Musikteatret Holstebro og Vestjysk Bank underskriver en ny sponsoraftale

6. feb. 2024 Artikel

Vestjysk Bank har i en lang årrække været en trofast hovedsponsor af Musikteatret Holstebro, og nu er sponsoratet netop blevet forlænget til 2026.

Både Musikteatret Holstebro og Vestjysk Bank er meget begejstrede for den nye aftale. Regionsdirektør i Vestjysk Bank, Palle Hoffmann, fortæller:

“Jeg er stolt af at kunne præsentere vores nye aftale, hvormed Vestjysk Bank er hovedsponsor af Musikteatret Holstebro frem til 2026. Det vi lægger vægt på, når vi går ind i et hovedsponsorat, som i Musikteatret, det er selvfølgelig, at vi kan bruge det til vores kunder. Men det er lige så meget en del af vores værdigrundlag, at give noget tilbage til området, herunder Musikteatret, som jo er vores fyrtårn her i det nordvestjyske, når vi taler om teater og musik, således at alle har mulighed for at nyde oplevelserne i Musikteatret.”

Anders Jørgensen, direktør i Musikteatret Holstebro fortsætter:

“Vestjysk Bank gør utrolig meget for lokalområdet. Ud over sponsoratet med banken har Musikteatret Holstebro næsten 400 sponsorer, og de er jo alle sammen med til at lægge et underlag under alt det vi gør i Musikteatret. Uden sponsorerne kunne vi slet ikke hyre de kunstnere vi gør og lave de store produktioner, som vi gør. Så vi er super glade og stolte over den nye aftale med Vestjysk Bank.”

Vestjysk Bank er en af fire hovedsponsorer i Musikteatret Holstebro, som også tæller Krøyer Pedersen, Carlsberg og Aksel Nørgaard Holding A/S.