• Billetpris
  340 kr.
 • Dato
  12. sept. 2024 kl. 20.00
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Ruben Søltoft

RUBEN SØLTOFT ER TILBAGE: I foråret 2024 indtager han Danmark med komik i verdensklasse

Det var på tide! Ruben-fans og stand-up entusiaster kan igen glæde sig til at se den finurlige, elskelige og excentriske komiker præsentere materiale af vanligt overvældende og ekstremt ærlig karakter. Den klassiske stand up er stadig hans foretrukne felt, og det bliver med en Ruben Søltoft i absolut topform, når han i foråret 2024 rammer de danske byer. 

“Jeg glæder mig helt vanvittigt til at komme ud i landet igen og overraske, forbavse og underholde. Det er virkelig på scenen, jeg føler mig allermest levende!” Sådan siger han selv om den kommende turné med det nye show, der har fået titlen Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?

Omdrejningspunktet er den mere eller mindre ufrivillige dannelsesrejse, Ruben har været på siden successhowet Ting fra min mund. 30’erne har på godt og ondt ramt den folkekære stand-upper som et godstog, men heldigvis, eller nærmere selvfølgelig, har det komiske potentiale i kvartlivskrisen vist sig at være katalysator for noget af det allerbedste materiale, Søltoft nogensinde har leveret.

Det er ‘coming of age’, men hvor man finder ud af, at man i virkeligheden nok bare er ‘of age’. Historierne står i kø, som geniale og genkendelige frontale sammenstød med virkeligheden, der kan få enhver til at nikke genkendende eller bare grine helt ubehersket. Der kommer sandheder på bordet, der stikker dybere end tidligere, og emner som forventningspres, normer og selvindsigt kommer under kærlig, komisk behandling, når de i showet flankeres af fuldstændig vanvittige og vaskeægte historier om en nærdødsoplevelse i Mexico og en absurd gidseltagning i egen bil. 

Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?” er et show om en ofte svigtende mavefornemmelse, identitetstab og genrejsning samt et håb om at få lov til at drømme igen – sådan bogstaveligt talt. Det bliver samtidsrelevant, personligt og møghamrende sjovt.

Læs her vores Handelsbetingelser

Køb billet Køb spisning

Easy Grill Buffet

Uden mad & drikke...

Inden showet kl. 18.00 kan vi byde dig på vores ”Easy Grill” Buffet

Du kan se frem til: Fyld selv pandekager og burgere:

Forskelligt fyld, 4 slags også for vegetarer, langtidsstegt brisket – pulled bbq-pork, grillet tacokylling- vegetar crispy bøffer, sprøde farm frites og bagte, rustikke grøntsager, varm bbq-sauce og cheddar ostecreme, chili mayo, guacamole, ketchup og hjemmelavet salsa, forskelligt salattilbehør og nachoschips. Hertil serveres lille, let dessertbuffet med hjemmelavede specialiteter: Is parfait – teater kage – bærsauce- samt Tiramizu

Pris pr. person kr.185,-

Såfremt færre end 25 pers. har bestilt, vil maden blive tallerkenanrettet og ikke opsat som buffet.

Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser