Selskabsbuffet

Januar buffet 2020

350,- pr. person

Forretter: 3 slags tallerkenserveret

  • Rejesalat med urter
  • Bagt laksesouffle med dildcreme
  • Spansk serranoskinke 24mdr. på rucola med aioli

Hovedretter: Buffet

  • Rosa stegt New Zealandsk oksemørbrad
  • Farseret unghanebryst med salvie
  • Vegetar retter:
  • Spinattærte med skalotteløg
  • Ristede rødder med timian
  • Dampede petit kartofler med persille
  • Gratineret kartoffeltårn
  • Vildrissalat med salsa grønt
  • Små salater med honningbagte rødbeder
  • Blandet grøn salat
  • 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
  • Sauce bearnaise
  • Portvins skysauce

Desserter: Buffet

  • Tiramizu kage med kakao og chokoladegitter
  • Hvid brownie pyntet med frugt og skovbærcoulis
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste. Hertil kiks, brød og økologisk smør

Februar buffet 2020

350,- pr. person

Forretter:

  • Unghaneterrine med krydderurter
  • Røget tun med sauce tartare
  • Tigerrejer i pancorasp på marineret romainesalat

Hovedretter:

  • Langtidsstegt kalvetykkam
  • Dansk svinekam med peberbacon
  • Vegetarretter:
  • Quinoa bøffer
  • Gratineret rodfrugtpie
  • Ristede kartoffelbåde
  • Groft kartoffelpuré med urter
  • Tomatsalat med mozzarella
  • Små salater med mango og saltede græskarkerner
  • Kikærtesalat med agurk
  • 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
  • Grøn pebersauce
  • Hvidvinssauce

Desserter:

  • Italiensk panacotta med rosmarin og syltede bær
  • Mørk brownie med karamelovertræk
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste. Hertil kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Marts buffet 2020

350,- pr. person

Forretter: 3 slags tallerkenserveret

  • Røget vildsvin fra Klosterheden med kryddermayo
  • Rimmet torsk med syltet fennikelsalat
  • Koldrøget lakseroulade med spinatbund og friskost

Hovedretter: Buffet

  • Helstegt dansk gastro kalvecuvette
  • Honningstegt skinkesteg
  • Vegetarretter:
  • Stegte falafelboller med kommen
  • Bagte kartoffeltoppe med friske krydderurter
  • Ristede små kartofler
  • Grøntsagssouffléer med broccoli og cremefraiche
  • Små salater med bagte, marinerede rodfrugter
  • Marinerede, dampede tortellini med spinat og parmaflager
  • Sæsonens grønne salat
  • 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
  • Kalveskysauce
  • Anis/lakrids flødesauce

Desserter: Buffet

  • Rådhuspandekager med orangesauce og nøddedrys
  • Rabarberkompot med hvid chokolademousse
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste. Hertil kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

April buffet 2020

350,- pr. person

Forretter: 3 slags tallerkenserveret

  • Krabbesalat rørt med grønt og urtemayonaise
  • Dampet rødspættefilet med spinat
  • 2 slags tapas salami med pesto og syltede løg

Hovedretter: Buffet

  • Helstegt oksehøjrebsfilet
  • Dansk svinekam med pikant ost
  • Vegetarretter:
  • Fyldte pandekager med stuvede butterbeans
  • Ristet grønt ratatouille
  • Grove pommes frites med bbq
  • Kartoffelgratin med spinat
  • Broccolisalat med bacon
  • Rød pastasalat med piment
  • Grønne salater med ærter og agurk
  • 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
  • Brie/urtesauce
  • Okseskysauce

Desserter: Buffet

  • Mojitodessert med crumble og myntegelé
  • Blåbærcrumble med cremefraiche
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste. Hertil kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Maj buffet 2020

350,- pr. person

Forretter:

Rejemousse med friske krydderurter
Bresaola af okseinderlår med artiskokmayonaise
Røget helleflynderfilet med spidskålssalat

Hovedretter:

  • Helstegt oksehøjrebsfilet med rosenpeber smør
  • Dansk persilleindbagt kyllingefilet
  • Vegetarretter:
  • Grønsagsbøffer på urtebund
  • Spinattærte med semidried tomater
  • Pommes rösti med paprika
  • Flødegratinerede kartofler med karotter
  • Tomatsalat med rødløg og bøffelmozzarella
  • Grøn salat med agurk og marinerede majroer
  • Rissalat med urter og dijonsennep
  • 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
  • Cremet flødesauce
  • Okseskysauce

Desserter:

  • Vanille crèmebrulee med syltede frugter
  • Chokoladetærte med orange curd og pistaciedrys
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste. Hertil kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

August buffet 2020

350,- pr. person

Forretter: 3 slags tallerkenserveret

  • Dampet rødspætteroulade med spinat
  • Koldrøget torsk med urtepesto
  • Rørt kyllingesalat med urter og karry/mango dressing

Hovedret : Buffet

  • Teriyakistegt, farseret kalkuncuvette
  • Helstegt dansk kalvefilet med pistaciesmør
  • Vegetarretter:
  • Fyldte markchampignons med urter
  • Ristede sprøde grøntsager
  • Broccolisalat med sprød bacon
  • Blandet salat med dressing
  • Provence tomatsalat med mozzarella
  • Div. sprødt salattilbehør
  • 2 slags dressinger
  • Ristede små kartofler med krydderurter
  • Gratineret, bagt groft kartoffelmos
  • Timian flødesauce
  • Kalveskysauce

Dessert: Buffet

  • Citronbrownie med blåbær og chokopynt
  • Orangebagte pandekager med vaniljecreme
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste. Hertil kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør