• Billetpris
  445 kr.
 • Dato
  18.
  September -
  19.
  September
  2024
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Mick Øgendahl – BAD BOY

Til september 2024 stævner den folkekære komiker igen ud på en maraton-distance med sit nye one man-show: BAD BOY. Gennem sine ’I DON’T GIVE A FUCK’-briller ser Mick Øgendahl på sig selv og den omverden, der svøber sig til ham.

“Mit kommende show skal først og fremmest være sjovt. Det er drevet af nysgerrighed og skepsis. Et mentalt frikvarter, hvor den evige sociale kontrol må vige pladsen for den frie tanke. Noget kan nemlig godt være rigtigt, selvom det er HELT forkert.”

Mick Øgendahl har været en del af toppen i dansk komik i snart 30 år. Han tager publikum med på en rejse, hvor både de store og små spørgsmål bliver vendt. For han forbeholder sig retten til at være forvirret. Så hæng de fine fornemmelser i foyeren og gør dig klar til at vælte rundt i porcelænsbutikken med nationens evige elefant: Mick Øgendahl. Det bliver klumpet og uelegant – men frem for alt SJOVT!

“Jeg glæder mig til at slippe tøjlerne og bare galopere frit. Bare strække ud. Så kan det godt være, at jeg river en bom ned eller to, men sådan må det være. Så er det jo bare op på hesten igen. Det er jo foran publikum, du lever. Sejre og nederlag… Man ved aldrig, hvor det ender. Men hvor er det fedt! Det er jo hele essensen af at optræde.”

Varighed: 2 x 45 min + pause

Læs vores handelsbetingelser her 

Køb billet Køb spisning

All Inclusive inkl. drikkevarer & NEM BAR i pausen

Uden mad & drikke...

Inden showet kl. 17.30 tilbyder vi BUFFET ALL INCLUSIVE

Konceptet går i alt sin enkelthed ud på, at forret tallerkenserveres og hovedretten samt desserten tager du selv fra buffeten. Under middagen er der vine, øl, sodavand, kaffe/te ad libitum og i pausen er der NEM BAR selvbetjening af pausedrink, hvor du ligeledes har fri adgang til ovenstående drikkevarer. På drikkevarebuffeten vil der være: appetizer & sprudlende bobler, velvalgte vine fra vores vinbar, øl, sodavand, isvand, kaffe & the. Særpris kun kr. 495,- pr. pers. når menu og billet købes på én gang.  Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser 

All Inclusive