• Billetpriser
  195 - 295 kr.
 • Dato
  18.
  Januar
  2020
 • Tid
  15.00
 • Sted
  Holstebro - Teatersalen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Tilkøb Kaffe/Cava & Kransekage

Nytårskoncert 2020

Hun turnerer til de store teatre i Buenos Aries og Berlin, men til januar kommer en af Danmarks bedste sopraner til Midtjylland! Susanne Elmark er efterspurgt på alverdens operascener for sin formidable stemmepragt og sin fantastiske udstråling. Hun synger med imponerende kraft de store arier af Verdi og Puccini såvel som de smægtende melodier af Strauss og Lehar – alt sammen noget, som kan opleves live ved nytårskoncerten 2020!

På scenen får hun selskab af Mathias Hammer, fast vært på P2 og kendt fra DR TVs ”Den Klassiske Musikquiz”, hvor han brillerer med sin musikalske paratviden. Uanset om det er i radio, på TV eller live in concert har Mathias et godt greb i set publikum, når han med humor og indlevelse fører det ind i den musikalske verden.

Orkester MidtVest akkompagnerer og spiller desuden instrumentale stykker – alt sammen under kyndig ledelse af dirigent Ole Faurschou.

Glæd dig til en festlig nytårskoncert!

 

Medvirkende:
Susanne Elmark, sopran
Mathias Hammer, konferencier
Ole Faurschou, dirigent
Orkester MidtVest

Varighed: 2×50 minutter plus pause.

Kaffe/Cava & Kransekage

Uden mad & drikke...

Til pausen kan vi friste med KAFFE/CAVA & KRANSEKAGE

Pris kr. 100,-

 

NEM BAR

Køb NEM BAR i pausen i Terminalen på 1. sal – Her kan du frit forsyne dig med husets vin, øl og sodavand i pausen.
Undgå kø og køb adgang nu, kr. 65,- pr. person.

Ønsker du at købe kaffe/cava & kransekage eller købe NEM BAR til pausen, kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til kaffe/cava & kransekage øverst på siden.

 

Læs vores handelsbetingelser her.