• Billetpris
  415 kr.
 • Dato
  3.
  Juli
  2021
 • Tid
  19.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - udendørs
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Open Air koncert - genåbning

Open Air – Queen Machine m. support

Køb billet til begge dage for kun 500 kr. op spar 125 kr. 

I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum i ind- og udland med storslåede og medrivende koncertoplevelser.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er lang, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine, der både musikalsk og visuelt leverer varen.

Væbnet med masser af spillelyst og en dedikation til konstant forbedring spiller Queen Machine udsolgte koncerter over hele landet. Deres kærlighed og respekt for Queens musik skinner igennem, når de går på scenen med den storsyngende Bjarke Baisner i front, som uden sammenligning er Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

Support: den danske sangerinde Rikke Thomsen varmer publikum op – alene med sin guitar og sange om ikke at høre til, om udlængsel og om hjemve – på klingende sønderjysk.

Alle koncerter er siddende

Læs vores Handelsbetingelser

Teaterbuffet & NEM BAR

Uden mad & drikke...