• Billetpris
  180 kr.
 • Dato
  11.
  November
  2021
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Holstebro - Knudsens
  Nørregade 40
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Traumgekrönt – Drømmekronet

Poetisk og stemningsfyldt operaaften med vin.

Sæt dig til rette i smukke omgivelser og få en stemningsfyldt, intim og nærværende aften i godt selskab, når sopranen Trine Bastrup Møller og pianisten Julie Andkjær Olsen tager publikum med på en rejse gennem liedens univers.

Sange fra den voldsomme tid omkring de to verdenskrige bliver bundet sammen med oplæsning fra Stefan Zweigs erindringsroman. Verden af i går. Bergs ekvilibristiske leg med impressionismen og senromantikkens rige tonesprog afløses af Schönbergs fyndige og nyskabende toner. Som en vemodig ånd fra tiden før krigenes katastrofe sluttes af med Richard Strauß hjerteskærende smukke Vier letzte Lieder.

Værker:

Alban Berg: Sieben frühe Lieder

Arnold Schönberg: Drei Lieder opus 48

Richard Strauss: Vier letzte Lieder

Stefan Zweig: Verden af i går. Erindringsroman.

Varighed:

1 time.

Medvirkende:

Trine Bastrup Møller er sopran, uddannet fra Royal Academy of Music i London og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun har optrådt som solist på Den Kgl. Opera, Jyske Opera og scener i bl.a. Tyskland, Østrig, England og Schweiz, og er nu i gang med en international operakarriere

Julie Andkjær Olsen er pianist, illustrator og danser, uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun spiller mange koncerter rundt om i Danmark og Tyskland, både som solist, kammermusiker og akkompagnatør

Julie og Trine har samarbejdet i mange år, og har skabt mange forestillinger bygget op omkring den tyske lied, bl.a. de anmelderroste Winterreise og Hængende Haver på Københavns Musikteater.

Køb billet Køb spisning

Teaterbuffet & NEM BAR

Uden mad & drikke...