• Billetpris
  639 kr.
 • Dato
  5.
  Juni
  2020
 • Tid
  17.30
 • Sted
  Musikteatret Holstebro
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Open Air ved Teatret

Vi elsker 80 érne

Musikteatret bringer kæmpe 1980’er-fest til Holstebro

-Nu er det tid til, at danskerne finder walkman, benvarmere og neonfarverne frem og synger med, når holdet bag Vi Elsker 90’erne inviterer til Vi Elsker 80’erne.

I samarbejde med Musikteatret bringer de til sommer den kæmpe koncert til Holstebro den 5. juni 2020. Det bliver den første dag i Musikteatrets sommerkoncerter; Open Air ved Teatret på pladsen udenfor Musikteatret og som det eneste sted i Jylland.

Kæmpe scoop: TONY HADLEY (ex Spandau Ballet) joiner Vi Elsker 80’erne

Vi Elsker 80’erne præsenterer stolt TONY HADLEY (ex Spandau Ballet), når festkaravanen rammer Musikteatret Holstebro 5. juni 2020.

Tony Hadley er en af 80’ernes allerstørste stjerner med en fortid som forsanger i Spandau Ballet. Det vil derfor være kæmpehits som ’True’, ’Gold’, ‘Only When You Leave’ og ‘Through The Barricades’, der vil lyde fra scenen under det stort anlagte 80’er-show.

– Jeg bliver ofte spurgt om jeg stadig synger de klassiske hits fra min tid i Spandau Ballet, og det er et rungende JA. Jeg elsker at optræde med disse sange, siger Tony Hadley.

Millioner af mennesker kender Tony Hadley som tidligere forsanger i Spandau Ballet, hvilket gjorde ham til en af tidens mest unikke og populære vokalister. Og stemmen – den fejler absolut ingenting, her 30 år senere.

Legendariske Bananarama er på plakaten

Hvor ofte har du ikke skrålet med på tonerne af Cruel Summer, Love in the First Degree, Venus og covernummeret af Beatles Help? Og hvornår får du igen chancen for at opleve nogle af de kunstnere, der rent faktisk var en del af legendariske Band Aid… Det får du igen lov til på denne aften sammen med Bananarama. Pigegruppen der er optaget i Guinness Rekordbog som den pigegruppe, der har haft flest hitlistesingler i historien.

Glæd dig også til

 • Howard Jones
 • Johnny hates Jazz
 • Spagna ABC
 • F.R David
 • Secret Service

Ikoniske danske kunstnere

Vi Elsker 80’erne har også de ikoniske danske kunstnere Back to Back og Dorte Michelsen og Maria Bramsen på plakaten. Dermed kan gæsterne synge med på hits som ’Jonathan’, ’Sig du ka’ li’ mig’, ’Indianer’, ’Jeg vil la’ lyset brænde’ og ’Mandags-stævnemøde’.

Året er 1986. Du står på et dansegulv iført langt, krøllet puddelhår, neonbælte og de hotteste sneaks – som dengang selvfølgelig bare var kendt som kondisko. Ud af højttalerne brager “Kom tilbage nu” med Danseorkestret med Jørgen Klubien i spidsen. Dansegulvet går amok – med hits som, “Regndans” – “Satellit” og selvfølgelig monster hittet “Kom tilbage nu”, bringer Klubien dit 80’er-dansegulv til live igen. Og bringer alle minderne med sig.

 

 

Praktisk information omkring Open Air ved teatret – Musikteatret Holstebro

Kom i god tid:

Kom gerne i god tid for der er mange, der sammen med dig skal høre koncerten. Beregn også transporttid fra parkering til Musikteatret Holstebro samt til den påkrævede sikkerhedskontrol. I tilfælde af kø, vil der ikke blive lempet på sikkerhedskontrollen. Alle skal have billet – også småbørn og babyer. Husk at pladsen er uden overdækning, så tag forbehold for masser af sol! 😊

Parkering:

Oversigt over parkeringsmuligheder i Holstebro finder du her.

Handicapbilletter:

Du og din ledsager skal benytte hovedindgangen og vil herfra blive henvist til vores handicapområde.

Kropsvisitation:

Af hensyn til alles sikkerhed kan der forekomme visitation ved indgangen og alle tasker vil blive kontrolleret.

Det er IKKE tilladt at medbringe:
 • Klapstole, festivalstole, campingstole, skamler m.v.
 • Paraplyer
 • Drikkevarer (Emballage underordnet)
 • Alle former for madvarer
 • Fyrværkeri
 • Laserpenne

Genstandene afvises ved indgangen, så spar dig selv og de andre gæster for ventetid og lad genstandene blive hjemme.

 

Læs vores handelsbetingelser her.