Selskabsbuffet

425 kr. pr. pers. inkl. moms

Marts Buffet 2024

Forret tallerken serveret:

Rimet torsk med anis, på fennikel salat

Lun risotto krokette – grov senneps mayo

Hovedret på buffet:

Helstegt okse højrebsfilet

Langtids stegt Bertil øko gris med romanesco sauce

Asiatisk kyllingfilet – pak choy

Vegetar retter:

Portionsanrettet indisk dahl – bagt yoghurt

Ristet rustik ratatouille grønt

Pommes frites med BBQ salt

Kartoffelgratin med spinat

Broccolisalat med bacon

Cous cous salat, tomat, diverse løg, persille og mynte

Grønne salater med ærter og agurk

2 slags dressinger og diverse sprøde indslag

Brie/urtesauce

Okse skysauce

Dessert på buffet:

Rådhuspandekager med orange sauce – mandeldrys

Rabarberkompot med hvid chokolademousse

Hjemmelavet is efter kokkens valg

Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

April Buffet 2024

Forret tallerken serveret:

Dampet rødspættefilet med laks – persille hytteost

Coppa lufttørret nakkefilet, Vesterhavsost og trøffel mayo

Hovedret på buffet:

Helstegt dansk Himmerland kalvefilet

Tender mørbradbøf i peberrods flødesauce

Indbagt kyllinge filet med persille

Vegetar retter:

Grønsagssouffléer med broccoli og cremefraiche

Bagte kartoffeltoppe med friske krydderurter

Ristede små kartofler og rodfrugter

Cæsarsalat – parmesan dressing – friteret kapers

Marineret pasta og bønner

Sæsonens grønne salat

2 slags dressinger og diverse sprøde indslag

Kalve skysauce

Dessert på buffet:

Mojito dessert med crumble, mousse og mynte curd

Rabarbertærte med vaniljeskum

Hjemmelavet is parfait efter kokken valg

Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør