Priser
All Inclusive + fri drikkevarer: 495 kr. pr. pers. inkl. moms
Teaterbuffet: 350 kr. pr. pers. inkl. moms
Selskabsbuffet til privat fest: 425 kr. pr. pers. inkl. moms
Marts Buffet 2025
Forret tallerkenserveret:
Lynstegt tun – yuzu mayo – grillet ærter- frisésalat- sojaglace sprøde nudler
Hjemmebagt brød og urtesmør
Hovedret buffet:
Oksemørbrad rullet med svampe og seranoskinke
Sticky pork belly
Bagt mos med trøffel
Karamelliserede jordskokker med cruyere ost og friteret kapers
Grillet blomkål med chimichurri
Broccolisalat med bacon
Asiatisk nudelsalat
Creme fraiche dressing
Urtedressing
Bordelaisesauce
Dessert på buffet:
Cheesecake
Rabarberkompot med hvid chokolademousse – krystalliseret chokolade
Hjemmelavet chokoladeis
Ostebord med udvalg af husets forskellige oste og kiks
April buffet 2025
Forretter:
Urterimmet laks – fennikel crudité – marineret spidskål – kærnemælkssauce skilt med dildolie – ristede pinjekerner.
Hjemmebagt brød og smør
Hovedretter:
Svinemørbrad rullet i urterasp
Ølbraiseret shortribs m enebær og honning
Små svampetærter
Kartoffelfuglerede med bagt mos
Sauté af rodfrugter
Cæsar salat
Græskarsalat m grønkål – feta – granatæblekerner
Creme fraiche dressing
Urte dressing
Whiskey sauce
Dessert buffet:
Pistaciemuffin m syrlig chokoganache
Koldskålsfromage med crumble
Hjemmelavet is med ruby chokolade og timian
Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
Maj teater buffet 2025
Forret:
Rimmet kammusling – brunet blomkålspuré – hvide asparges – tang
Brød og smør
Hovedretter:
Lammeculotte m urtemarinade
Braisereret oksespidsbryst i peberrodssauce
Petit kartofler m citrus
Broccolini m estragon og hasselnødder
Glaserede gulerødder m top
Grøn salat med agurker- majroer- radiser og sukkerærter
Bulgursalat m forårsløg – grønne asparges – tyttebær
Creme fraiche dressing
Urtedressing
Lammesauce m mint
Desserter:
Mynte crème brulé m friske bær
Hjemmelavet rabarberis m hvid chokolade
Gulerodskage m ostecreme
Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
Kiks