Selskabsmenu - Go' mad til go'e priser i Musikteatret

Selskabsbuffet/All Inclusive/Teaterbuffet

Priser

All Inclusive + fri drikkevarer: 495 kr. pr. pers. inkl. moms

Teaterbuffet: 395 kr. pr. pers. inkl. moms

Selskabsbuffet til privat fest: 425 kr. pr. pers. inkl. moms

Juni Buffet 2024

Forret tallerkenserveret:

Fintskåret kyllingsalat estragon. æble og grøn asparges

Gazpacho med coutons og sprødstegt chorizo

Hovedret på buffet:

Kalve saltimbocca af kalvefilet med parmaskinke

Bagt laksefilet med lemon og estragon

Grønsagslasagne med pesto

Ristet sommergrønt med urter

Små nye bagte kartofler

Ovn bagt bacon kartoffelmos

Piña colada kålsalat

Broccoli slaw med ristede græskarkerner

Grønne salater med asparges, agurk og friske jordbær

2 slags dressing og diverse sprøde indslag

Hvidvin anissauce

Okseskysauce

Dessert på buffet:

Koldskålskage, kammerjunker og  rødgrødssauce

Hjemmelavet is

Hvid citron kokos brownie med pistacie drys

Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

August Buffet 2024

Forret tallerkenserveret:

Kold bøge røget laks med tatar sauce og salturt

Fennikel salami, Thyborøn rav ost og kørvel pesto

Hovedret på buffet:

Helstegt dansk kalvefilet med pistaciesmør

Teriyaki stegt kalkun cuvette

Vegetarret på buffet:

Ristede små asparges kartofler med krydderurter

Gratineret bagt grov kartoffelmos

Fyldte mark champignons med urter

Ristede sprøde grøntsager efter sæson

Broccolisalat med sprød bacon

Baby salater med jordbær

Provence tomatsalat, stracciatella lime mozzarella

Diverse sprøde salat tilbehør

2 slags dressing

Kalve skysauce

Dessert på buffet:

Tonga panacotta med sommerbær

Citron brownie og chokopynt

Hjemmelavet parfait is

Ostebord med udvalg af husets forskellige ost

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

September Buffet 2024

Forret tallerkenserveret:

Hjertesalat-rejer-syrnet fløde grøn olie-ribs

Røget svinemørbrad- Romanesco – pistacie- china rose

Hovedret buffet:

Helstegt oksemørbrad

Braiseret kyllingebryst i svampe ragout

Bagt aubergine med tahin yoghurt og mynte

Årstidens grønt sauté

Kartoffelgratin med fløde

Marineret pastasalat

Græsk salat med feta

Diverse sprøde salat tilbehør

2 slags dressing

Rødvinssauce

Dessert på buffet:

Blommetrifli med portvin

Gateau Marcel chokoladekage

Hjemmelavet parfait is

Ostebord med udvalg af husets forskellige ost

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør