• Billetpriser
  350 - 645 kr.
 • Dato
  30.
  September
  2020
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Holstebro - Teatersalen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Tilkøb Teaterbuffet, Kokkens Platte og NEM BAR

Ole Henriksen

Husk at medbringe de nye tilsendte billetter. Bemærk at der er krav om mundbind/visir i restaurant, men kun før show og i forbindelse med spisning. 

The Ole Glow Show

Finder Ole Henriksen virkelig selv på hvilke ingredienser, der skal i hans produkter? Danser han også med sine ansatte og kollegaer ude på verdens-scenen? Og hvordan er det lykkedes for den lille nordjyde at opbygge et verdensomspændende luksusbrand og blive én af Danmarks mest succesfulde forretningsmænd på verdens-scenen nogensinde?

Som noget helt nyt tager Ole Henriksen ud med et show, som omhandler hans gode forretningssans, hans idérige, motiverende og inspirerende indgangsvinkel til iværksætteri og ikke mindst hans helt ekstraordinære, positive og anerkendende tilgang til livet som leder og kæmpe forbillede for tusinder af mennesker i hele verden. Oles livsglæde og evige nysgerrighed gennemsyrer hans dagligdag – både privat og på jobbet – og så sandelig også på en aften med The Ole Glow Show. Glæd dig!

Som noget nyt kan du vælge mellem følgende pladser:

 • Diamond: Række A-C samt 1-3 inkl. Kokkens Platte (Menu serveres fra kl. 18:30)
 • Gold: Række 4-6 inkl Teaterbuffet samt NEM BAR til pausen (Menu serveres fra kl. 18:00)
 • PG A: Resterende pladser i sal, på balkon samt sidebalkon – her kan menuer samt NEM BAR tilvælges.

Teaterbuffet & NEM BAR

Uden mad & drikke...

Inden forestillingen tilbyder vi vores teaterbuffet kl. 18:00:

Først kan du se frem til 3 forskellige forretter anrettet på tallerken med lidt for enhver smag af både fisk, skaldyr og kød nøje afstemt efter sæsonen og serveret med diverse grønt, dressing, nybagt brød og økologisk smør.

Herefter kan du glæde dig over hovedret på buffet, hvor kokkene trancherer 2 – 3 forskellige stege, mens der derudover vil være frit valg af flere udgaver af varme kartofler, 3 forskellige salater varieret efter sæsonen, 2 specielle hjemmerørte dressinger, 2 varme saucer, krummer, knas, brød og smør.

Sidst men ikke mindst kan du nyde dessert på buffet, hvor vi serverer 2 slags desserter, som kan bestå af bl.a. kager, is, mousse og frugt samt et velassorterede ostebord med lokale såvel som udenlandske oste med passende tilbehør samt kiks.

Inden forestillingen tilbyder vi også Kokkens Platte

SÆRTILBUD! Pris kr. 95,-

Er det den lille lækkersult du ønsker at få dækket inden forestillingen, så vil Kokkens Platte være noget for dig.

Du kan se frem til en platte med kød, ost, lidt sødt og alt sammen serveret med rustikt brød og økologisk smør.

 

NEM BAR

Køb NEM BAR i pausen i Terminalen på 1. sal – Her kan du frit forsyne dig med husets vin, øl og sodavand i pausen.
Undgå kø og køb adgang nu, kr. 65,- pr. person.

 

Ønsker du at spise i vores restaurant inden forestillingen eller købe NEM BAR til pausen, kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til teaterbuffet, kokkens platte og NEM BAR øverst på siden.

 

Læs vores handelsbetingelser her.