Ray Charles Tribute - Musikteatret Holstebro

Ray Charles Tribute

Odense Jazz Orchestra og Patrick Dorgan hylder Ray Charles’ tidløse musik

En af landets stærkeste soul vokaler Patrick Dorgan møder et af landet bedste Big Bands Odense Jazz Orchestra og sammen med koret The Curlettes hylder de geniet Ray Charles. 

Ray Charles turnerede i mange år med et lignende band: Ray Charles and his Orchestra med koret The Raelets, så denne opsætning er helt rigtig!

Ray Charles, et ikon inden for jazz, blues og soulmusik, efterlod et uudsletteligt aftryk på musikbranchen med sin uforlignelige stemme og enestående pianospil. Som en hyldest til denne indflydelsesrige mester er Odense Jazz Orchestra, klar til at hylde Ray Charles’ musikalske arv i en spektakulær aften, sammen med Patrick Dorgan.

Patrick Dorgan, kendt for sin soulfulde og intense vokal, har fascineret et bredt publikum siden udgivelsen af hans debutsingle, “On the Way Down”, der blev en kæmpe succes. Siden er det blevet til store hits som “On the Way Down” og “Marilyn”.  

Odense Jazz Orchestra og Patrick Dorgan får selskab af de tre korpiger The Curlettes, som vil tilføje en ekstra dimension og autenticitet til aftenens oplevelse.

Velkommen til en aften indrammet af store hits og klassikere! 

Varighed: 2 x 50 min. + 20 min. pause

Læs vores handelsbetingelser her.

  • Spilledato: Fredag 27. september 2024 kl. 20.00
  • Sted:
    Musikteatret Holstebro - Black Box
  • Kategori: Koncert
  • Billetpris: 350 kr.