• Billetpris
  410 kr.
 • Dato
  11.
  December
  2020
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Holstebro - Teatersalen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Fjollet show med Iben Hjejle og Signe Lindkvist

SITTER

Hvis man holder af skæg og ballade, sørgelige svenske viser, oversavede damer skønsomt blandet op med livsbetragtninger fra to, til tider, kloge damer – Så vil du elske Sitter-show i snegletempo! Man kan sige at vi er en spændende blanding af Rytteriet og Lotte Heise. Showet bliver halv varieté, halv talkshow – krydret med en kæmpe stang dynamit kastet ned i en klædud-kasse. Publikum skal både have grædt, grint og sunget inden de får lov at forlade salen, fortæller Iben og Signe.

Podcasten Sitter begyndte for halvandet år siden, og med ca. 60.000 ugentlige lyttere, er det gået godt for de to farverige og elskelige damer siden da – de er blevet faste klummeskribenter i Alt for damerne, har været værter for Bodilprisen, optrådt live på Smukfest i 2019 og blev i den forbindelse fremhævet af DR, som et af de bedste live acts på hele festivalen sidste år.

Sitter er opkaldt efter selveste Sitter Horne Rasmussen – og lad os være ærlige; Mange kender hende nok mest som Dirch Passers ekskone, men hun var altså først og fremmest en gudsbenådet komisk begavelse og fremragende skuespiller, forklarer Signe. Og med deres store kærlighed til teater er de to erfarne performere, nu klar til at sætte Sitter i søen som liveshow. Et show der tager handling og inspiration fra livet – stort og småt, oplevet af to eftertænksomme, selvironiske, ukloge koner:

Sitter-show i snegletempo består af:

Signe Lindkvist: En menneskelig dynamo, et kraftværk med flotte ben og en sublim sans for at klæde sig. Hun er en uovertruffen opfinderske og står, blandt meget andet, bag formater som Cirkus Summarum, Ramasjang, Bjørnen Bruno og andre fine ting vi har muntret os med gennem snart tre dekader. Hun har senest medvirket som dommer i Danmark har talent og er mangeårigt medlem af Mads & Monopolet.

Iben Hjejle: En lille dame med en sart sjæl og en betagende ordenssans. Hun har spillet sig ind i vores hjerter som Liva i Mifunes sidste sang, som Mikala i Anna Pihl, som Dicte og i utallige andre film og tv-roller. Senest har man kunnet opleve hende som seismologen og geofysikeren Inge Lehmann, i forestillingen Jordens Indre på Folketeatret. Og så kan Iben synge på svensk så man bliver blød knæene.

Til Sittershowet i Snegletempo kan man, udover de to damer, også opleve det vidunderlige tomands husorkester bestående af Ole Kibsgaard og Emil de Waal.

Læs vores Handelsbetingelser

JULE TAPAS & NEM BAR

Uden mad & drikke...

 • Havtorn og gin marineret sild, syltet rødløg og æggesalat
 • Dampet rødspætte rulle med spinat, scambi reje og dild aioli
 • Mini tartelet med hjemmerørt kyllingsalat med marinerede grønne asparges
 • Kold laksesoufflé med røg smag og estragon, krydret hytteost og ærteskud
 • Sprængt andebryst på grønkålsalat syrnet fløde æble, friske figner og salt mandler
 • Hot Pot: le cruset gryde med kartoffeltårn, julemedister og frikadelle med brun skysauce
 • 2 slags ost: dehydreret dansk brie og silkeblød dansk rødkit, romsyltede nødder og rugbrødsknas
 • Ris a la mande med rom amarena kirsebærsauce
 • Serveret med brødkurv, hjemmebagt langtidshævet brød og øko smør

I pausen har du adgang til vores NEM BAR. Her kan du frit forsyne dig med husets vin, øl og sodavand i pausen.