Selskabsbuffet

425 kr. pr. pers. inkl. moms

Oktober Buffet 2023

Forretter: 2 slags tallerkenserveret

Røget krondyr carpaccio, trøffel mayo og syltede tranebær

Kold bagt torskefilet/ gremolata – persillefløde

Hovedret på buffet:

Helstegt Augus græsfodret oksefilet

Lemon pork chunks, af dansk tender nakkefilet

Gratineret gulerods timbaler

Små bagte kartofler

Mexicansk tortilla kartoffelkage

Timian ristet kål og østershatte i smøreolie

Hvedekernesalat med skovsvampe marinade

Sprødt grøn mixed salat med bønne og blåbær

Marineret spidskålssalat med æble

Div. sprøde salat tilbehør

2 slags dressing

Svampe flødesauce

Kalve skysauce

Dessert på buffet:

Vanilje creme brulé, friske brombær

Solbær ricottakage med hvid Callebaut pynt

Hjemmelavet havtorn is parfait

Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

November Buffet 2023

Forretter: 2 slags tallerkenserveret:

Håndrørt tunmousse med dild og lime

Hjemmerøget fasanbryst med fløde stuvede svampe/rosmarin og brød crostini

Hovedret på buffet:

Rosa stegt dansk kalvefilet med timian

Braiseret krondyrskølle med svampe

Blomkålsgratin med panco og Vesterhavs ost

Flødekartofler med porre

Stegte små kartofler med urtemix

Ristede vintergrønt

Marineret rissalat med peber

Coleslaw med saltede mandler

Blandet grønt salat med æbler

Div. sprøde salat tilbehør

Sauce Choron (tomatiseret bearnaisecreme)

Bordelaise rødvinssauce m/ champignons

2 slags dressing

Blåbærtærte med limeskum

Callebaut chokolademousse med orange knas

Hjemmelavet is parfait

Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør