Selskabsbuffet

425 kr. pr. pers. inkl. moms

Februar buffet 2023

Forretter: 2 slags tallerkenserveret

Unghane terrine, karamelløg mayo grillet keiserhat

Thousand Island tigerrejesalat  på hjerte salat  

Hovedretter: buffet

Rosa langtidsstegt tender kalve yderlår

Dansk svinekam med peber bacon

Vegetarretter:

Quinoa bøffer

Bagte jordskokker og rosenkål med timian

Ristede kartoffelbåde

Grov kartoffelpuré med urter

Hvidkålssalat, persille, soltørret tranebær, olivenolie og saltmandler

Små salater med gule beder

Kikærtesalat med agurk og græskarkerner

2 slags dressing og diverse sprøde indslag

Grøn pebersauce

Choron sauce (tomatiseret bearnaise)

Desserter: buffet

Citron trifli med crumble og brændt marengs

Mørk brownie med Callebaut Gold ganache

Hjemmelavet is parfait efter kokken valg

Ostebord med udvalg af husets forskellige ost

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Marts buffet 2023

Forretter: 2 slags tallerkenserveret

Røget krondyrkølle rosmarin/trøffel mayo på fennikel salat

Spinatroulade med koldrøget laks og friskost

Hovedretter:

Helstegt kalveculotte

American rub langtidstegt skinkesteg

Vegetarretter:

Grønsags souffléer med broccoli og cremefraiche

Stegte porrer og pak choy, hasselnød i kapers dild/hvidløgs smør

Bagte fyldte halve kartofler med cheddar og purløg

Ristede små kartofler friske krydderurter

Små salater med varianter af gulerod

Marineret dampet tortellini med spinat og ricotta

Teriyaki bønne salat med ristet sort sesam

2 slags dressing og diverse sprøde indslag

Kalve skysauce

Jack D whiskysauce

Desserter:

Rådhuspande kager med orange sauce og nøddedrys

Hvid chokolademousse med lemon curd og ristet mandel

Hjemmelavet is parfait efter kokkens valg

Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

April buffet 2023

Forretter: 3 slags tallerkenserveret

Dampet rødspætte filet med laks persille fraiche

Coppa lufttørret nakkefilet, vesterhavsost og trøffel mayo

Hovedretter: buffet

Helstegt oksehøjrebsfilet

Langtidsstegt Bertil øko gris med pesto

Vegetarretter:

Kartoffel pandekager med daal

Ristet rustik ratatouille grønt

Pommes frittes med BBQ salt

Kartoffel gratin med spinat

Broccolisalat med bacon

Cous cous salat , tomat, div. løg, persille og mynte

Grønne salater med ærter og agurk

2 slags dressing og diverse sprøde indslag

Brie-urtesauce

Okse skysauce

Dessert buffet:

Mojito dessert med crumble, mousse og mynte curd

Rabarber tærte med vanilje

Hjemmelavet is parfait efter kokkens valg

Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Maj buffet 2023

Forretter: 2 slags tallerkenserveret

Bresaola af okseinderlår artiskok mayonnaise og hvide asparges                                                                  

Hellefisk ceviche, saltet agurk, sennep og æble

Hovedretter:

Helstegt kalvefilet med rosenpeber smør

Helstegt lammekølle med urter

Vegetarretter:

Asparges risotto med hvidvin og chalotter

Lime/hvidløgs stegte kikærter og  gulerødder med top

Pommes rösti med paprika

Grønsags moussaka med aubergine

Tomatsalat med rødløg og bøffel mozzarella

Grøn salat med agurk og melon, feta ved siden

Perle speltsalat, granat æble og kørvel pesto

2 slags dressing og diverse sprøde indslag

Senneps flødesauce med hvidvin og rosmarin

Kalve Español sauce

Desserter:

Vanilje crème brulé med bær

Hjemmelavet rabarber is

Chokoladetærte med orange curd og pistacie drys

Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Juni buffet 2023

Forretter: 2 slags tallerkenserveret

Fintskåret kyllingesalat med karry mango og grøn asparges

Gazpacho- coutons og sprødstegt chorizo

Hovedretter:

Kalve saltimbocca af culotte med parmaskinke

Bagt laksefilet med lemon og estragon

Grønsagslasagne med pesto

Ristet sommergrønt med asparges

Små nye bagte kartofler

Ovnbagt bacon kartoffelmos

Piña colada salat med kokos flager og ananas

Broccolislaw med ristede græskarkerner

Grønne salater med asparges, agurk og friske jordbær

2 slags dressing og diverse sprøde indslag

Hvidvins  anissauce

Okse skysauce

Desserter:

Tonga panacotta jordbær coulis

Karamel chokoladeis og ingefær syltede rabarber

Hvid citron kokos brownie med pistacie drys

Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør