• Billetpriser
  100 - 290 kr.
 • Dato
  13.
  November
  2023
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Black Box
Køb billet Køb spisning

Køb 4 teaterforestillinger og spar 200 kr.

Man skulle nok have været der

Af Thomas Korsgaard (forestillingen er udviklet gennem Det Kongelige Teaters dramatikerlaboratorium KGL Dansk)

Thomas Korsgaards hjerteskærende og tåkrummende morsomme bestseller-roman nu på teatret. En fortælling om rodløshed og forsøg på at finde hjem

”Jeg bærer alting ned til storskrald. Jeg ved ikke, hvor jeg ellers skal stille det hen. En papkasse med min dyne, to sæt sengetøj, en knagerække og boksmadrassen. En sort affaldssæk fyldt med tøj, den røde bordlampe og et saltog pebersæt udformet som pingviner. Min barnets bog fra dengang mine forældre stadig tog billeder af os. Tues første år står der med blyant. Jeg kaster den ind i mørket til de andre ting. Det er den første september og tredje gang, jeg flytter, siden jeg tog til København fra Skive for fem måneder siden.” 

Den syttenårige Tue med en hård opvækst i bagagen er flyttet fra provinsen til København. Han er endnu engang blev opsagt som lejer og igen boligløs, og nu hutler han sig igennem, mens han prøver at blive forfatter. Tue er rodløs og har aldrig haft et trygt hjem, og i forsøget på at få tag over hovedet flytter han ind på sofaen hos en veninde og hendes prisbelønnede arkitektmor. Her går han langt over stregen for, hvad en gæst kan tillade sig i sin søgen efter et sted at føle sig hjemme. Man skulle nok have været der handler om at være gæst i verden, om hjemløshed og om sociale skel og fattigdom i det danske velfærdssamfund. Fortællingen er sidste del af Thomas Korsgaards roste romantrilogi om drengen Tue, og romanen vandt De Gyldne Laurbær i 2021. 

MEDVIRKENDE:
Kasper Dalsgaard og Patrick Baurichter (i alt 2 medvirkende)

Iscenesættelse: Henrik Grimbäck
Scenografi og kostumedesign: Jonas Fly
Lysdesign: Balder Nørskov
Lyddesign: Janus Jensen

Varighed: 1 time og 40 min. uden pause

Læs vores handelsbetingelser her.

Køb billet Køb spisning

Tapas

Uden mad & drikke...

Inden forestillingen tilbyder vi vores Tapasanretning kl. 17.30:

Denne aften kan du se frem til en tapasanretning efter kokkens valg. Der kan bestå af: Lokale og udenlandske specialiteter, eks. røget vildt, salami, chorizo, seranoskinke, bresaola osv. og eksempelvis en lun ret med kartoffel, krydderurter, rodfrugt fritter, m.m. Tilbehør: Dips og chips: Pesto, aioli, chilimayo, salsa, oliven og alt sammen serveret med 2 slags rustikt brød (groft og lyst) samt kiks og smør. Afslutningsvis vil der være en lille dessert anretning. Pris 210 kr. pr. pers.

Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser