Priser
All Inclusive + fri drikkevarer: 495 kr. pr. pers. inkl. moms
Teaterbuffet: 350 kr. pr. pers. inkl. moms
Selskabsbuffet til privat fest: 425 kr. pr. pers. inkl. moms
Oktober Buffet 2025
Forret: TO SHARE (dele) tapas med hjemmebagt brød og brunet smør
Hovedret buffet:
Flanksteak teriyaki
Ølbraseret nakkefilet
BBQ majskolbe
Pommes rissolées
Årstidens grønt
Ærte salat francaise
Asiatisk gulerodssalat
Urtedressing
2 slags knas
Kryddersauce
Dessert buffet:
Tonka panna cotta med crumble
Hvid chokeladekage med mørk chokomousse og bær
Mandel parfait is
November Buffet 2025
Forret: TO SHARE (dele) tapas med hjemmebagt brød og brunet smør
Hovedret buffet:
Rosa stegt ungdyr med hvidløg og rosmarin
Glaserede skinke chunks
Salviestegt blomkål med kapers og citron
Pommes a la creme
Rodfrugte symfoni
Grøn salat med græskar
Rødbedesalat
2 slags knas
Urtedressing
Sauce Bearnaise
Dessert buffet:
Pandekager med flamberet appelsinsauce
Pæretærte med vanilje creme og chokolade
Hjemmelavet hasselnød parfait is
December Buffet 2025
Kold: Marinerede sild med kapers, løg, karrysalat, kogte æg/rejer med citron og groft rugbrød samt økologisk smør og friskbagt brød
Koldrøget laks med spinat æggestand dild dressing, rødkål salat med appelsin og ristet sesam, hakket persille, rødbeder, agurkesalat, cherry tomater
Varm: Lun leverpostej med champignon og bacon
Tarteletskaller med høns i asparges
Fiskefilet, citron og remoulade
Lune frikadeller og varmt rødkål
Sprængt appelsin andebryst med honning og helstegt flæskesteg. Hertil brunede små kartofler, hvide kogte kartofler samt brun sauce.
Juledessert på buffet :
Ris á la mande med mandelstykker og kirsebær sauce
Osteanretning med 3 slags oste, Druer, Brændte mandler, Kiks og Krydderkager
Januar Buffet 2026
Forret: TO SHARE (dele) tapas med hjemmebagt brød og brunet smør
Hovedret buffet:
Citrus okseculotte
Nytårslaks med brunet smørsauce
Årstidens grønt
Ristede rødder med hvidløg og parmesan
Kartoffeltimbale
Couscous af blomkål
Vintersalat af rødkål
Urtedressing
2 slags knas
Okse skysauce
Dessert buffet:
Tiramisu
Vinter krydderet pære med gold ganasche og knas
Valnød is med chokolade og appelsin
Februar Buffet 2026
Forret: TO SHARE (dele) tapas med hjemmebagt brød og brunet smør
Hovedret buffet:
Fedtmarmoreret tyndstegsfilet stegt i urter
Irish stew med svinekæber
Bagt rødbede med peberrod og balsamico
Årstidens grønt
Bagt kartoffelmos med trøffel
Salat med variation af jordskokker
Waldorfsalat
Urtedressing
Pebersauce
Dessert buffet:
Bailey cheesecake
Valnød brownie med chokolade topping
Hjemmelavet hasselnød is med gold chokolade