• Billetpriser
  298 - 950 kr.
 • Dato
  6.
  November -
  17.
  November
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Hele Danmarks Musicalteater præsenterer

Saturday Night Fever – The Musical

1. Køb nu og spar 50 kr. svarende til gebyret eller

2. Reservér den gode plads nu og betal først 4. mdr. før forestillingen eller

3. Betal din billet i rater

For denne aften kan du opleve det glohede diskoinferno, når de mange medvirkende sangere, dansere, skuespillere og musikere går på scenen og forvandler den til diskotek 2001 Odyssey.

Et eventyr i diskokuglens skær

Filmen Saturday Night Fever, der gjorde Olivia Newton-John og især John Travolta til verdensstjerner, havde premiere i 1977 og tog alle med storm. Bee Gees skrev soundtracket til filmen, der er et de bedst sælgende soundtracks nogensinde med hits som ”Stayin’ Alive”, ”Disco Inferno”, ”Night Fever” og ”How Deep Is Your Love”.

Handlingen udfolder sig i 1970’ernes Brooklyn, hvor Tony Manero bor hjemme hos sine italienske forældre og lever et trist hverdagsliv med et kedeligt job i en malerforretning. Kun én gang om ugen liver han op – og det er lørdag aften!

På diskotek 2001 Odyssey forvandles Tony til kongen af dansegulvet. Hans faste dansepartner, Annette, er ulykkeligt forelsket i ham, men Tony forelsker sig i den smukke Stephanie, som han møder i sit dansestudie. Han overtaler hende til at deltage i en konkurrence i stedet for Annette – og så begynder historien om Saturday Night Fever for alvor.

Saturday Night Fever The Musical er baseret på den ikoniske film og byder naturligvis på alle de legendariske Bee Gees hits, et stort liveorkester plus landets dygtigste dansere anført af Silas Holst i hovedrollen som Tony Manero.

Oplev det glohede diskoinferno, når de energiske sangere, dansere, skuespillere og musikere går på scenen og forvandler Falkoner Salen, Vejle Musikteater og Musikteatret Holstebro til diskotek 2001 Odyssey.

Om filmen

Instruktøren John Badham lod sig inspirere af en artikel i New York Magazine fra 1976, skrevet af journalisten Nik Cohn, da han skulle lave filmen. Artiklen var en faktuel skildring af New Yorks unge generation med deres vilde dans til diskomusik på undergrunds-diskotekerne og deres higen efter succes. Ca. 20 år efter premieren på Saturday Night Fever afslørede journalisten, at alt i artiklen fra 1976 var fiktivt, og noget han havde fundet på, endda også hovedpersonen i artiklen, der senere blev til filmens hovedrolle: Tony Manero. Det siges derfor, at filmen blev til ved et tilfælde. Bee Gees’ helt egen Barry Gibb sagde engang til journalisten Nik Cohn: “It’s all your bloody fault, isn’t it?”. Det havde han måske nok ret i.

Varighed: 2 timer + pause på ca. 20-25 min.

Læs her vores Handelsbetingelser

Køb billet Køb spisning

Buffet All Inclusive & NEM BAR pausedrink

Uden mad & drikke...

Inden musicalen kl. 18.00 tilbyder vi BUFFET ALL INCLUSIVE inkl. pausedrink (SPAR 50% KUN SØNDAGE) 

Konceptet går i alt sin enkelthed ud på, at forret tallerkenserveres, og hovedret og dessert tager du selv fra buffeten. Under middagen er der selvbetjening af dine drikkevarer. På drikkevarebuffeten vil der være: Appetizer & sprudlende bobler, velvalgte vine fra vores vinbar, øl, sodavand, isvand, kaffe & te at finde. I pausen er der NEM BAR (pausedrink), hvor du ligeledes har fri adgang til ovenstående drikkevarer. Særpris kun kr. 415,- pr. pers. når menu og billet købes på én gang.
Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser
NB: Har du købt billet til forestillingen kl. 15.00, så er middagen efter musicalen kl. 18.00