Hvidvinssauce

Desserter: Buffet
Italiensk panacotta med rosmarin og syltede bær
Mørk brownie med Callebaut Gold ganache
Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Marts buffet 2021

Serveret på tallerken:

  • Røget vildsvin fra Klosterheden med krydret mayonnaise
  • Rimet torsk med anis, på fennikelsalat
  • Spinatroulade med koldrøget laks og frisk ost

Hovedretter: Buffet

  • Helstegt dansk kalveculotte
  • Honningstegt skinkesteg

Vegetarretter

  • Grønsagssouffléer med broccoli og creme fraiche
  • Stegte falafelboller med kommen
  • Bagte kartoffeltoppe med friske krydderurter
  • Ristede små kartofler
  • Små salater med bagte marinerede rodfrugter
  • Marineret, dampet tortellini med spinat og Parmaflager
  • Sæsonens grønne salat
  • 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
  • Kalveskysauce
  • Anis/lakrids flødesauce

Dessert: Buffet

April buffet 2021

Forretter: 3 slags tallerken serveret

  • Krabbesalat rørt med friske urter
  • Dampet rødspættefilet med spinat
  • 2 slags tapas salami med pesto og syltede løg

Hovedretter: Buffet

  • Helstegt oksehøjrebsfilet
  • Dansk svinekam med pikant ost

Vegetarretter:

  • Kartoffelpandekager – butterbeans og kommen
  • Ristet ratatouille, grønt
  • Grove pommes frites med BBQ salt
  • Kartoffelgratin med spinat
  • Broccolisalat med bacon
  • Rød pastasalat med piment
  • Grønne salater med ærter og agurk
  • 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
  • Brie/urte sauce
  • Okseskysauce

Desserter: Buffet