• Billetpris
  395 kr.
 • Dato
  7.
  Marts
  2025
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

AFSKEDSTURNÉ

Keld og Hilda takker af med talkshowet

Hånd i hånd … på sidste turné

Keld og Hilda takker af på den danske underholdningsscene i 2025 med et helt nyt musikalsk- og topunderholdende talkshow, der tager publikum med hele turen fra deres første møde til i dag, hvor de efter mere end 100 år (sammenlagt) på landevejen nu siger farvel og tak til deres mange fans.

Publikum kan glæde sig til en ganske særlig aften, hvor Keld og Hilda kærligt, ærligt og humoristisk fortæller røverhistorier fra et langt liv både på og bagved scenen. 

Det bliver sjovt, det bliver rørende, og det bliver hamrende festligt når ”Dansktoppens par nummer 1”, lader os andre komme med bag de største succeser, karrierens op- og nedture, ind i turbilen og med hjem i privaten.

Hvordan gik det egentlig til at de to mødtes hinanden i folkeskolen? Hvordan endte Keld Heick som en af de mest vindende tekstforfattere i dansk melodi-grandprix? Hvad fik Hilda overtalt til at komme med på landevejen og hvordan er Keld og Hilda, egentlig når scenelyset slukkes?

Publikum kan selvfølgelig også glæde sig til at genhøre alle de største hits så som: Disco tango, Krøller eller ej, Ved landsbyens gadekær, Do you speak English, Vi skal gå hånd i hånd og mange flere!

Kort fortalt bliver det et musikalsk talkshow udover det sædvanlige!

Det hele styres af talkshowsværten Lukas Birch, der før har kørt landet rundt med sine talkshows med diverse gæster, blandt andet: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Kandis-Johnny, Amalie Dollerup, Anne Louise Hassing, Mette Blomsterberg, Kirsten Siggaard osv.

Varighed: 2 timer og 20 min. + pause

Læs vores Handelsbetingelser

Køb billet Køb spisning

All Inclusive buffet inkl. NEM BAR

Uden mad & drikke...

Inden talkshowet kl. 18.00 tilbyder vi BUFFET ALL INCLUSIVE inkl. pausedrink  

Konceptet går i alt sin enkelthed ud på, at forret tallerkenserveres og hovedretten samt dessert tager du selv fra buffeten og i pausen i forestillingen er der selvbetjening af øl, vin og sodavand. Under middagen er der vin, øl, sodavand, kaffe/te ad libitum. I pausen er der NEM BAR (pausedrink), hvor du ligeledes har fri adgang til ovenstående drikkevarer. På drikkevarebuffeten vil der være: Appetizer & sprudlende bobler, velvalgte vine fra vores vinbar, øl, sodavand, isvand, kaffe & te. Særpris kun kr. 495,- pr. pers. når menu og billet købes på én gang.
Hvis du ikke ønsker at spise med, men kun vil have pausedrink, så kan dette bestille til 85 kr. pr. pers.
Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her:Handelsbetingelser
All Inclusive