• Billetpriser
  298 - 950 kr.
 • Dato
  17.
  April -
  28.
  April
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Holstebro Teater og hele Danmarks Musicalteater præsenterer

Matador – The Musical

1. Køb nu og spar 50 kr. svarende til gebyret eller
2. Reservér den gode plads nu og betal først 4. mdr. før forestillingen eller
3. Betal din billet i rater

Det vi kender – og alt det nye
MATADOR bliver en festlig, varm og medrivende musikalsk fortælling om to konkurrerende familier, hvis skæbner med tiden væves tæt sammen. Et både storslået og nostalgisk drama om ambition, tradition og fornyelse, men også om mod, kærlighed og identitet. Musicalen bliver både et gensyn med alt det, vi kender – persongalleriet, de udødelige replikker og selve historien – og et møde med en række nye scener, situationer og dialogudvekslinger, som er skabt til den nye musical.

Handlingen (hvis nogen skulle have glemt den)
Da Mads Skjern første gang kommer til Korsbæk, får han afslag på et lån fra Hans Christian Varnæs. Det bliver starten på en dramatisk rejse, hvor Mads Skjerns gradvist ændrer identitet fra ydmyg tilflytter til Korsbæks mest magtfulde mand – det naturlige overhoved for et respekteret familiedynasti, og tilmed direktør og ejer af byens største virksomhed. En succesfuld rejse, men bestemt ikke uden omkostninger for Mads Skjern og hans familie.

Baseret på DR’s TV-serie ”Matador” manus af Lise Nørgaard mfl., instruktion Erik Balling. Med tilladelse fra Nordisk Film Production A/S på vegne af instruktør Erik Balling.

Helt ny musical skabt fra bunden

45 år efter premieren på Danmarkshistoriens mest populære tv-serie kan Hele Danmarks Musicalteater (One and Only Musicals, Holstebro Teater og Vejle Musikteater) præsentere en helt ny og original musical baseret på Matador. Det sker i samarbejde med DR og efter aftale med Nordisk Film Production. MATADOR bliver en helt ny musical skabt fra bunden, som ikke har noget at gøre med DRs egen musicalversion af Matador fra 2007 at gøre. Det er Susanne Bier og Anders Thomas Jensen, der har skrevet manuskriptet, i tæt dialog med tv-seriens ophavskvinde Lise Nørgaard. De får følgeskab af hitmagerne Burhan G og Grand Prix-dronningen Lise Cabble, som skal arbejde sammen for første gang og skrive alle de nye sange til musicalen. Og selvfølgelig er Bent Fabricius-Bjerres titelmelodi også med!

Et lykkeligt samarbejde

Susanne Bier og Anders Thomas Jensen har sammen stået bag en lang række store filmsucceser gennem de seneste 20 år. Igennem de seneste næsten to år, har de arbejdet tæt sammen med Lise Nørgaard om at udvikle manuskriptet til MATADOR. I sensommeren 2022 gave Lise Nørgaard dette citat til brug for offentliggørelsen af musicalen:

 • ”Det har været en stor glæde for mig at kunne bidrage til, at der blev skabt noget nyt, der bygger på noget, som jeg skrev for længe siden.  Vi har haft det utroligt hyggeligt og sjovt, og jeg kan kun sige, at publikum virkelig kan glæde sig”.

Om samarbejdet med Lise Nørgaard udtaler Susanne Bier:

 • ”Det var en stor fornøjelse at lære Lise at kende.  Hun var både sjov, skarp og også meget kontant, når vi diskuterede, hvad vi skulle prioritere i historien. Der var ikke noget sniksnak, men et klart og usentimentalt blik for, hvad der duede, og hvad der ikke duede. Jeg er meget taknemmelig for, at vi nåede at arbejde sammen og er sikker på, at publikum vil kunne mærke Lise overalt både i og mellem linjerne i den nye musical.”

Anders Thomas Jensen har også været enormt glad for samarbejdet og udtaler:

 • ”Det var jo med stor ærefrygt, at jeg satte mig til tasterne med noget, man respekterer og holder så meget af som Matador. Det er jo et mesterværk uden lige i dansk tv-historie. Det føltes som en stor udfordring og har også taget sin tid, men det er virkelig gået godt, og det har været fantastisk at få lov til at arbejde med Lise selv.”

Burhan G og Lise Cabble

På musiksiden kan publikum glæde sig til en helt unik stjernekonstellation. Sanger, sangskriver og producer Burhan G har haft adskillige hits på de danske hitlister, skal nu kaste sig over MATADOR-universet, hvor han sammen med sanger og sangskriver Lise Cabble skal skrive alle forestillingens sange.

Lise Cabble har været forsanger i Clinic Q og Miss B Haven og har skrevet sange til intet mindre af fire vindere af Dansk Melodi Grand Prix og en enkelt gang vinder af selveste Eurovision med Emmelie de Forest’s Only Teardrops.

Skuespillere

Hvem der skal spille rollerne i det store persongalleri vil blive afsløret på et stort pressemøde i Korsbæk på Bakken til foråret. Det kan dog allerede nu afsløres, at der er tale om et stjernespækket cast i alle de store roller.

Varighed: 2 timer + pause på ca. 20-25 min.

Læs her vores Handelsbetingelser

Køb billet Køb spisning

Buffet All Inclusive & NEM BAR pausedrink

Uden mad & drikke...

Inden musicalen kl. 18.00 tilbyder vi BUFFET ALL INCLUSIVE inkl. pausedrink (SPAR 50% KUN SØNDAGE) 

Konceptet går i alt sin enkelthed ud på, at forret og dessert tallerkenserveres og hovedretten tager du selv fra buffeten og i pausen i forestillingen er der selvbetjening af øl, vin og sodavand. Under middagen er der vin, øl, sodavand, kaffe/te ad libitum. I pausen er der NEM BAR (pausedrink), hvor du ligeledes har fri adgang til ovenstående drikkevarer. På drikkevarebuffeten vil der være: Appetizer & sprudlende bobler, velvalgte vine fra vores vinbar, øl, sodavand, isvand, kaffe & te. Særpris kun kr. 415,- pr. pers. når menu og billet købes på én gang.
Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser
NB: Har du købt billet til forestillingen kl. 15.00, så er middagen efter musicalen kl. 18.00
All Inclusive