• Billetpris
  305 kr.
 • Dato
  9.
  Juli
  2021
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Nørre Vosborg
  Vembvej 35
  7570 Vemb
Køb billet Køb spisning

LARS LILHOLT BAND har aldrig stået stærkere!

Lars Lilholt Band

”De Lyse Nætters Orkester” er en institution på den danske live-scene. Siden 1983 har de hver sommer turneret ..og igen i 2021 vil Lars Lilholt Band tage rundt i Danmark.

Det otte mand store orkester er en meget solid og meget velspillende maskine. Det vil igen være medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, bliver leveret med en spilleglæde og en præcision, der altid skaber en fest af de store.

Genren er et dejligt mix af folk, pop og rock, også kaldet moderne folkemusik. Efter udgivelsen af det meget anmelderroste album, Drømmefanger, som udkom i foråret 2018, har bandet spillet i hele landet.

…og med stort fremmøde til samtlige koncerter.

Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både kapelmesteren og bandet har formået at holde sig på toppen. Det er netop derfor at de år efter år kan trække stort publikum, og med over 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

I sætlisten finder man altid sange fra Lilholts efterhånden meget store bagkatalog. I 2021 vil der også være sange fra det nyeste udgivelse, Drømmefanger, som bla. Gedens Tænder og Første Gang På Roskilde, i lunt selskab med store hits som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian ! Fra sommeren´s koncerter i 2019 har samtlige anmelderne været meget begejstrede

og som flere skriver: ”Lars Lilholt Band har aldrig stået stærkere” !

Bemærk: Unummererede pladser – stående – udendørs 

Teaterbuffet & NEM BAR

Uden mad & drikke...