• Billetpriser
  195 - 305 kr.
 • Dato
  8.
  Januar
  2023
 • Tid
  15.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Nytår med Kaya Brüel og Søren Dahl

Orkester MidtVest – Nytårskoncert 2023

Når Orkester MidtVests traditionsrige nytårskoncertrække løber af stablen, bliver det med ingen ringere end Kaya Brüel som solist og Søren Dahl som konferencier! Kaya synger en række af de bedste danske sange fra film og TV, som tager os med en tur ned ad mindernes allé. Sange som ”Glemmer du, så husker jeg”, ”Jeg sætter min hat som jeg vil” og mange flere – af blandt andre Kaj Normann Andersen og Bent Fabricius-Bjerre.

Kaya Brüel kan i 2021 fejre sit 30 års jubilæum, idet hun udgav sit debutalbum ”KAYA” i 1991. Hun har siden holdt sig aktuel som både skuespiller og jazz- og popsanger med mere end 10 soloalbums bag sig. Senest har hun sunget fællessang med hele Danmark i DRs populære program ”Morgensang”.

Søren Dahl er vært på et af Danmarks allermest populære radioprogrammer Café Hack – nu Dahl på Hack. Han har i en vidtfavnende karriere optrådt som pianist, skuespiller, entertainer og  samtale-ekspert med en lang række af landets store musikere og andre personligheder. Han er oprindeligt fra Thisted og er uddannet pianist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Det musikalske bagtæppe leveres af Orkester MidtVest, der også garnerer programmet med festlig orkestermusik af Lumbye, Strauss’erne m.fl. Orkestret dirigeres af Ole Faurschou, og Søren Dahl guider med vid og humor publikummet gennem koncertens mange spændende sange og orkesterstykker.

Varighed: 50 x 2 inkl. pause 25 min.

Læs vores Handelsbetingelser

Køb billet Køb spisning

Kaffe/Cava og Kransekage

Uden mad & drikke...

I pausen serveres der kaffe/the, et glas cava og et stykke kransekage á 120 kr.

Køb din billet her på siden i forbindelse med billetten til koncerten.