• Billetpris
  440 kr.
 • Dato
  5.
  Januar
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Curtis Stigers & DR Big Band

Nytårskoncert 2023

DR Big Band og supercrooneren Curtis Stigers fejrer nytåret med en perlerække af 1950’erne og 60’ernes allerstørste evergreens. Glæd dig til et strålende genhør med klassiske hits, Curtis’ lækre stemme og et DR Big Band i topform!

Sammen med den amerikanske stjernecrooner Curtis Stigers genopliver DR Big Band ånden fra 1950’erne og 1960’erne, ledet af den amerikanske dirigent Dennis Mackrel, der selv har været med i Count Basies bigband.

I midten af 1960’erne slog Frank Sinatra og Count Basie & The Orchestra deres folder på The Sands Hotel and Casino i Las Vegas. Det resulterede blandt andet i liveudgivelsen ’Sinatra at the Sands’, hvor den amerikanske crooner par excellence brillerer med udødelige klassikere som Fly Me To The Moon og I’ve Got You Under My Skin.

DR Big Band binder igen butterflyen og lader champagnepropperne springe for at gøre legenderne kunsten efter – med plads til afstikkere og overraskelser undervejs. Og med jazzstjernen Curtis Stigers og Basie-eksperten Dennis Mackrel med på scenen, er publikum sikret den ultimative start på et nyt år i jazzens tegn.

Varighed: 2 x 45 min m. pause

Læs vores handelsbetingelser her.

Køb billet Køb spisning

Teaterbuffet & NEM BAR

Uden mad & drikke...

Inden koncerten tilbyder vi vores Teaterbuffet kl. 18.00 inkl. NEM BAR i pausen: 

Du kan se frem til en forret anrettet på tallerken nøje afstemt efter sæson og serveret med husets hjemmebagte brød til.

Hovedretten serveres på buffet og her står vores kokke altid klar til at præsentere dig for aftenens udvalgte kødudskæring, hjemmelavet sauce og et udvalg af varme kartofler, friske sæson grøntsager og et varieret salatbord.

Som en perfekt afslutning kan du nyde desserten, der ligeledes er serveret på buffet og efter kokkens fantasi..

I pausen kan du benytte dig af vores NEM BAR (selvbetjening af pausedrink).

SÆRTILBUD! Pris pr. person kr. 350,-
Ønsker du at spise i vores restaurant inden musicalen eller vælge NEM BAR i pausen, kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser