• Billetpris
  445 kr.
 • Dato
  3.
  Oktober
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Black Box
Køb billet Køb spisning

Trubadurens aften

Sebastian solo

Efter en utrolig succesfuld SEBASTIAN BAND-turne i efteråret 2023 er Sebastian klar igen.

Denne gang alene på scenen som solisten – trubaduren med guitar og sange som så ofte før rundt i det ganske land. Sebastian har i over 50 år beriget os med et hav af sange – De sjove – alvorlige – poetiske – de nyere og gamle hits – det eminente guitarspil og ikke mindst nærværet med publikum gør Sebastians “Trubadurens aftentur” til en ganske særlig oplevelse.

Når Sebastian, alene på scenen møder sit publikum til Trubadurens Aftentur, får poesien for alvor vinger. Sebastian ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv.

Sebastian er en kunstner, der har noget på hjerte til både unge og ældre. Fra dem der lærte Sebastian at kende med Den Store Flugt og hans perlerække af albums op gennem 70erne og ind i 80erne. Over den lange musicalperiode med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort, Skatteøen, Cyrano og Pippi, men også numre som Rose, Måske ku’ Vi, Vårvise, Romeo, Her er en sang og nyere sange såsom Hjerterdanser og Pludselig.

Alle har noget at se frem til, når trubaduren indtager scenen og gavmildt diverterer sit publikum med et udsøgt rids af sange fra det sidste halve århundrede.

Varighed: 2 x 45 min.

Læs her vores Handelsbetingelser

Køb billet Køb spisning

All Inclusive Buffet & NEM BAR

Uden mad & drikke...

Inden koncerten kl. 18.00 tilbyder vi BUFFET ALL INCLUSIVE inkl. pausedrink 

Konceptet går i alt sin enkelthed ud på, at forret tallerkenserveres, og hovedret og dessert tager du selv fra buffeten. Under middagen er der selvbetjening af dine drikkevarer. På drikkevarebuffeten vil der være: appetizer & sprudlende bobler, velvalgte vine fra vores vinbar, øl, sodavand, isvand, kaffe & te at finde. I pausen er der NEM BAR (pausedrink), hvor du ligeledes har fri adgang til ovenstående drikkevarer. Særpris kun kr. 495,- pr. pers. når menu og billet købes på én gang.
Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser
Ønsker du ikke at spise, men gerne vil nøjes med at bestille pausedrink, så skal du vælge “NEM BAR” tilbuddet.
All Inclusive