425 kr. pr. pers. inkl. moms
Februar buffet 2023
Forretter: 2 slags tallerkenserveret
Unghane terrine, karamelløg mayo grillet keiserhat
Thousand Island tigerrejesalat på hjerte salat
Hovedretter: buffet
Rosa langtidsstegt tender kalve yderlår
Dansk svinekam med peber bacon
Vegetarretter:
Quinoa bøffer
Bagte jordskokker og rosenkål med timian
Ristede kartoffelbåde
Grov kartoffelpuré med urter
Hvidkålssalat, persille, soltørret tranebær, olivenolie og saltmandler
Små salater med gule beder
Kikærtesalat med agurk og græskarkerner
2 slags dressing og diverse sprøde indslag
Grøn pebersauce
Choron sauce (tomatiseret bearnaise)
Desserter: buffet
Citron trifli med crumble og brændt marengs
Mørk brownie med Callebaut Gold ganache
Hjemmelavet is parfait efter kokken valg
Ostebord med udvalg af husets forskellige ost
Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør
Marts buffet 2023
Forretter: 2 slags tallerkenserveret
Røget krondyrkølle rosmarin/trøffel mayo på fennikel salat
Spinatroulade med koldrøget laks og friskost
Hovedretter:
Helstegt kalveculotte
American rub langtidstegt skinkesteg
Vegetarretter:
Grønsags souffléer med broccoli og cremefraiche
Stegte porrer og pak choy, hasselnød i kapers dild/hvidløgs smør
Bagte fyldte halve kartofler med cheddar og purløg
Ristede små kartofler friske krydderurter
Små salater med varianter af gulerod
Marineret dampet tortellini med spinat og ricotta
Teriyaki bønne salat med ristet sort sesam
2 slags dressing og diverse sprøde indslag
Kalve skysauce
Jack D whiskysauce
Desserter:
Rådhuspande kager med orange sauce og nøddedrys
Hvid chokolademousse med lemon curd og ristet mandel
Hjemmelavet is parfait efter kokkens valg
Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør
April buffet 2023
Forretter: 3 slags tallerkenserveret
Dampet rødspætte filet med laks persille fraiche
Coppa lufttørret nakkefilet, vesterhavsost og trøffel mayo
Hovedretter: buffet
Helstegt oksehøjrebsfilet
Langtidsstegt Bertil øko gris med pesto
Vegetarretter:
Ristet rustik ratatouille grønt
Pommes frittes med BBQ salt
Kartoffel gratin med spinat
Broccolisalat med bacon
Cous cous salat , tomat, div. løg, persille og mynte
Grønne salater med ærter og agurk
2 slags dressing og diverse sprøde indslag
Brie-urtesauce
Okse skysauce
Dessert buffet:
Mojito dessert med crumble, mousse og mynte curd
Rabarber tærte med vanilje
Hjemmelavet is parfait efter kokkens valg
Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør
Maj buffet 2023
Forretter: 2 slags tallerkenserveret
Bresaola af okseinderlår artiskok mayonnaise og hvide asparges
Hellefisk ceviche, saltet agurk, sennep og æble
Hovedretter:
Helstegt kalvefilet med rosenpeber smør
Helstegt lammekølle med urter
Vegetarretter:
Asparges risotto med hvidvin og chalotter
Lime/hvidløgs stegte kikærter og gulerødder med top
Pommes rösti med paprika
Grønsags moussaka med aubergine
Tomatsalat med rødløg og bøffel mozzarella
Grøn salat med agurk og melon, feta ved siden
Perle speltsalat, granat æble og kørvel pesto
2 slags dressing og diverse sprøde indslag
Senneps flødesauce med hvidvin og rosmarin
Kalve Español sauce
Desserter:
Hjemmelavet rabarber is
Chokoladetærte med orange curd og pistacie drys
Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør
Juni buffet 2023
Forretter: 2 slags tallerkenserveret
Fintskåret kyllingesalat med karry mango og grøn asparges
Gazpacho- coutons og sprødstegt chorizo
Hovedretter:
Kalve saltimbocca af culotte med parmaskinke
Bagt laksefilet med lemon og estragon
Grønsagslasagne med pesto
Ristet sommergrønt med asparges
Små nye bagte kartofler
Ovnbagt bacon kartoffelmos
Piña colada salat med kokos flager og ananas
Broccolislaw med ristede græskarkerner
Grønne salater med asparges, agurk og friske jordbær
2 slags dressing og diverse sprøde indslag
Hvidvins anissauce
Okse skysauce
Desserter:
Tonga panacotta jordbær coulis
Karamel chokoladeis og ingefær syltede rabarber
Hvid citron kokos brownie med pistacie drys
Ostebord med udvalg af husets forskellige oste
Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør