425 kr. pr. pers. inkl. moms
Oktober Buffet 2023
Forretter: 2 slags tallerkenserveret
Røget krondyr carpaccio, trøffel mayo og syltede tranebær
Kold bagt torskefilet/ gremolata – persillefløde
Hovedret på buffet:
Helstegt Augus græsfodret oksefilet
Lemon pork chunks, af dansk tender nakkefilet
Gratineret gulerods timbaler
Små bagte kartofler
Mexicansk tortilla kartoffelkage
Timian ristet kål og østershatte i smøreolie
Hvedekernesalat med skovsvampe marinade
Sprødt grøn mixed salat med bønne og blåbær
Marineret spidskålssalat med æble
Div. sprøde salat tilbehør
2 slags dressing
Svampe flødesauce
Kalve skysauce
Dessert på buffet:
Vanilje creme brulé, friske brombær
Solbær ricottakage med hvid Callebaut pynt
Hjemmelavet havtorn is parfait
Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør
November Buffet 2023
Forretter: 2 slags tallerkenserveret:
Håndrørt tunmousse med dild og lime
Hjemmerøget fasanbryst med fløde stuvede svampe/rosmarin og brød crostini
Hovedret på buffet:
Rosa stegt dansk kalvefilet med timian
Braiseret krondyrskølle med svampe
Blomkålsgratin med panco og Vesterhavs ost
Flødekartofler med porre
Stegte små kartofler med urtemix
Ristede vintergrønt
Marineret rissalat med peber
Coleslaw med saltede mandler
Blandet grønt salat med æbler
Div. sprøde salat tilbehør
Sauce Choron (tomatiseret bearnaisecreme)
Bordelaise rødvinssauce m/ champignons
2 slags dressing
Blåbærtærte med limeskum
Callebaut chokolademousse med orange knas
Hjemmelavet is parfait
Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør