Selskabsbuffet

350,- pr. person

November buffet 2021

Forret serveret på tallerken

  • Håndrørt tunmousse med dild og lime
  • Røget fasanbryst, flødestuvede svampe/rosmarin
  • Røget laks med persillericotta

Hovedretter – vegetar – salater:

  • Rosa stegt dansk kalvefilet med timian
  • Hvidløgs Marineret tender svinekam
  • Krondyrs ragout med vinter urter
  • Blomkålsgratin med panco og ost
  • Flødekartofler med karotter og porrer
  • Stegte små kartofler med urtemix
  • Ristet vintergrønt
  • Marineret rissalat med peber
  • Coleslaw med saltede mandler
  • Blandet grøn salat med æbler
  • Div. sprødt salattilbehør
  • Whiskysauce tilsmagt med fløde
  • Bordelaise rødvinssauce m/ champignons
  • 2 slags dressinger

Dessert på buffet

  • Blåbærtærte med limeskum
  • Hvid chokolademousse med rabarberkompot
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
  • Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

December buffet 2021

Forret serveret på tallerken:

  • Røget laksetatar – urter – hytteost
  • Koldrøget krondyrfilet – tabouleh- mynte
  • Rødspætterulle med spinat – dild aioli

Hovedretter – vegetar- salater på buffet:

  • Kryddersmørstegt dansk kalveculotte
  • Sprødstegt flæskesteg
  • Julemedister – hjemmelavet rødkål
  • Kartoffelgratin – mozzarella og muskat
  • Sukkerbrunede kartofler
  • Sød kartoffelfalafel- timian- blomkålsris (vegansk)
  • Hvidkålssalat vendt i æbleciderolie og dijonsennep- saltmandler
  • Grønkålssalat med friske figner og æbler i syrnet fløde
  • Rødbede humus – agurker med sesamfrø
  • Div. sprødt salattilbehør
  • Fløde skysauce
  • Syrnet fløde og olie/urtedressing
  • Anis/lakrids flødesauce

Dessert på buffet

  • Ris ala mande – kirsebærsauce
  • Julechokolade – CALLEBAUT
  • Krydderkager – peberkager og romnødder
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
  • Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Januar buffet 2022

Forret serveret på tallerken:

  • Rejesalat med urter
  • Bagt laksesouffle med dildcreme
  • Spansk 24 mdr. serranoskinke på rucolasalat  med aioli

Hovedretter – vegetar- salater på buffet:

  • Rosastegt oksemørbrad
  • Farseret unghanebryst med salvie
  • Spinattærte med skalotteløg
  • Ristede rødder med timian
  • Dampede, små kartofler med persille
  • Gratineret kartoffeltårn
  • Vildrissalat med salsa grønt
  • Små salater med honningbagte rødbeder
  • Blandet grøn salat
  • 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
  • Sauce bearnaise
  • Portvins skysauce

Desserter: Buffet

  • Tiramisukage med kakao og chokolade gitter
  • Hvid brownie pyntet med frugt og skovbærcoulis
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
  • Kiks, brød og økologisk smør

Februar buffet 2022

Forret serveret på tallerken:

  • Unghaneterrine med løgmayonnaise
  • Gravad svinefilet og krydderurte-æg-muffin
  • Marinerede tigerrejer på spyd med tangsalat

Hovedretter – vegetar – salater på buffet:

  • Rosa langtidsstegt tender kalveyderlår
  • Dansk svinekam med peberbacon
  • Rosa langtidsstegt tender kalveyderlår
  • Dansk svinekam med peberbacon
  • Quinoa bøffer
  • Gratineret rodfrugtpie
  • Rosa langtidsstegt tender kalveyderlår
  • Dansk svinekam med peberbacon
  • Ristede kartoffelbåde
  • Groft kartoffelpure med urter
  • Tomatsalat med mozzarella
  • Små salater med mango og saltede græskarkerner
  • Kikærtesalat med agurk
  • 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
  • Grøn pebersauce
  • Hvidvinssauce

Dessert på buffet:

  • Italiensk panacotta med rosmarin og mangogelé
  • Mørk brownie med Callebaut Gold ganache
  • Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
  • Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

Marts buffet 2022

Forret serveret på tallerken:

  • Røget vildsvin fra Klosterheden med krydret mayonnaise
  • Rimmet torsk med anis, på fennikel salat
  • Spinatroulade med koldrøget laks og friskost

Hovedret – vegetar – salater på buffet:

  • Helstegt dansk kalveculotte
  • Honningstegt skinkesteg
  • Grønsagssouffléer med broccoli og cremefraiche
  • Stegte falafelboller med kommen
  • Bagte kartoffeltoppe med friske krydderurter
  • Ristede små kartofler
  • Små salater med bagte marinerede rodfrugter
  • Marineret tortellini med spinat og parmaflager
  • Sæsonens grønne salat
  • 2 slags dressinger og diverse sprøde indslag
  • Kalve skysauce
  • Anis/lakrids flødesauce

Dessert på buffet:

April buffet 2022

Forretter: 3 slags tallerken serveret

Hovedretter: buffet

  • Helstegt okse højrebsfilet
  • Dansk svinekam med pikant ost
  • Vegetarretter:
  • Indiske bønne timbaler med kommen
  • Ristet ratatouille grønt
  • sprøde pommes frittes med bbq salt
  • Kartoffel gratin med spinat
  • Broccolisalat med bacon
  • Rød pastasalat med piment
  • Grønne salater med ærter og agurk
  • 2 slags dressing og diverse sprøde indslag
  • Brie/urte sauce med hvidvin
  • Okseskysauce

Desserter: buffet

Maj buffet 2022

Forretter: 3 slags tallerken serveret

  • Rejemousse med friske krydderurter
  • Bresaola af okseinderlår med artiskok mayonnaise                                                                    
  • Røget hellefisk filet – marineret spidskålssalat 

Hovedretter på buffet:

  • Helstegt kalve filet med rosa pebersmør
  • Farseret kyllingebryst med persille 

Vegetarretter:

  • Lime/hvidløgs stegte kikærter og gulerødder med top
  • Tomattærter med basilikum og mozzarella
  • Pommes rösti med paprika
  • Flødegratineret kartofler med timian
  • Tomatsalat med rødløg og bøffel mozzarella
  • Grøn salat med agurk og marinerede hvide asparges
  • Rissalat med urter og dijon
  • 2 slags dressing og diverse sprøde indslag
  • Karry flødecreme
  • Okseskysauce

Desserter på buffet: