• Billetpris
  369 kr.
 • Dato
  1.
  Marts
  2025
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Black Box
Køb billet Køb spisning

NYT SHOW — Copenhagen Drummers er tilbage

Copenhagen Drummers – Energy Tour

Efter 2 år med hårdtslående træning i øvelokalet, er de fire power players fra Copenhagen Drummers tilbage og klar til at ramme de danske scener med et nyt, medrivende show!

GLÆD DIG til den spritnye ENERGY TOUR: Det bliver vildt, overraskende og sprængfyldt med energi, som du aldrig har oplevet det før!

Copenhagen Drummers har i mere end et årti finpudset deres shows, evner og udtryk til perfektion. De har spillet mere end 1000 shows i ind- og udland, solgt over 100.000 billetter og optrådt ved store tv-begivenheder, såsom Talent, Eurovision, HKH Kronprins Frederiks’ 50-års fødselsdag og mange flere.

Takket være de fire trommeslageres evigt kreative tilgang og unikke håndværk kan du forvente et innovativt show, der byder på ny musik, skarpe koreografier, spektakulært lysshow og flirten med alverdens elementer.

Varighed: 2 x 45 min. + 20 min. pause

Læs vores handelsbetingelser her.

Køb billet Køb spisning

Teaterbuffet & NEM BAR

Uden mad & drikke...

Inden koncerten tilbyder vi vores Teaterbuffet kl. 18.00 inkl. NEM BAR i pausen: 

Du kan se frem til en forret anrettet på tallerken nøje afstemt efter sæson og serveret med husets hjemmebagte brød til.

Hovedretten serveres på buffet og her står vores kokke altid klar til at præsentere dig for aftenens udvalgte kødudskæring, hjemmelavet sauce og et udvalg af varme kartofler, friske sæson grøntsager og et varieret salatbord.

Som en perfekt afslutning kan du nyde desserten, der ligeledes er serveret på buffet og efter kokkens fantasi.

I pausen kan du benytte dig af vores NEM BAR (selvbetjening af pausedrink). Pris pr. person kr. 350,-

Ønsker du ikke at spise med, men vil nøjes med pausedrinken, så kan den vælges i forbindelse med dit billetkøb til kr. 85,-

Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser