Vent med at blive skilt til i morgen - Musikteatret Holstebro

Vent med at blive skilt til i morgen

Et show om svangerskab, moderskab, ægteskab, galskab og du ved… garderobeskab.

Der er meget at tage fat på, når Christina Sander og Nina Claire Crossland går på scenen og taler om de svære, urimelige og til tider latterlige situationer vi alle kan havne i som kvinde, mor og kæreste. De to populære influencere skaber et helt særligt fællesskab i salen og indgår i en hylende morsom dialog med publikum om alt fra forventningspres til presseveer – godt krydret med nye sandheder om vasketøj, bleskift, madpakker og sexliv… eller mangel på samme? Og mon ikke også telefonen ringer hos den berømte Krænkelses-hotline?

Gå ikke glip af dette unikke show der giver dig begavet indsigt i graviditet, fertilitetsbehandling, the mental load, løngab, tissekoner og meget, meget mere. Christina og Nina forsikrer dig om, at vi er mange kvinder der oplever de samme situationer og har den samme slags udfordringer.

Så selvom du tror det kun er din mand den er gal med, er vi måske i virkeligheden alle gift med den samme mand? Så vent lige med at smide ham ud. Måske er det ikke udelukkende hans skyld…

 • Spilledato: Torsdag 26. september 2024 kl. 19.00
 • Sted:
  Musikteatret Holstebro - Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
 • Kategori: Foredrag
 • Billetpriser: 325 - 375 kr.
 • Ekstra info:

  2 timer og 10 min. inkl. pause

  Handelsbetingelser