• Billetpris
  365 kr.
 • Dato
  28.
  Oktober
  2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Black Box
Køb billet Køb spisning

Queen Machine

I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum i ind- og udland med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Traditionen tro indtager Queen Machine scenen i Black Box, når de helt i Queens ånd leverer et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits.

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er lang, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine, der både musikalsk og visuelt leverer varen.

Væbnet med masser af spillelyst og en dedikation til konstant forbedring spiller Queen Machine udsolgte koncerter over hele landet. Deres kærlighed og respekt for Queens musik skinner igennem, når de går på scenen med den storsyngende Bjarke Baisner i front, der uden sammenligning er Danmarks bedste bud på Freddie Mercury.

Få en forrygende aften til oktober 2023 til legendariske toner leveret af Queen Machine.

Varighed: 2 timer inkl. pause

Stående koncert

Læs vores handelsbetingelser her

Køb billet Køb spisning

Teaterbuffet

Uden mad & drikke...

Kl. 18.00 inden koncerten tilbyder vi Teaterbuffet   

For kun 250 kr. pr. pers. kan du se frem til en forret anrettet på tallerken nøje afstemt efter sæson og serveret med husets hjemmebagte brød til.

Hovedretten serveres på buffet og her står vores kokke altid klar til at præsentere dig for aftenens udvalgte kødudskæring, hjemmelavet sauce og et udvalg af varme kartofler, friske sæson grøntsager og et varieret salatbord.

Som en perfekt afslutning kan du nyde desserten, der ligeledes er serveret på buffet og efter kokkens fantasi.

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til maden øverst på siden.

Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser