• Billetpris
  395 kr.
 • Dato
  9.
  Juni
  2023
 • Tid
  19.00
 • Sted
  Holstebro - Black Box
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Tilkøb Teaterbuffet

To koncerter i én – Vargas og Sahl i Black Box

NICKLAS SAHL og ALEX VARGAS

Hvis du slet ikke kan vente til sommerens festivaler, kan du heldigvis allerede nu booke billet til noget, der dufter lidt af festival. Den 9. juni 2023 slår Musikteatret Holstebro dørene op til Black Box og en vild dobbeltkoncert med Nicklas Sahl og Alex Vargas.

– To kanonfede navne på én aften, og en DJ der fylder change over ud, så der i den grad bliver lagt op til en fest. Det er et nyt koncept, som vi fik en smagsprøve på sidste år, men som vi glæder os helt vildt til. Derfor har vi også satset på to navne, som er hotte på den danske musikscene lige nu, siger direktør i Musikteatret Holstebro, Anders Jørgensen, og fortæller at en del af konceptet er, at Musikteatret indhegner et udendørsområde i forlængelse af Black Box, hvor man vil kunne købe mad og drikke, og hygge sig ved opstillede borde og bænke.

Alex Vargas, der sidste år var med i musikprogrammet Toppen Af Poppen på TV2, brød for alvor igennem på den danske musikscene med Platin-hittet, ’Shackled Up’. Han har siden udgivet EP’en, ’Giving Up the Ghost’, som også gav ham DMA-prisen som Årets Danske Solist i 2016.

Det nu Guld-sælgende album, ’Cohere’ fra 2017, kastede hit-singler som ’Higher Love’ og ’Inclosure’ af sig og senest overraskede Vargas på ny med den personlige rejse på den imponerende ’EGO’-trilogi fra 2019.

– Jeg har ikke været på tour siden 2020. Til gengæld, har jeg brugt masser af tid i studiet og fået skrevet og indspillet en masse ny musik til hvad der godt kunne gå hen at blive et album en dag. Det er nogle af de sange, jeg skal ud og spille – og jeg glæder mig, sagde Alex Vargas, inden han tog hul på sin 2022-tour. 

To gange Toppen af Poppen

– Alex Vargas er en kunstner i konstant bevægelse. Han har flyttet sig med musikken og sine fans lige fra den spæde begyndelse på Ideal Bar til udsolgte aftener på Store VEGA i København. Han har udfordret koncertformatet med både akustisk og elektrisk live-sæt på én og samme aften på udsolgt, landsdækkende turné – og gjort det, med en stemme ud over det sædvanlige og en musikalsk diversitet der spænder fra det minimalistiske til det himmelstræbende. Og med et altid ekstraordinært, visuelt overskud er man altid sikker på, at træde ind i et helt unikt rum sammen med Alex Vargas. Det ser vi meget frem til i Holstebro, siger Anders Jørgensen, som også glæder sig til at byde velkommen til Nicklas Sahl, som er aktuelt i dette års udgave af Toppen af Poppen.

 – Siden debuten i 2018 er hans sange braget ud i danskernes øregange og hjerter. Nicklas Sahl er et af de største gennembrud på den danske musikscene i mange år – et sjældent set og ikke mindst hørt talent, der med meloditække som få, en stemme ud over det sædvanlige og hits på stribe har slået sit navn fast på rekordtid, fortæller Anders Jørgensen.

Til sidste års SPOT Festival i september måned var Store Sal i Musikhuset i Aarhus fyldt til bristepunktet med publikum, og GAFFA sendte også hele fem funklende stjerner efter showcase-koncerten under overskriften: ”En magtdemonstration i moderne popmusik!”

Nu tager den velkendte stemme med de store drømme på turné og rammer Holstebro den 9. juni 2023. Med sig har han sange som ’Four Walls’, ’Planets’ og ’New Eyes’ samt det nyeste album ’God Save The Dream’.

Varighed: 4 timer med pause og DJ

Læs her vores Handelsbetingelser

Køb billet Tilkøb Teaterbuffet

Teaterbuffet

Uden mad & drikke...

Inden koncerten tilbyder vi vores Teaterbuffet kl. 18.00: 

Du kan se frem til en forret anrettet på tallerken nøje afstemt efter sæson og serveret med husets hjemmebagte brød til.

Hovedretten serveres på buffet og her står vores kokke altid klar til at præsentere dig for aftenens udvalgte kødudskæring, hjemmelavet sauce og et udvalg af varme kartofler, friske sæson grøntsager og et varieret salatbord.

Som en perfekt afslutning kan du nyde desserten, der ligeledes er serveret på buffet og efter kokkens fantasi.

Vi glæder os til at betjene dig.

SÆRTILBUD! Pris pr. person kr. 295,-
Såfremt færre end 25 pers. har bestilt, vil maden blive tallerkenanrettet og ikke opsat som buffet.

Vi tager ikke mod menuændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser

Forretter:

Fintskåret kylling salat med karry mango og grøn asparges

Gazpacho- coutons og sprødstegt chorizo

 

Hovedretter:

Kalve saltimbocca af culotte med parmaskinke

Bagt laksefilet med lemon og estragon

Grønsags lasagne med pesto

Ristet sommergrønt med asparges

Små nye bagte kartofler

Oven bagt Bacon kartoffelmos

Pinacolada salat med kokos flager og ananas

Broccoli slaw med ristede græskarkerner

Grønne salater med asparges, agurk og friske jordbær

2 slags dressing og diverse sprøde indslag

Hvidvin  anissauce

Okseskysauce

 

Desserter:

Tonga panacotta jordbær coulis

Karamel chokoladeis og ingefær syltede rabarber

Hvid citron kokos brownie med pistacie drys

Ostebord med udvalg af husets forskellige ost

Kiks, hjemmebagt brød og økologisk smør