We Will Rock You - Musikteatret Holstebro

Verdens mest succesfulde rockmusical vender tilbage!

🎫 Salget starter fredag den 10/5 kl. 10.00

📣 Spar op til 50% – hvis du køber billet inden 28. maj 2024 (gælder ikke VIP–pakker)

Nu kommer den legendariske Queen-musical WE WILL ROCK YOU i en helt ny og spektakulær opsætning.

Forestillingen byder på alle Queens kæmpehits som Bohemian Rhapsody, Don’t Stop Me Now, I Want To Break Free, Another One Bites the Dust, Fat Bottomed Girls, Crazy Little Thing Called Love, We Are The Champions – og mange, mange flere.

Glæd dig til at opleve en unik version af WE WILL ROCK YOU, der sprænger teatrets rammer og tager publikum på en musikalsk tour de force ind i Queens forunderlige verden – med et overdådigt visuelt setup og nogle af landets bedste sangere, der offentliggøres senere på året.

Teaterkoncertens ophavsmand, Nikolaj Cederholm, er instruktør, mens Line Knutzon, en af Danmarks sjoveste og mest rutinerede dramatikere, står for at oversætte og gendigte Ben Eltons forrygende manuskript.

Vil du opleve musicalen som VIP-gæst?

(Early Bird pris er ikke gældende på VIP-billetter)

Kig med her!

FRONT ROWS – WE WILL ROCK YOU
Dette er en pakke for dig, som vil opleve forestillingen helt tæt på!

Pakken indeholder:
• En siddeplads i dyreste billetkategori på række A, B, C
• Et WE WILL ROCK YOU show program
• En WE WILL ROCK YOU mulepose
• Et WE WILL ROCK YOU VIP-laminat
• Fri garderobe
• Check-in med vores VIP-personale

Hverdag (Ons/Tors): Pakkepris: 1.145,- kr. inkl. gebyr 50,-
Weekend (Fre/Lør/Søn): Pakkepris: 1.195,- kr. inkl. gebyr 50,-

Bemærk venligst tider inkluderet på billetsider eller i bekræftelsesmails vil afspejle  showtider, og kan afvige fra VIP-pakketiden. Arrangøren vil kontakte dig via e-mail med nærmere info ca. 1 uge før showet – husk at tjekke dit spam-filter.

Pakkens indhold udleveres i Musikteateret Holstebro, og KUN på showdagen i det tidsrum, der er angivet i den information, du får tilsendt.

Læs mere – over 20 mio. har set musicalen

WE WILL ROCK YOU er på verdensplan set af over 20 mio. publikummer i 30 forskellige lande. Også i Danmark har musicalen været ekstremt populær, blandt andet i en kæmpe opsætning i Royal Arena og i Boxen. Nu vender den tilbage til Danmark efter utallige opfordringer. Executive Producer Thomas Langkjær fra Lion Musicals udtaler:

“Vi er enormt glade og stolte over at få lov til at lave en helt ny version af WE WILL ROCK YOU. At vi har fået Nikolaj Cederholm og Line Knutzon ombord betyder, at vi vil komme til at opleve musicalen på en helt ny og frisk måde. Jeg glæder mig meget til at arbejde med forestillingen og til, at publikum får den forhåbentlig bedste version af WE WILL ROCK YOU, der nogensinde er set.“

Læs mere – en helt ny opsætning

Til iscenesættelsen af WE WILL ROCK YOU har Lion Musicals allieret sig med Nikolaj Cederholm, som gang på gang har modtaget både anmeldernes roser og publikums jubel. Nikolaj Cederholm har defineret genren teaterkoncert i Danmark, og er foregangsmand for at sætte rock- og popmusik på teaterscenen i fantastiske opsætninger, hvor det visuelle og musikalske går op i en højere enhed. Cederholm står bag anmelderroste opsætninger såsom Teaterkoncert Gasolin, Teaterkoncert Come Together, Teaterkoncert Beach Boys, Teaterkoncert Bob Dylan og Teaterkoncert Mozart samt musicals som Terkel – The Motherfårking Musical og senest Natasja i Operaeni København. Han har sprængt alle rammer og konventioner i teatret gennem mere end 40 år, og hans arbejde med WE WILL ROCK YOU bliver ingen undtagelse.

Med sig har han koreograf Nellie Bethel. Nellie har de seneste 15 år boet i og arbejdet fra Los Angeles og Las Vegas, og veksler mellem at arbejde med dansk teater og tv og udenlandske stjerner som Jennifer Lopez, Rihanna, Kylie Minoque, Alicia Keys, Beyoncé, Kanye West, Fergie m.fl. Hun arbejder desuden på nogle af verdens største tv-shows, herunder The Oscars, MTV Video Music Awards, Grammy Awards og X-Factor (UK, US og DK) samt en lang række musikvideoer og reklamefilm. For Lion Musicals har Nellie tidligere stået for koreografien til Pretty Woman – The Musical og senest Askepot – The Musical.

Bag det danske manuskript til WE WILL ROCK YOU står Line Knutzon, en af Danmarks sjoveste dramatikere, som nu skal give sit humoristiske og danske særpræg til Ben Eltons nye manuskript, der byder på endnu flere grin, endnu bedre jokes samt en ekstra dråbe alvor. Igennem de seneste 30 år har Line Knutzon slået sit navn fast som en af vores mest originale dramatikere, og er især kendt for forestillinger som Først bli’r man jo født, Snart kommer tiden, Guitaristerne, Håndværkerne og Livstidsgæsterne. Line Knutzon trådte for nylig ind i musicalverdenen med den aktuelle succesforestilling Askepot – The Musical.

Scenograf Benjamin La Cour er også en del af det kreative hold bag forestillingen. Benjamin La Cour kan trække på mange års erfaring, hvor han har skabt utallige eventyrlige scenografier til blandt andet Klokkeren fra Notre Dame, The Bodyguard – The Musical, Den Skaldede Frisør, Pretty Woman – The Musical, Cabaret og senest Askepot – The Musical.

Hvem der skal indtage scenen i WE WILL ROCK YOU bliver først offentliggjort senere på året, men ambitionerne er tårnhøje til et talentfuldt cast, der skal bestå af nogle af landets bedste rocksangere, musicalperformere, skuespillere og dansere. Den nye danske version af WE WILL ROCK YOU får premiere i 2025, hvor man også kan fejre 50- års jubilæum for Queen-hittet over dem alle, Bohemian Rhapsody

 • Spilledatoer: Onsdag 04. juni 2025 kl. 19.30,
  Torsdag 05. juni 2025 kl. 19.30,
  Fredag 06. juni 2025 kl. 20.00,
  Lørdag 07. juni 2025 kl. 16.00,
  Lørdag 07. juni 2025 kl. 20.00,
  Søndag 08. juni 2025 kl. 14.00
 • Sted:
  Musikteatret Holstebro - Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
 • Kategori: Musical
 • Billetpriser: 180 - 1195 kr.
 • Ekstra info:

  2 timer + pause
  Handelsbetingelser