350,- pr. person
August buffet 2022
Forretter: 3 slags tallerkenserveret
- Dampet rødspætteroulade med marineret rucola
- Røget ørredfilet , kapersdressing og syltede gule beder
- Fennikelsalami med krydret kikærtehumus
Hovedretter på buffet:
- Teriyakistegt farseret kalkuncuvette
- Helstegt dansk kalvefilet med pistaciesmør
Vegetarretter:
- Fyldte markchampignons med urter
- Ristede sprøde grøntsager
- Broccolisalat med sprød bacon
- Blandet salat med dressing
- Provence tomatsalat med mozzarella
- Div. sprøde salat tilbehør
- 2 slags dressinger
- Ristede små kartofler med krydderurter
- Gratineret bagt, grov kartoffelmos
- Timian flødesauce
- Kalve skysauce.
Desserter tallerkenserveret:
- Citronbrownie med blåbær og chokopynt
- Orangebagte pandekager og hjemmelavet is
- Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
- Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør
September buffet 2022
Forretter: 3 slags tallerkenserveret
- Hjemmerørt skaldyrssalat med citron
- Kold laksesouffle med purløgs creme fraiche
- Røget svinemørbrad med romanesco dressing
Hovedretter på buffet:
- Krydderpaneret svinemørbrad
- Helstegt oksehøjrebsfilet
Vegetarretter:
- Kartoffelpandekager med ratatouille
- Bagte rodfrugter med urtedrys
- Pandestegte skivekartofler med urter
- Kartoffelmosgratin bagt med porrer
- Sprød salat med ærter og bacon
- Marineret pastasalat
- Græsk salat med feta
- Div. sprøde salat tilbehør
- 2 slags dressinger
- Estragon flødesauce
- Rødvinssauce
Desserter tallerkenserveret:
- Blommetrifli med portvin og hvid mousse
- Brownie med hasselnød topping og hjemmelavet is
- Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
- Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør
Oktober buffet 2022
Forretter: 3 slags tallerkenserveret
- Røget krondyrkølle med spinatæggestand
- Rørt ørred salat med friske krydderurter
- Kold, bagt torskefilet/ gremolata – persillefløde
Hovedret på buffet:
- Rosastegt gourmet kalvetykkam
- Provence krydret svinekam
- Kylling Mignons i rød kokossauce
Vegetarretter:
- Gratineret gulerodstimbaler
- Krydderstegte kartofler
- Gratineret kartoffelkage
- Timianristet kål og østershatte
- Hvedekernesalat med svampe
- Sprød grøn mixed salat med bønner og blåbær
- Marineret spidskålssalat med æble
- Div. sprøde salat tilbehør
- 2 slags dressinger
- Svampe flødesauce
- Kalveskysauce
Desserter tallerkenserveret:
- Vanilje creme brulé, friske brombær
- Fragilité kage med havtorn fromage og hjemmelavet is
- Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
- Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør
November buffet 2022
Forretter: 3 slags tallerkenserveret
- Håndrørt tunmousse med dild og lime
- Røget fasanbryst med flødestuvede svampe/rosmarin
- Røget laks med persillericotta
Hovedret på buffet:
- Rosastegt dansk kalvefilet med timian
- Hvidløgsmarineret tender svinekam
- Krondyrsragout med vinterurter
Vegetarretter:
- Blomkålsgratin med panco og ost
- Flødekartofler med karotter og porrer
- Stegte små kartofler med urtemix
- Ristet vinter grønt
- Marineret rissalat med peber
- Coleslaw med saltede mandler
- Blandet grøn salat med æbler
- Div. sprøde salattilbehør
- Whiskysauce tilsmagt med fløde
- Bordelaise rødvinssauce m/champignons
- 2 slags dressinger
Desserter tallerkenserveret:
- Brombær muffins med mørk chokolade og hjemmelavet is
- Hvid chokolademousse med rabarberkompot
- Ostebord med udvalg af husets forskellige oste