Musikteatrets Juledinner Show - Musikteatret Holstebro

Musikteatrets Juledinner Show

Vi er nu klar til at skabe den ultimative JULEFEST – så gør jer klar til et brag af en julefrokost med et spektakulært show med fantastiske sangere, showdans, sjove indslag og imponerende akrobatik. Vi sørger for at mad og fest kommer til at gå op i en højere enhed.

I løbet af showet vil I være omgivet af sangere, dansere og cirkusnumre i verdensklasse, fremført af artister af højeste kaliber fra hele Europa. De spreder humør, fællessang og juleglæde.

Showet indeholder bl.a. numre som ’Danish Dynamite’ med alle de største 80ér hits, og I bliver heller ikke snydt for 90’ernes store hits. Derudover får I blandt andet et flot ’Best Of UK’ – der er et hæsblæsende rockshow med musik fra artister som Robbie Williams, Amy Winehouse, Ollie Murs og mange flere. I får derudover – The Motown Medley – som har alt fra blandt andre Jackson 5, David Bowie, Mick Jagger og Tina Turner. 

Hele aftenen er planlagt ned til mindste detalje med et stort lysshow og flere scener, således at alle får en unik oplevelse, uanset hvor i salen man er placeret. Intet er overladt til tilfældighederne. 

Vi har skabt den perfekte Juledinner Show, hvor der både er tid til at snakke, feste og skåle under middagen. Og så sørger vi naturligvis for at dansegulvet bliver fyldt, når vores DJ går på efter middagen! 

Inkluderet i prisen: velkomstdrink, show, serveret julemiddag, øl, vand og vin ad libitum til kl. 01.00

Varighed: kl. 18.00-01.00

Læs her vores Handelsbetingelser

 • Spilledatoer: Fredag 29. november 2024 kl. 18.00,
  Lørdag 30. november 2024 kl. 18.00,
  Fredag 06. december 2024 kl. 18.00,
  Lørdag 07. december 2024 kl. 18.00
 • Sted:
  Musikteatret Holstebro - Black Box
 • Kategori: Julefrokost
 • Billetpris: 1038 kr.