• Billetpris
  210 kr.
 • Dato
  24.
  September
  2022
 • Tid
  19.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Me and Maria

Sange der tænder lys i mørket

Kom med til en stemningsfuld sensommerkoncert i Musikteatret Holstebro, når ME AND MARIA vender tilbage med deres smukke danske tekster og melodier. Gå ikke glip af denne helt særlige mulighed for at opleve en rolig, hjerteåbnende stund. Sidste år, duoen gav koncert, var der helt fyldt i Prismesalen.

Man kan forvente musik med masser af nærvær og indlevelse.

De to musikere, Johannes Pehrson og Maria Anna Rosenberg, komponerer blide, melankolske og rolige danske sange.

Duoen er bl.a. kendt fra “Go’ Morgen Danmark”, CPH:DOX og DR1, hvor de har optrådt live med deres musik og talt om mental sundhed, et emne, der er tæt på deres hjerter. 

Trods to år med nedlukninger har tingene ikke stået stille for ME AND MARIA. De har oplevet yderligere succes med deres nye albums “Ud af ingenting” og “Strejf af fred” og  en lang række vellykkede koncerter fra København, Hjørring, Bornholm og lige her på Musikteatret. 

Deres musik er blevet omtalt både i TV2, Dagbladet Information, Familie Journal og SINDbladet.

Om idéen bag deres projekt fortæller ME AND MARIA: ”Vi vil gerne skabe plads til alle følelser med vores musik, så lytterne mærker, at det er okay at føle, hvad end de føler. Vi kender til mørket, men vi kender også til at finde vejen gennem mørket, og det håber vi, at lytterne oplever i vores sange”.

ME AND MARIA er Maria Anna Rosenberg og på vokal/keyboard og Johannes Pehrson på basguitar/vokal. De to sangskrivere kommer fra vidt forskellige steder i musikken – Maria med baggrund i musicalen og kirke, og Johannes i rocken. Det var derfor ikke en selvfølge, at deres veje skulle krydses. Men deres fælles ønske om at skabe musik, der er nærværende og autentisk, har forenet dem i denne poetiske duo.

Musikteatret glæder sig til byde duoen velkommen til i Prismesalen. 

2 x 40 min.

Læs vores handelsbetingelser her

Køb billet Køb spisning