• Billetpris
  325 kr.
 • Dato
  19.
  November
  2021
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Nørre Vosborg
  Vembvej 35
  7570 Vemb
Køb billet Tilkøb Nr. Vosborg menu

Stig Rossen

Oplev alle facetter af Stig Rossens store stemme, når han gæster Nørre Vosborg til en aften med glædelige genhør og garanti for gåsehud!

Man kender Stig Rossen fra store musicalopsætninger både her i Danmark og i udlandet, ikke mindst Les Misérables, som han har spillet over 1500 gange i 10 forskellige lande.

Mange kan også huske, da han i 1988 sprang ind i danskernes bevidsthed med Grand Prix hittet ’Vi danser rock og rul’, måske har man også hørt ham i en af de utallige Disney tegnefilm, han har lagt stemme til, og mange har oplevet ham fortrylle os ved juletid med sine magiske julekoncerter.

Her til aften skal vi høre et bredt udsnit af hans enorme repertoire og hans fortolkninger af både danske og udenlandske sange. Et overflødighedshorn af Stigs yndlingssange fra musicals til evergreens.

 

Med sig på scenen har han et hold af superkompetente, håndplukkede musikere:

Pojken Flensborg: Piano

Jacob Trautner: Keyboard

Jens Kokholm: Guitar

Michael Bladt: Fløjte/Saxofon

Kim Mikkelsen: Bas

Per Kolling: Trommer

 

Varighed: 2×45 minutter

Køb billet Tilkøb Nr. Vosborg menu

Nr. Vosborg menu

Uden mad & drikke...

Bespisning i forbindelse med koncerter på Nørre Vosborg afvikles med inspiration fra social dining. Ved særlige ønsker, kontakt da gerne Hotel Nørre Vosborg på mail: hotel@nrvosborg.dk eller tlf 97484897 – tast 1

Tilkøb Nr. Vosborg menu øverst på siden

 

Læs vores handelsbetingelser her.