• Billetpris
  150 kr.
 • Dato
  24.
  November
  2020
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Holstebro - Nørrelandskirken
  Døesvej 1
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Festivaltopmøde i Nørrelandskirken

Tro håb og entusiasme

Klassiske Dage har grundet Covid-19 udskudt den traditionsrige julekoncert til 2021.

Der er stærke bånd til Nordtyskland og Sydjylland med nye ansigter, der gæster Klassiske Dage – Året rundt.  Cellisten, Claude Frochaux, er kunstnerisk leder af KammermusikfestSylt. Der pågår et nyt samarbejde mellem Kammermusikfest Sylt og Klassiske Dage, Holstebro, der fremadrettet søger at skabe musik på tværs af grænsen fra Holstebro til Sylt. Klassiske Dages kunstneriske leder, prisvindende Janne Thomsen medvirker på fløjte. Desuden medvirker soloviolinist i Esbjerg Ensemble, Bogdan Bozovic på violin og det kun 20-årige supertalent, Nicholas Algot Swensen på bratsch.

Programmet centreres om Klassiske Dages 2020-tema om fejringen af Beethovens 250 års fødselsdag og Genforeningen 2020 i det tysk-danske venskabsår. Et program med værker af bl. a. Beethoven og Carl Nielsen samt andre samtidige. Carl Nielsen med en særlig plads i år, idet han skrev musikken til syngespillet “Moderen” med den berømte “Tågen letter”, som blev bestilt til Genforeningen 1920.

Medvirkende: Janne Thomsen – fløjte, Bogdan Bozovic – violin, Nicholas Algot Swensen – bratsch og Claude Frochaux – cello.

Klassiske Dage koncertbilletten udløser entre til besøg til Willumsen Museets anmelderroste Kirchner/Willumsen-udstilling med “2 entreer med 1 billet”, som kan benyttes indtil den 31. januar 2021. Se nærmere på: jfwillumsensmuseum.dk