• Billetpris
  190 kr.
 • Dato
  6.
  August
  2020
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - udendørs
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Sommer i Musikteatret – Barbara Moleko og Claus Hempler

Velkommen til ”Sommer i Musikteatret”

Musikteatret Holstebro afholder 3 sommerkoncerter med nogle af Danmarks bedste performere. Vi byder velkommen til intimkoncert oplevelse, hvor kunstnerne er klar og parat til at give en fantastik oplevelse.


Vigtig information ang. Covid 19:
Grundet restriktioner i forbindelse med Covid 19 er koncerten en siddekoncert. Det er vigtigt at du under hele koncerten sidder på din tildelte plads, dette gælder også i tilfælde af regn. Hvis dette ikke overholdes, bliver du bedt om at forlade koncerten og koncertpladsen, uden krav på refundering af din billet.

Vi følger myndighedernes retningslinjer og tager de nødvendige forbehold for at sikre, at afviklingen af koncerten sker på ansvarlig vis for at minimere risikoen for smittespredning af Covid 19. Derfor opfordrer vi også vores gæster til at følge myndighedernes retningslinjer for afstand og håndhygiejne, så vi alle kan nyde en dejlig dag med musik i det fri.

Vi skal gøre opmærksom på, at billetter der bliver købt samlet (på én gang) betragtes som én gruppe, og får tildelt pladser samlet uden afstand hinanden imellem. Man skal kun købe det antal billetter og pladser, man ønsker at sidde samlet med. Ønskes afstand, skal I købe billetter hver for sig.

Husk inden arrangementet at holde dig opdateret på vores Facebook side, Musikteatret Holstebro, omkring evt. ændringer ifbm. Covid 19.

Generel info:
Kom i god tid, da koncerten starter til tiden. Døre åbner kl. 18.00

Husk at medbringe regnslag i tilfælde af regn. Vi beder vores gæster om ikke at tage paraply med, da det kan skærme for andre gæsters udsyn til scenen.

Man må ikke medbringe egen mad og drikke. Husk at du kan tilkøbe en skøn tre retters picnic middag, (dette skal tilvælges når man køber koncertbilletten). Derudover vil der være mulighed for at købe lidt let fra grillen, samt friske forsyninger i baren.

Teaterbuffet & NEM BAR

Uden mad & drikke...