• Billetpris
  399 kr.
 • Dato
  8.
  Juni
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Black Box
Køb billet Køb spisning

Med fuldt band

Tina Dickow

Tina Dickow er kendt som en af Danmarks absolut bedste og største singer/songwriters. 

Med sin guitar, sine fængende sange og sine tryllebindende optrædener, bragede hun igennem i 0’erne med hits som On The Run og Nobody’s Man, og igennem årene har hun føjet en næsten endeløs stribe af radio-hits og højt elskede live-klassikere til kataloget.

Tina Dickow kan det hele – både stå ganske alene på scenen i en koncertsal en hel aften, men også give den fuld skrald på festivalerne med stor lyd, kendte hits, humor, fællessang og fest helt ned på de bagerste rækker.  

Til sommer bliver der spillet de absolut største favoritter, både de engelske og danske, tilsat et par nye sommer-singler.

Varighed: 75 min. uden pause – stående koncert

Læs vores handelsbetingelser her.

Køb billet Køb spisning

Teaterbuffet

Uden mad & drikke...

Inden koncerterne tilbyder vi vores Teaterbuffet kl. 18.00 

Du kan se frem til en forret anrettet på tallerken nøje afstemt efter sæson og serveret med husets hjemmebagte brød til.

Hovedretten serveres på buffet og her står vores kokke altid klar til at præsentere dig for aftenens udvalgte kødudskæring, hjemmelavet sauce og et udvalg af varme kartofler, friske sæson grøntsager og et varieret salatbord.

Som en perfekt afslutning kan du nyde desserten, der ligeledes er serveret på buffet og efter kokkens fantasi..

Pris pr. person kr. 295,-

Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser