Matador - The Musical! - Musikteatret Holstebro

Matador – The Musical!

NYHED: BESTIL DIT PROGRAM OG BOG ALLEREDE NU!

Det lækre og originale program til Matador er lige ankommet fra trykkeriet – bestil det først her! Der er kun et begrænset antal i produktion. Bogen er Lise Nørgaards bog “Et liv med Matador”.

Priser: Program kr. 80,-  Bog kr. 249,- / Program & bog kr. 300,- (du sparer kr. 30,-)

Vi sørger for, at din bestilling (program og/eller bog) ligger klar til dig i vores billetsalg, når du ankommer på arrangementsdagen.

Bestil dit program og bog – tryk på knappen “Køb mad/program” til højre!

Det vi kender – og alt det nye

Holstebro Teater en del af Hele Danmarks Musicalteater præsenterer MATADOR:

Det bliver en festlig, varm og medrivende musikalsk fortælling om to konkurrerende familier, hvis skæbner med tiden væves tæt sammen. Et både storslået og nostalgisk drama om ambition, tradition og fornyelse, men også om mod, kærlighed og identitet. Musicalen bliver både et gensyn med alt det, vi kender – persongalleriet, de udødelige replikker og selve historien – og et møde med en række nye scener, situationer og dialogudvekslinger, som er skabt til den nye musical.

Læs mere

Handlingen (hvis nogen skulle have glemt den)
Da Mads Skjern første gang kommer til Korsbæk, får han afslag på et lån fra Hans Christian Varnæs. Det bliver starten på en dramatisk rejse, hvor Mads Skjerns gradvist ændrer identitet fra ydmyg tilflytter til Korsbæks mest magtfulde mand – det naturlige overhoved for et respekteret familiedynasti, og tilmed direktør og ejer af byens største virksomhed. En succesfuld rejse, men bestemt ikke uden omkostninger for Mads Skjern og hans familie.

Baseret på DR’s TV-serie ”Matador” manus af Lise Nørgaard mfl., instruktion Erik Balling. Med tilladelse fra Nordisk Film Production A/S på vegne af instruktør Erik Balling.

Helt ny musical skabt fra bunden

45 år efter premieren på Danmarkshistoriens mest populære tv-serie kan Hele Danmarks Musicalteater (One and Only Musicals, Holstebro Teater og Vejle Musikteater) præsentere en helt ny og original musical baseret på Matador. Det sker i samarbejde med DR og efter aftale med Nordisk Film Production. MATADOR bliver en helt ny musical skabt fra bunden, som ikke har noget at gøre med DRs egen musicalversion af Matador fra 2007 at gøre. Det er Susanne Bier og Anders Thomas Jensen, der har skrevet manuskriptet, i tæt dialog med tv-seriens ophavskvinde Lise Nørgaard. De får følgeskab af hitmagerne Burhan G og Grand Prix-dronningen Lise Cabble, som skal arbejde sammen for første gang og skrive alle de nye sange til musicalen. Og selvfølgelig er Bent Fabricius-Bjerres titelmelodi også med!

Et lykkeligt samarbejde

Læs mere

Et lykkeligt samarbejde

Susanne Bier og Anders Thomas Jensen har sammen stået bag en lang række store filmsucceser gennem de seneste 20 år. Igennem de seneste næsten to år, har de arbejdet tæt sammen med Lise Nørgaard om at udvikle manuskriptet til MATADOR. I sensommeren 2022 gave Lise Nørgaard dette citat til brug for offentliggørelsen af musicalen:

 • ”Det har været en stor glæde for mig at kunne bidrage til, at der blev skabt noget nyt, der bygger på noget, som jeg skrev for længe siden.  Vi har haft det utroligt hyggeligt og sjovt, og jeg kan kun sige, at publikum virkelig kan glæde sig”.

Om samarbejdet med Lise Nørgaard udtaler Susanne Bier:

 • ”Det var en stor fornøjelse at lære Lise at kende.  Hun var både sjov, skarp og også meget kontant, når vi diskuterede, hvad vi skulle prioritere i historien. Der var ikke noget sniksnak, men et klart og usentimentalt blik for, hvad der duede, og hvad der ikke duede. Jeg er meget taknemmelig for, at vi nåede at arbejde sammen og er sikker på, at publikum vil kunne mærke Lise overalt både i og mellem linjerne i den nye musical.”

Anders Thomas Jensen har også været enormt glad for samarbejdet og udtaler:

 • ”Det var jo med stor ærefrygt, at jeg satte mig til tasterne med noget, man respekterer og holder så meget af som Matador. Det er jo et mesterværk uden lige i dansk tv-historie. Det føltes som en stor udfordring og har også taget sin tid, men det er virkelig gået godt, og det har været fantastisk at få lov til at arbejde med Lise selv.”

Burhan G og Lise Cabble

På musiksiden kan publikum glæde sig til en helt unik stjernekonstellation. Sanger, sangskriver og producer Burhan G har haft adskillige hits på de danske hitlister, skal nu kaste sig over MATADOR-universet, hvor han sammen med sanger og sangskriver Lise Cabble skal skrive alle forestillingens sange.

Lise Cabble har været forsanger i Clinic Q og Miss B Haven og har skrevet sange til intet mindre af fire vindere af Dansk Melodi Grand Prix og en enkelt gang vinder af selveste Eurovision med Emmelie de Forest’s Only Teardrops.

Skuespillere

Hvem der skal spille rollerne i det store persongalleri vil blive afsløret på et stort pressemøde i Korsbæk på Bakken til foråret. Det kan dog allerede nu afsløres, at der er tale om et stjernespækket cast i alle de store roller.

 • Spilledatoer: Onsdag 17. april 2024 kl. 20.00,
  Torsdag 18. april 2024 kl. 20.00,
  Fredag 19. april 2024 kl. 20.00,
  Lørdag 20. april 2024 kl. 15.00,
  Lørdag 20. april 2024 kl. 20.00,
  Søndag 21. april 2024 kl. 15.00,
  Søndag 21. april 2024 kl. 20.00,
  Tirsdag 23. april 2024 kl. 20.00,
  Onsdag 24. april 2024 kl. 20.00,
  Torsdag 25. april 2024 kl. 20.00,
  Fredag 26. april 2024 kl. 20.00,
  Lørdag 27. april 2024 kl. 15.00,
  Lørdag 27. april 2024 kl. 20.00,
  Søndag 28. april 2024 kl. 15.00,
  Søndag 28. april 2024 kl. 20.00
 • Sted:
  Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
 • Kategori: Musical
 • Billetpriser: 348 - 950 kr.
 • Ekstra info:

  Varighed: 2 timer + pause på ca. 20-25 min.
  Handelsbetingelser