Selskabsmenu - Go' mad til go'e priser i Musikteatret

Selskabsbuffet/All Inclusive/Teaterbuffet

Priser

All Inclusive + fri drikkevarer: 495 kr. pr. pers. inkl. moms

Teaterbuffet: 350 kr. pr. pers. inkl. moms

Selskabsbuffet til privat fest: 425 kr. pr. pers. inkl. moms

November Buffet 2024

Forretter tallerkenserveret:

Håndrørt tunmousse – rejer – dild

Jordskokke suppe med guanciale

Hovedret buffet:

Rosa stegt dansk kalvefilet med timian

Braiseret krondyr med svampe

Blomkål med havgus og fløde

Små stegte kartofler med urter

Sæsonens saute  

Waldorf salat

Sæsonens salat

Diverse sprøde salat tilbehør

Sauce Choron (tomatiseret bearnaise creme)

2 slags dressing

Dessert på buffet:

Skovbær muffins med bærglace

Callebaut chokolademousse med tuille

Hjemmelavet is parfait

Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

November Buffet 2024 (De Urørlige 29/11)

Forret tallerkenserveret:

Bresaola – jule syltet beder- peberrods mayo- spirer

Hovedret buffet:

Confiteret and

Krondyr ragout

Pommes Anna

Sæsonens saute

Urtestegt julesalat

Waldorf salat

Grønkål/bulgur salat m granatæble

Andesauce

Creme fraiche dressing

Urte dressing

Nødde mix

Ris chips

Grissini

Dessert på buffet:

Jule panna cotta m amarene kirsebær og nougatine

Geteau marcel m appelsin mousse

Skovbær is

Ostebord med pesto og oliven

Januar Buffet 2025

Forret tallerkenserveret:

Blinis m lakserillette- ørredrogn- rugbrødscrumble

Brød og smør

Hovedret buffet:

Bbq marineret flanksteak

Confiteret perlehøne

Spinat havgus timbale

Ristede rødder med timian

Hasselback kartoffel

Couscous salat m svampe og trøffelolie

Rødkålsalat m appelsin og tranebær

Crème fraiche dressing

Urtedressing

Rischips

Grissini

Nøddemix

Portvins okse skysauce

Dessert på buffet:

Tiramisu

Vinter krydderet pære med tonka råcreme og lakrids marengs

Appelsin og hvid chokolade is

Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks

Februar Buffet 2025

Forret tallerkenserveret:

Rødbedetartar- blåbær glaze- trøffel mayo- panchetta

Hovedret buffet:

Fyldt Svinefilet

Kylling I rød karry

Bagt pak choi m urtesmør og gruyere

Ris pilaf

Chili sin carne

Kartoffel rösti

Baby spinat med agurk, mynte og bær

Kikærtesalat m tomater, bønner og feta

Crème fraiche dressing

Urtedressing

Grøn pebersauce

Dessert på buffet:

Basilikum panna cotta med citron gelé og friske bær

Mørk brownie med hvid chokolade ganache

Hjemmelavet hasselnød is m gold chokolade

Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør