• Billetpris
  335 kr.
 • Dato
  12.
  November
  2022
 • Tid
  21.00
 • Sted
  Holstebro - Black Box
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Queen Machine

QUEEN MACHINE – LIVE

I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

Det startede med fem unge mænds passion for Queen, og ti år senere rejser Queen Machine land og rige rundt med et show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af være der selv – foran scenen på Wembley, dengang da Freddie, Brian, Roger og John regerede verden.

Queen Machine er tordnet gennem den danske live-scene, og i dag spiller bandet udsolgte koncerter på de største scener over hele landet. En vaskeægte succeshistorie, men bandet er dog på ingen måder mætte. Fulde af spillelyst og dedikation fortsætter de mod nye højdepunkter og udvikler konstant showet, så det bliver større, bedre og flottere.   

Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring Queens musik, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske verdens bedste bud på Freddie Mercury.

75 min. stående koncert

Læs vores handelsbetingelser her

Køb billet Køb spisning

STREET FOOD BUFFET

Uden mad & drikke...

Inden koncerten tilbyder vi Street food buffet  

Oplev vores nye tiltag fra alle verdenshjørner! Konceptet er at udfordre og inspirere dine smagsløg med et stort udvalg af mange små retter og hapser.

Så behøver du ikke at vælge, men kan smage lidt af hvert, og mere af alt det, du godt kan lide.

Buffeten vil indeholde:

Fiske- og skaldyrsretter, spændende eksotiske salater, forskellige pølser og pålæg samt dip og dressing.

Suppe-, gryde- og wokretter samt spyd. Forskellige korn-, ris- og kartoffelvarianter samt forskellige brødtyper.

Desserten består af små lækre kager og is fra hele verden min. 4 slags.

Spis hvad du kan for kun kr. 185,- pr. pers. /børn under 12 år spiser for halv pris.

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til maden øverst på siden.

Bemærk: Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, så er du velkommen til at skrive til os et par dage før arrangementet…