• Billetpriser
  555 - 655 kr.
 • Dato
  19.
  August
  2022
 • Tid
  19.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - udendørs
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Early Bird - spar 30% indtil 31/12

Simply Red – Summer 2022

Simply Red til Open Air

Early Bird – spar næsten 30% i forhold til prisen i døren. Gældende indtil 31/12-21

Det ikoniske britiske popband gæster Musikteatret Holstebro udendørs i forbindelse med sin Summer 2022 Tour og har i den forbindelse lovet at finde det helt tunge musikalske skyts frem og levere deres klassiske hits fra en stjernespækket karriere med sange som ‘Stars’, ‘Holding Back The Years’, ‘ Fairground ‘og’ Money’s Too Tight To Mention ‘samt nogle rå og sjælfulde nye grooves.

Glæd dig til en forrygende koncert på Teaterpladsen foran Musikteatret.

Det er ægte og sjovt

Mick Hucknall har været Simply Reds sangskriver og bandleder siden starten i 1985, assisteret af saxofonisten Ian Kirkham der har været med siden 1986. Det nuværende line-up har været konstant siden 2003, og den nye turné vil fremhæve kernestyrkerne i dette fantastiske band. “Jeg vil have dem til at nyde at spille, for et engageret publikum, og at alle lægger hjerte i det. Det handler om at fange groovet”, siger Hucknall. “Jeg ser frem til at spille det live, fordi det er ægte”, siger Hucknall om den kommende plade. “Jeg vil have det sjovt”.

Og det er ingen tvivl om, at publikum også vil få det sjovt, når vi blænder op for Open Air den 19. august, hvor Simply Red i øvrigt får selskab af et supportband, der bliver afsløret senere.

Tidsplan på Teaterpladsen:

Kl. 17.00 Dørene åbner

Kl. 19.00 Koncertstart

Bemærk det ikke er tilladt at medbringe campingstole, mad- og drikkevarer. Mad- og drikkevarer kan købes på pladsen.

Læs her vores Handelsbetingelser

Køb billet Køb spisning