Priser
All Inclusive + fri drikkevarer: 495 kr. pr. pers. inkl. moms
Teaterbuffet: 350 kr. pr. pers. inkl. moms
Selskabsbuffet til privat fest: 425 kr. pr. pers. inkl. moms
November Buffet 2024
Forretter tallerkenserveret:
Håndrørt tunmousse – rejer – dild
Jordskokke suppe med guanciale
Hovedret buffet:
Rosa stegt dansk kalvefilet med timian
Braiseret krondyr med svampe
Blomkål med havgus og fløde
Små stegte kartofler med urter
Sæsonens saute
Waldorf salat
Sæsonens salat
Diverse sprøde salat tilbehør
Sauce Choron (tomatiseret bearnaise creme)
2 slags dressing
Dessert på buffet:
Skovbær muffins med bærglace
Callebaut chokolademousse med tuille
Hjemmelavet is parfait
Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør
November Buffet 2024 (De Urørlige 29/11)
Forret tallerkenserveret:
Bresaola – jule syltet beder- peberrods mayo- spirer
Hovedret buffet:
Confiteret and
Krondyr ragout
Pommes Anna
Sæsonens saute
Urtestegt julesalat
Waldorf salat
Grønkål/bulgur salat m granatæble
Andesauce
Creme fraiche dressing
Urte dressing
Nødde mix
Ris chips
Grissini
Dessert på buffet:
Jule panna cotta m amarene kirsebær og nougatine
Geteau marcel m appelsin mousse
Skovbær is
Ostebord med pesto og oliven
Januar Buffet 2025
Forret tallerkenserveret:
Blinis m lakserillette- ørredrogn- rugbrødscrumble
Brød og smør
Hovedret buffet:
Bbq marineret flanksteak
Confiteret perlehøne
Spinat havgus timbale
Ristede rødder med timian
Hasselback kartoffel
Couscous salat m svampe og trøffelolie
Rødkålsalat m appelsin og tranebær
Crème fraiche dressing
Urtedressing
Rischips
Grissini
Nøddemix
Portvins okse skysauce
Dessert på buffet:
Tiramisu
Vinter krydderet pære med tonka råcreme og lakrids marengs
Appelsin og hvid chokolade is
Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
Kiks
Februar Buffet 2025
Forret tallerkenserveret:
Rødbedetartar- blåbær glaze- trøffel mayo- panchetta
Hovedret buffet:
Fyldt Svinefilet
Kylling I rød karry
Bagt pak choi m urtesmør og gruyere
Ris pilaf
Chili sin carne
Kartoffel rösti
Baby spinat med agurk, mynte og bær
Kikærtesalat m tomater, bønner og feta
Crème fraiche dressing
Urtedressing
Grøn pebersauce
Dessert på buffet:
Basilikum panna cotta med citron gelé og friske bær
Mørk brownie med hvid chokolade ganache
Hjemmelavet hasselnød is m gold chokolade
Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør