Selskabsbuffet

425,- pr. person

Oktober buffet 2022

Forret serveret:

Røget krondyr carpaccio – trøffel mayo – syltet tranebær

Ceviche af hellefisk – toppet med syrlige urter

Hovedret på buffet:

Rosa stegt oksefilet

Helstegt dansk porchetta med salvie

Kylling Mignons i rød kokos sauce

Gratineret Gulerods timbaler

Krydderstegte kartofler

timian ristet kål og østershatte

Hvedekernesalat med svampe

Sprød grøn mixed salat med bønne og blåbær

Marineret spidskåls salat med æble

div. sprøde salat tilbehør

2 slags dressing

Svampe fløde sauce

Kalve skysauce.

Desserter:

Vanilje creme brulé, friske brombær

Hjemmelavet havtorn parfait med vafler

Ostebord med udvalg af husets forskellige ost

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

November buffet 2022

Forretter:

Italiensk nakkefilet ”coppa” ristede bøgehatte med malt sne og Piemonte olie

Røget gourmet laks med persille ricotta

Hovedret på buffet:

Dansk Gastro kalvefilet – helstegt

Dansk svinefilet sous vide – urter og koldpresset olie

Krondyrs ragout med vinter urter

Bagt blomkål med smør og hasselnød

Fløde bagte kartofler

Ristede vinter grønt

Marineret rissalat med peber

Coleslaw med saltede mandler

Blandet grøn salat med beder

Diverse sprøde salat tilbehør

Whisky sauce tilsmagt med fløde

Bordelaise rødvins sauce

2 slags dressing

Desserter:

Blåbær muffins med Callebaut lime ganache

Hjemmelavet hvid chokolade is med rabarber/estragon kompot

Ostebord med udvalg af husets forskellige ost

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør

December buffet 2022

Forretter:

Forret:

Dampet torsk – dild mayo – rødbedepuré

Svampe souffle tærte – portvins ristet krondyr

Hovedret på buffet:

Hovedretter – vegetar – salater:

Sprængt Berberie andebryst med timian og appelsinskal

Sprødstegt dansk flæskesteg

Jule deller – hjemmelavet rødkål og grøn langkål

Pommes duchesse  – mozzarella og muskat

Sukker brunede kartofler

Hvidkålssalat vendt i æblecider olie og Dijon med valnødder

Grønkålssalat med friske figner og æbler i syrnet fløde

Mix grøn salat efter sæson

Div. sprøde salat tilbehør

Flæskestegs sauce

Cremefraiche og olie/urte dressing

Desserter:

Ris a la mande – kirsebær sauce tilsmagt med rom

Jule chokolade – CALLEBAUT og Krydderkager

Ostebord med udvalg af husets forskellige oste

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør