• Billetpris
  365 kr.
 • Dato
  22.
  September
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Tilkøb Teaterbuffet inkl. NEM BAR

Jan Hellesøe

Hypnotisør og manipulator Jan Hellesøe tager på Danmarksturné

Til efteråret 2022 kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe opleves live i udvalgte danske byer med sit nye show ”FORUDSIGELSER”.

“Hvordan i al verden gjorde han det…..!?” Er ofte ordvalget efter man har set Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne Manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer.

Du har sikker set Hellesøe på TV i “Fuckr med dn hjerne” eller “Manipulator” på DR1, hvor han hypnotiserer og laver psykologiske manipulationer med både kendte og ukendte mennesker. Nu er det muligt at se ham udføre sine forførende umuligheder LIVE i Musikteatret Holstebro.

Om showet fortæller Hellesøe:

“Det bliver et show hvor jeg fortæller personlige historier, men mest af alt, så vil jeg levere et show der er yderst underholdende og meget unikt. Publikum skal gå derfra og have en vidunderlig følelse i sindet”.

Jan Hellesøe uddyber “Jeg får naturligvis brug for hjælp på scenen fra publikum, og man kan være ganske rolig, jeg kan forsikre alle om, at man ikke kommer op på scenen, hvis man ikke har lyst”.

Jan Hellesøe har kaldt showet for “FORUDSIGELSER” da der ligger så mange spændende facetter i udtrykket. Hvad ville du for eksempel forudsige, hvis du kunne? (ud over næste uges lottotal). Er der noget du ikke ville vide, hvis man kunne forudsige det?

Hellesøe glæder sig til at komme ud i landet igen, efter en bragende succes ved hans tourné “Forført” for et par år siden, der for øvrigt blev sendt på DR1 nytårs aften 2020. Glæd dig til en vidunderlig, mystisk og underfundig aften i selskab med en veloplagt showman og psykologisk Manipulator. Se mere på Janhellesøe.dk

Varighed: 2×45 min.

Læs vores Handelsbetingelser

Køb billet Tilkøb Teaterbuffet inkl. NEM BAR

Teaterbuffet & NEM BAR

Uden mad & drikke...

Kl. 18.00 inden show tilbyder vi vores teaterbuffet inkl. NEM BAR

Teaterbuffet serveres inden aftenforestillingen og NEM BAR serveres i pausen under forestillingen.

Først kan du se frem til en forret anrettet på tallerken som kan bestå af enten fisk, skaldyr eller kød nøje afstemt efter sæsonen og serveret med diverse grønt, dressing, nybagt brød og økologisk smør.

Herefter kan du glæde dig over hovedret på buffet, hvor kokkene trancherer 2 – 3 forskellige stege, mens der derudover vil være frit valg af flere udgaver af varme kartofler, 3 forskellige salater varieret efter sæsonen, 2 specielle hjemmerørte dressinger, 2 varme saucer, krummer, knas, brød og smør.

Sidst men ikke mindst kan du nyde dessert anrettet på tallerken.

Såfremt færre end 25 pers. har bestilt, vil hovedretten ligeledes blive tallerkenanrettet og ikke opsat som buffet.

Ønsker du at spise i vores restaurant inden showet og samtidig benytte dig af NEM BAR i pausen, kan du vælge dette i forbindelse med billetkøbet.

Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, så er du velkommen til at skrive til os et par dage før arrangementet…

NEM BAR

Køb NEM BAR i pausen i Terminalen på 1. sal – Her kan du frit forsyne dig med husets vin, øl og sodavand i pausen.
Undgå kø og køb adgang nu, kr. 65,- pr. person.

September buffet 2022

             

Forretter: Vælg en af dem

Duet af røget laks med urtesalat og cream

Serrano skinke med små syltede specialiteter

Begge retter serveres med hjemmebagt brød og urtesmør

 

Hovedretter på buffet:

Helstegt dansk kalvefilet og BB-braiseret gris

Salater og grøntsager, kartofler, hertil kalveglace med brød, aioli og pesto

 

Desserter tallerkenserveres: Vælg en af dem

Blommetrifli med Mørk Rum og vanilje parfait

Is-roulade med bærkompot og knas

3 salgs danske oste med hyben og oliven