• Billetpris
  350 kr.
 • Dato
  27.
  September
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Black Box
Køb billet Køb spisning

Ray Charles Tribute

Odense Jazz Orchestra og Patrick Dorgan hylder Ray Charles’ tidløse musik

En af landets stærkeste soul vokaler Patrick Dorgan møder et af landet bedste Big Bands Odense Jazz Orchestra og sammen med koret The Curlettes hylder de geniet Ray Charles. 

Ray Charles turnerede i mange år med et lignende band: Ray Charles and his Orchestra med koret The Raelets, så denne opsætning er helt rigtig!

Ray Charles, et ikon inden for jazz, blues og soulmusik, efterlod et uudsletteligt aftryk på musikbranchen med sin uforlignelige stemme og enestående pianospil. Som en hyldest til denne indflydelsesrige mester er Odense Jazz Orchestra, klar til at hylde Ray Charles’ musikalske arv i en spektakulær aften, sammen med Patrick Dorgan.

Patrick Dorgan, kendt for sin soulfulde og intense vokal, har fascineret et bredt publikum siden udgivelsen af hans debutsingle, “On the Way Down”, der blev en kæmpe succes. Siden er det blevet til store hits som “On the Way Down” og “Marilyn”.  

Odense Jazz Orchestra og Patrick Dorgan får selskab af de tre korpiger The Curlettes, som vil tilføje en ekstra dimension og autenticitet til aftenens oplevelse.

Velkommen til en aften indrammet af store hits og klassikere! 

Varighed: 2 x 50 min. + 20 min. pause

Læs vores handelsbetingelser her.

Køb billet Køb spisning

All Inclusive Buffet & NEM BAR

Uden mad & drikke...

All Inclusive

Kl. 18.00 inden koncerten tilbyder vi vores All Inclusive inkl NEM BAR (pausedrink) i pausen  

Konceptet går i alt sin enkelthed ud på, at forret tallerkenserveres, og hovedretten og dessert tager du selv fra buffeten. Menuen er efter kokkens valg. Under middagen er der vin, øl, sodavand, kaffe/te ad libitum og i pausen er der NEM BAR (selvbetjent pausedrink), hvor du ligeledes har fri adgang til ovenstående drikkevarer. På drikkevarebuffeten vil der være: Appetizer & sprudlende bobler, velvalgte vine fra vores vinbar, øl, sodavand, isvand, kaffe & the Særpris kun kr. 495 pr. pers. når menu og billet købes på én gang. 

Hvis du ikke ønsker at spise med, kan du nøjes med at købe vores pausedrink NEM BAR til kr. 85 pr. pers. Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser