Selskabsmenu - Go' mad til go'e priser i Musikteatret

Selskabsbuffet/All Inclusive/Teaterbuffet

Priser

All Inclusive + fri drikkevarer: 495 kr. pr. pers. inkl. moms

Teaterbuffet: 350 kr. pr. pers. inkl. moms

Selskabsbuffet til privat fest: 425 kr. pr. pers. inkl. moms

Oktober Buffet 2025

Forret: TO SHARE (dele) tapas med hjemmebagt brød og brunet smør

Hovedret buffet:

Flanksteak teriyaki

Ølbraseret nakkefilet

BBQ majskolbe

Pommes rissolées

Årstidens grønt

Ærte salat francaise

Asiatisk gulerodssalat

Urtedressing

2 slags knas

Kryddersauce

Dessert buffet:

Tonka panna cotta med crumble

Hvid chokeladekage med mørk chokomousse og bær

Mandel parfait is

November Buffet 2025

Forret: TO SHARE (dele) tapas med hjemmebagt brød og brunet smør

Hovedret buffet:

Rosa stegt ungdyr med hvidløg og rosmarin

Glaserede skinke chunks

Salviestegt blomkål med kapers og citron

Pommes a la creme

Rodfrugte symfoni

Grøn salat med græskar

Rødbedesalat

2 slags knas

Urtedressing

Sauce Bearnaise

Dessert buffet:

Pandekager med flamberet appelsinsauce

Pæretærte med vanilje creme og chokolade

Hjemmelavet hasselnød parfait is

December Buffet 2025

Kold:  Marinerede sild med kapers, løg, karrysalat, kogte æg/rejer med citron og groft rugbrød samt økologisk smør og friskbagt brød

Koldrøget laks med spinat æggestand dild dressing, rødkål salat med appelsin og ristet sesam, hakket persille, rødbeder, agurkesalat, cherry tomater

Varm: Lun leverpostej med champignon og bacon

Tarteletskaller med høns i asparges

 Fiskefilet, citron og remoulade

 Lune frikadeller og varmt rødkål

Sprængt appelsin andebryst med honning og helstegt flæskesteg. Hertil brunede små kartofler, hvide kogte kartofler samt brun sauce.

Juledessert på buffet :

Ris á la mande med mandelstykker og kirsebær sauce

Osteanretning med 3 slags oste,  Druer, Brændte mandler, Kiks og Krydderkager

Januar Buffet 2026

Forret: TO SHARE (dele) tapas med hjemmebagt brød og brunet smør

Hovedret buffet:

Citrus okseculotte

Nytårslaks med brunet smørsauce

Årstidens grønt

Ristede rødder med hvidløg og parmesan

Kartoffeltimbale

Couscous af blomkål

Vintersalat af rødkål

Urtedressing

2 slags knas

Okse skysauce

Dessert buffet:

Tiramisu

Vinter krydderet pære med gold ganasche og knas

 Valnød is med chokolade og appelsin

Februar Buffet 2026

Forret: TO SHARE (dele) tapas med hjemmebagt brød og brunet smør

Hovedret buffet:

Fedtmarmoreret tyndstegsfilet stegt i urter

Irish stew med svinekæber

Bagt rødbede med peberrod og balsamico

Årstidens grønt

Bagt kartoffelmos med trøffel

Salat med variation af jordskokker

Waldorfsalat

Urtedressing

 Pebersauce

Dessert buffet:

Bailey cheesecake

Valnød brownie med chokolade topping

Hjemmelavet hasselnød is med gold chokolade