• Billetpris
  435 kr.
 • Dato
  6.
  Juni
  2020
 • Tid
  18.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Open Air ved Teatret

Sound of Symphony 2020

Stjernespækket line-up i symfonisk forvandling

-Burhan G, NOAH, Pernille Rosendahl og HUSH præsenterer sammen med Danmarks Underholdningsorkester “Sound of Symphony”.

Et unikt koncertformat, der forener rytmisk musiktradition med symfonisk lyd

Du kan opleve fire af tidens mest aktuelle og populære artister på en helt ny måde, når de spiller sammen med Danmarks Underholdningsorkesters stærke hold af strygere, blæsere og slagtøj. Sound of Symphony er et nyt koncertformat, som samler og genfortolker en række af tidens store musikbidrag. Det bliver den 6. juni 2020, den anden dag i Musikteatrets sommerkoncerter; Open Air ved teatret.

Burhan G, NOAH, Pernille Rosendahl og HUSH leverer velkomponeret pop, country og indie i hver sin ende af den rytmiske musikgenre, men fælles for dem alle er nærværet og den kunstneriske kompromisløshed. Danmarks Underholdningsorkester er den klassiske rygrad, der løfter musikken til nye højder.

Sound of Symphony strækker sig over tre timer, og har plads til stemningsskift og kunstnerisk fordybelse i popgenrens yderpunkter. Og publikum vil kunne opleve både melankolske og poetiske øjeblikke – og total popforløsning, når de fire artister én efter én fortolker egne musikhits og synger med på hinandens numre.

De bedste danske

Glæd dig til den danske pop-og RnB stjerne Burhan G, der er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits. Med ham kan man være sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af en talentfuld og charmerende entertainer.

Troels Gustavsen, stemmen bag NOAH, er altid garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde. Med sin velkendte, nordiske tone af melankoli, har sangerens singler længe domineret de danske radiostationer og streamingtjenester.

Pernille Rosendahl er en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere, danskerne har lært at kende, siden hun i starten af årtusindskiftet med indiepop-orkesteret Swan Lee satte sig solidt på popmusikken herhjemme. Hun tager med et nærvær publikum med på rejse i sit fantastiske og enestående musikalske univers, ført an af hendes signifikante stemme

HUSH består af forsangeren Dorthe Gerlach og guitaristen Michael Hartmann. De brød igennem i 2004 med debutalbummet ”A Lifetime” og skabte med ét slag, deres helt eget ståsted på den danske musikscene i genren folk/countrypop/americana.  Live leverer HUSH som altid en helt særlig og stemningsfuld oplevelse med Dorthes smukke og karismatiske stemme i front.

Danmarks Underholdningsorkester, der binder det hele sammen, er landets eneste musikerejede orkester og har eksisteret som sådan siden januar 2015, men dets rødder strækker sig 80 år tilbage til grundlæggelsen i 1939. Orkesteret ønsker at bringe den symfoniske musik ind i fremtiden ved at skabe nye formater, der søger de store oplevelser med orkestermusik inden for både den rytmiske og den klassiske genre.

 

Praktisk information omkring Open Air ved teatret – Musikteatret Holstebro

Kom i god tid:

Kom gerne i god tid for der er mange, der sammen med dig skal høre koncerten. Beregn også transporttid fra parkering til Musikteatret Holstebro samt til den påkrævede sikkerhedskontrol. I tilfælde af kø, vil der ikke blive lempet på sikkerhedskontrollen. Alle skal have billet – også småbørn og babyer. Husk at pladsen er uden overdækning, så tag forbehold for masser af sol! 😊

Parkering:

Oversigt over parkeringsmuligheder i Holstebro finder du her.

Handicapbilletter:

Du og din ledsager skal benytte hovedindgangen og vil herfra blive henvist til vores handicapområde.

Kropsvisitation:

Af hensyn til alles sikkerhed kan der forekomme visitation ved indgangen og alle tasker vil blive kontrolleret.

Det er IKKE tilladt at medbringe:
 • Klapstole, festivalstole, campingstole, skamler m.v.
 • Paraplyer
 • Drikkevarer (Emballage underordnet)
 • Alle former for madvarer
 • Fyrværkeri
 • Laserpenne

Genstandene afvises ved indgangen, så spar dig selv og de andre gæster for ventetid og lad genstandene blive hjemme.