• Billetpris
  385 kr.
 • Dato
  18.
  Marts
  2023
 • Tid
  19.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Tilkøb BUFFET ALL INCLUSIVE

Lisbet og Ulf – På Slap Line Igen

NU MED JAMES PRICE

Et humoristisk talkshow krydret med legendariske revynumre

Til marts 2023, får danskerne muligheden for at opleve to af de største danske showbizz personligheder, der vil fortælle anekdoter om deres liv sammen på de skrå brædder igennem 50 år, men også genopleve nogen af de mest legendariske revynumre, og på den måde gøre det de altid har været bedst til: at træne danskernes lattermuskler!

Både Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl har spillet deres sidste sæson på Cirkusrevyen. Men når en epoke slutter starter en ny.

Det bliver en underholdende tur ned gennem ’memory lane’ tilføjet en god portion grin og anekdoter fra deres mange år i showbizz, som bare ikke må gå i glemmebogen

Måske møder vi Dronningen? Måske møder vi Humørbomben der er glad for Cha cha cha? Måske får vi en vise? Og måske genser vi et eller to af Lisbet og Ulfs legendariske revy numre? Alt kan ske når man slipper to af Danmarks sjoveste mennesker løs på scenen.

Det styres af den unge talkshowvært Lukas Birch, der tidligere har lavet talkshows med Ulf Pilgaard, Mette Blomsterberg, ”Bag om Badehotellet” med Anne Louise Hassing og Amalie Dollerup – og Lukas er en etableret del af den danske revyscene, både som aktiv skuespiller, men han skriver også tekster til flere revyer.

Ulf, Lisbet og Lukas, glæder sig til at byde jer velkommen til en hyggelig, spændende og ikke mindst: sjov aften.

Varighed: 2 timer, inkl. pause på ca. 20-25 min.

Læs her vores Handelsbetingelser

Køb billet Tilkøb BUFFET ALL INCLUSIVE

Buffet og drikkevarer ad libitum - BUFFET ALL INCLUSIVE inkl. Nem Bar i pausen

Uden mad & drikke...

Inden showet tilbyder vi BUFFET ALL INCLUSIVE

Konceptet går i alt sin enkelthed ud på, at forret og dessert tallerkenserveres og hovedretten tager du selv fra buffeten. Menuen lægger vi op på siden senere.
Under middagen er der vin, øl, sodavand, kaffe/te ad libitum og i pausen er der NEM BAR, hvor du ligeledes har fri adgang til ovenstående drikkevarer. 
På drikkevarebuffeten vil der være: Appetizer & sprudlende bobler, velvalgte vine fra vores vinbar, øl, sodavand, isvand, kaffe & the
Særpris kun kr. 395,- pr. pers. når menu og billet købes på én gang. 

Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser