• Billetpriser
  215 - 665 kr.
 • Dato
  3.
  Marts -
  5.
  Marts
  2020
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Teatersalen
  Den røde plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Tilkøb Teaterbuffet inkl. NEM BAR

Midt om Natten

Du kan se frem til kærlige gensyn med Benny, Arnold, Spacy og Susan Himmelblå samt en stjernerække af Kim Larsens og Gasolins største hits.

MIDT OM NATTEN er en god, spændende og stadig vedkommende historie med nogle stærke karakterer, der er værd at opleve endnu engang – på en helt ny måde, og bundet sammen af et af de største hitkataloger nogen dansk artist har præsenteret.

Teaterbuffet inkl. NEM BAR

Uden mad & drikke...

Inden forestillingen tilbyder vi vores teaterbuffet:

Først kan du se frem til 3 forskellige forretter anrettet på tallerken med lidt for enhver smag af både fisk, skaldyr og kød nøje afstemt efter sæsonen og serveret med diverse grønt, dressing, nybagt brød og økologisk smør.

Herefter kan du glæde dig over hovedret på buffet, hvor kokkene trancherer 2 – 3 forskellige stege, mens der derudover vil være frit valg af flere udgaver af varme kartofler, 3 forskellige salater varieret efter sæsonen, 2 specielle hjemmerørte dressinger, 2 varme saucer, krummer, knas, brød og smør.

Sidst men ikke mindst kan du nyde dessert på buffet, hvor vi serverer 2 slags desserter, et udvalg af kager, is, mousse og frugt samt et velassorterede ostebord med lokale såvel som udenlandske oste med passende tilbehør samt kiks.

SÆRTILBUD! Pris pr. person kr. 295,- / Børn under 12 år er halv pris. Maden serveres kl. 17:30
Såfremt færre end 25 pers. har bestilt, vil maden blive tallerkenanrettet og ikke opsat som buffet.

Ønsker du at spise i vores restaurant inden showet og samtidig benytte dig af NEM BAR i pausen, kan du tilvælge dette i forbindelse med billetkøbet.

 

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til Teaterbuffet inkl. NEM BAR øverst på siden.

 

Læs vores handelsbetingelser her.