Not The Rolling Stones - Musikteatret Holstebro

Not The Rolling Stones

“Not The Rolling Stones” går for at være det mest autentiske tribute-band til The Rolling Stones på planeten, og de kommer omkring alle de store sange, som fans af bandet ville forvente til en koncert med det rigtige band. Gimme Shelter, (I can’t get no) Satisfaction, Brown Sugar, Paint it, Black, Start Me Up, Sympathy for the Devil, Angie og alle de andre leveres med stor dygtighed, nerve og respekt for originalen!

Bandet valgte sit navn, fordi folk anklagede dem for at bruge video-optagelser med de rigtige The Rolling Stones i deres promo-materiale, så de havde brug for at understrege, at de altså IKKE var dem! Men at forveksle de to er en ærlig fejl – Not The Rolling Stones både ligner, lyder som og optræder præcis som de rigtige “Stones” – i hvert fald kommer de skræmmende tæt på!

Læs mere

Forsangeren i Not The Rolling Stones er nok verdens mest succesfulde “Mick Jagger”-impersonator og han har optrådt i adskillige medier over hele kloden for store kunder – bl.a. har han været på TV i 6 forskellige lande! Mick Jagger selv har sågar forsøgt at hyre Paul, som han rigtigt hedder, til at medvirke i en musikvideo, men ærgerligt nok var Paul forhindret. Der foruden har de en fantastisk “Keith Richards”, der udover at ligne godt og er en strålende guitarist også har mødt den rigtige Keith Richards mange gange og lært at imitere ham på et niveau, som er få andre forundt. 

Not The Rolling Stones har optrådt på nogle af Europas største festivaler og udsolgt store spillesteder i et utal af lande over det meste af verden gennem to årtier. I 2025 kommer de til Danmark for første gang!! Gå ikke glip af denne fantastiske musik-oplevelse!


 • Spilledato: Fredag 24. januar 2025 kl. 21.00
 • Sted:
  Musikteatret Holstebro - Black Box
 • Kategori: Koncert
 • Billetpris: 290 kr.
 • Ekstra info:

  100 min. stående koncert
  Handelsbetingelser