• Dato
  28.
  November
  2021
 • Tid
  15.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro

Me and Maria

Sange og fortællinger, der tænder lys i mørket

Kom med til en stemningsfuld intimkoncert med den danske duo, ME AND MARIA, søndag d. 28. november i Musikteatret Holstebro. De glæder sig begge til tænde lys i mørket med deres blide, eftertænksomme sange. Til denne helt særlige koncert fortæller de også dybe, ærlige og rørende historier fra deres oplevelser i psykiatrien, både som musikere og pårørende. 

Her er der plads til ro og stilhed som optakt til den travle juletid. 

Det er to engagerede musikere, der lægger vejen forbi Musikteatret i Prismesalen, og nogle kender måske allerede duoen fra “Go’Morgen Danmark” eller fra “Lys på den lukkede” på DR1. Her har de har fortalt om deres succes med at spille koncerter i psykiatrien, og deres brændende ønske om mere skønhed og kreativitet for indlagte. 

Johannes Pehrson og Maria Anna Rosenberg har siden 2016 spillet deres smukke, melankolske danske sange over hele landet og udgivet tre albums. I 2018 besluttede de at udvide med koncerter i psykiatrien for indlagte. De ville gerne spille musik til mennesket bag sygdommen. 

Idéen opstod, fordi sangerinden, Maria, selv har været pårørende og mistede sin mor til selvmord i 2011: “Selv da min mor blev meget syg, var der altid sprækker ind til den, hun egentlig var. Sprækker ind til alt det lyse, stærke og smukke; ind til mennesket bag sygdommen. Jeg så dem tit, når vi hørte musik eller var kreative sammen. Men de mange forskellige afdelinger, hvor jeg besøgte hende, oplevede jeg ikke skønhed, lys eller kreativitet omkring hende. 

Jeg ville ønske, der havde været flere muligheder for at opleve de sprækker, da min mor var syg.“

Landsforeningen SIND har arrangeret aftenen og sat fokus på trygge koncerter efter nedlukningen, så alle kan vænne sig til at komme ud igen, og få en nærværende oplevelse. Den lokale afdeling ser meget frem til at give en nærværende oplevelse til publikum. 

“Vi er så glade for, hvor megen opmærksomhed, der er begyndt at være på musik og kreativitet i psykiatrien. Vi har haft nogle fantastiske oplevelser, når vi har spillet koncerter for både indlagte og pårørende, og vi glæder os meget til at skulle spille i Holstebro,” smiler sanger og bassist Johannes.

Alle er velkomne! Der er gratis entré og koncerten begynder kl 15. 

Dørene åbnes en halv time før. Kom i god til og få en plads i den hyggelige og indbydende Prismesal. 

Der kan købes forfriskninger i baren før koncerten og i pausen. 

ME AND MARIAs udgivelser kan høres på Spotify, YouTube etc. 

Find mere om dem her:

YouTube: 

https://www.youtube.com/c/MEANDMARIA

Instagram: 

www.instagram.com/meandmariaband

Facebook:

www.facebook.com/meandmariaband

Spotify:

Hjemmeside:

www.meandmaria.dk