• Billetpris
  390 kr.
 • Dato
  4.
  Juni
  2022
 • Tid
  18.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - udendørs
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Sommer i musikkens tegn

TV-2, Poul Krebs og Søs Fenger

Open Air ved teatret 2022

Til juni 2022 er en række af Danmarks bedste musikere klar til at fyre den af til Open Air i Holstebro.

Programmet er pakket med lækker lyd, så du allerede nu kan glæde dig til en sommer i musikkens tegn 🎶

Lørdag den 4. juni kan du opleve:

TV-2

Poul Krebs

Søs Fenger

TV-2

Med afsæt i 80’ernes minimalistiske nyrock har TV-2 gennem de sidste 40 år udviklet sig til et af Danmarks største bands. Repertoiret af tidløse klassikere taler til alle generationer og peger på musikken som et mødested for de store følelser, festen og fællesskabet.

Med en lun tone leverer TV-2 musikalske kommentarer til samtiden, kærligheden og hverdagen – altid med en dobbeltbundet (selv)ironi og en veludviklet diabolsk evne til at sætte sig ud over tidens trends. Samtidskritik snarere end samfundskritik har udviklet sig til et karakteristisk speciale for bandet, der i dag kalder sig Danmarks lykkeligste orkester.

Poul Krebs

Poul Krebs forstår at levere historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sporadiske observationer, sindets afkroge og fra livets vedvarende og forbigående relationer. Poul Krebs har sat sig i hjertekulen på både musikelskeren og anmelderstaben og musikken lever i det ubetingede nærvær, den østjyske facon og den ukuelige spillemandsglæde.

Søs Fenger

Søs Fenger startede for alvor sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco – og det både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent – og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele vejen.

Glæd dig til en koncert med Søs, i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde og store sociale engagement – om sin store passion; musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

Mere praktisk information følger senere, men husk allerede nu:

Det er IKKE tilladt at medbringe:

 • Klapstole, festivalstole, campingstole, skamler mv.
 • Paraplyer
 • Drikkevarer (Emballage underordnet)
 • Alle former for madvarer
 • Fyrværkeri
 • Laserpenne

Genstandene afvises ved indgangen, så spar dig selv og de andre gæster for ventetid og lad genstandene blive hjemme.

Stående koncert

Læs vores Handelsbetingelser

Køb billet Køb spisning