• Billetpriser
  195 - 295 kr.
 • Dato
  16.
  Januar
  2022
 • Tid
  15.00
 • Sted
  Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Tilkøb Cava og Kransekage

Orkester MidtVest – Nytårskoncerten 2022

Nytår med Kaya Brüel og Søren Dahl

Når Orkester MidtVests traditionsrige nytårskoncertrække løber af stablen, bliver det med ingen ringere end Kaya Brüel som solist og Søren Dahl som konferencier! Kaya synger en række af de bedste danske sange fra film og TV, som tager os med en tur ned ad mindernes allé. Sange som ”Glemmer du, så husker jeg”, ”Jeg sætter min hat som jeg vil” og mange flere – af blandt andre Kaj Normann Andersen og Bent Fabricius-Bjerre.

Kaya Brüel kan i 2021 fejre sit 30 års jubilæum, idet hun udgav sit debutalbum ”KAYA” i 1991. Hun har siden holdt sig aktuel som både skuespiller og jazz- og popsanger med mere end 10 soloalbums bag sig. Senest har hun sunget fællessang med hele Danmark i DRs populære program ”Morgensang”.

Søren Dahl er vært på et af Danmarks allermest populære radioprogrammer Café Hack – nu Dahl på Hack. Han har i en vidtfavnende karriere optrådt som pianist, skuespiller, entertainer og  samtale-ekspert med en lang række af landets store musikere og andre personligheder. Han er oprindeligt fra Thisted og er uddannet pianist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Det musikalske bagtæppe leveres af Orkester MidtVest, der også garnerer programmet med festlig orkestermusik af Lumbye, Strauss’erne m.fl. Orkestret dirigeres af Ole Faurschou, og Søren Dahl guider med vid og humor publikummet gennem koncertens mange spændende sange og orkesterstykker.

 Læs vores handelsbetingelser her.

Køb billet Tilkøb Cava og Kransekage

Cava og kransekage

Uden mad & drikke...

Bestil sammen med din billet et glas Cava eller kaffe/the samt et stykke kransekage i pausen. Kun 100 kr.