• Billetpris
  315 kr.
 • Dato
  28.
  April
  2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Holstebro - Black Box
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Tilkøb Tapas & NEM BAR til pausen

Simon Jul

SÅ LANGT, SÅ GODT – 25 ÅRS USTYRLIGHEDER

Simon Jul har gennem 25 år været en institution i den danske underholdningsbranche, og det deler han nu ud af for første gang. Simon tager publikum med på den vanvittige rejse, hvor vi skal høre om Banjos Likørstue, Mujaffa-spillet, Det Røde Kapel, Malk De Koijn , Suspekt, Michelin restauranter, Radio24Syv, og så lidt om det også at blive slagter.

Ingen har så stor en bagage som Simon Jul og en aften i hans selskab bliver med eftertænksomhed, gråd, lummerhed og måske hulkende grin… Og som om det ikke var nok, så har Simon også guitaren med.

Alt i alt en aften hvor Simon Jul åbner livets dagbog helt uden grænser. Alle følelsesregistre vil blive berørt. Det er ikke standup, det er ikke foredrag, det er ikke teater, men det er Simon Jul som formidler om Simon Jul, som kun Simon Jul kan. 

Så velkommen til en uforudsigelig, gakket og morsom aften med Simon Jul.

Varighed: 2 x 40 min.

Læs her vores Handelsbetingelser

Køb billet Tilkøb Tapas & NEM BAR til pausen

Tapas & NEM BAR

Uden mad & drikke...

Inden showet tilbyder vi vores Tapasanretning kl. 18.00 inkl. Nem Bar i pausen:

Denne aften kan du se frem til en tapasanretning efter kokkens valg. Der kan bestå af: lokale og udenlandske specialiteter, eks. røget vildt, salami, chorizo, Serano skinke, bresaola osv. og eksempelvis en lun ret, med kartoffel, krydderurter, rodfrugt fritter, m.m. Tilbehør: dips og chips: pesto, aioli, chilimayo, salsa, oliven og alt sammen serveret med 2 slags rustik brød (groft og lyst) samt kiks og smør. Afslutningsvis vil der være en lille dessert anretning.

I pausen har du adgang til vores Nem Bar som serveres i Terminalen på 1. sal. – Her kan du frit forsyne dig med husets vin, øl og sodavand.

250 kr. pr. pers. – til middagen bestilles dine drikkevarer hos vores tjenere.

Ønsker du ikke at spise, kan du nøjes med at  købe vores Nem Bar (pause drink) á 85 kr. pr. pers.

Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser