• Billetpris
  190 kr.
 • Dato
  23.
  September
  2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Black Box
Køb billet Køb spisning

Karl Kristian & De Store Drenge

Karl Kristian fra Hvide Sande er dette års modtager af Autors Hæderspris 2022 (upcoming) – Nyt album ”Superhelt”!

Karl Kristian fra Hvide Sande spejler sin musik og tekster i det jordnære. Med inspiration fra egnsfæller og ikoner som Johnny Madsen og Allan Olsen skriver Karl Kristian sig direkte ind i en folkekær tradition af trubadurer, som formår at formidle små åbenbaringer gennem dagligdagens trummerum.

Karl Kristians tekstunivers runger som et ekko af Sebastians poetiske lyrik, mens selve musikken har et mere moderne islæt, der skaber associationer til Tue West. Med Karl Kristian er de danske digte igen at finde i populærmusikken, hvilket høres på debutalbummet ”Før jeg sover ind” fra 2019. At Karl Kristians førstesingle er opkaldt efter musikerens egen hjemstavn, er ingen tilfældighed. Sangen ”Hvide Sande” indledes med ordene et skib kommer hjem.., og det er netop, hvad Karl Kristian er. Vendt tilbage til sine rødder. En opvækst i den lille vestjyske fiskerby mellem hav og fjord har formet Karl Kristian som musiker og hjulpet det nye talent til at finde sin plads på den danske musikscene. I sin stil læner han sig tæt op ad lokalsamfundets lune, hvilket også afspejler sig i hans musiske udtryk.

Karl Kristian har netop modtaget Autors Hæderspris 2022
Det er en af de helt store danske priser og et anerkendende skulderklap til den vestjyske historiefortæller, der nu er aktuel med singlen ’Tilbage Måske Lidt Frem’. Sangen er folkelig og tager lytteren med gennem gåturen i barndomsgaderne i Hvide Sande. Autor hylder Karl Kristian’s evne til at skrive jordnære og nærværende historier, der giver associationer til danske storytellers som Allan Olsen, Johnny Madsen og Sebastian.

Det nye album ”Superhelt”, er skabt i samarbejde med Poul Krebs og topmusikere, der bedst er
kendt bag navne som Peter Sommer og Jonah Blacksmith. Den vestjyske historiefortælling er der
stadig, men lyden – den er lidt en anden! Seneste single ’Film Fra Næsbygaard’ er allerede blevet spillet flittigt på DR P5 og er Karl Kristian’s mest spillede nummer i dansk radio!
Live:
Palle Hjorth på keys, klaver og harmonika
Søren Poulsen på trommer og percussion
Henrik Poulsen på elbas

Varighed: 2 x 45 min.

Læs vores handelsbetingelser her.

Køb billet Køb spisning

Tapas & NEM BAR

Uden mad & drikke...

Inden showet tilbyder vi vores Tapasanretning kl. 18.00 inkl. Nem Bar i pausen:

Denne aften kan du se frem til en tapasanretning efter kokkens valg. Der kan bestå af: lokale og udenlandske specialiteter, eks. røget vildt, salami, chorizo, serano skinke, bresaola osv. og eksempelvis en lun ret, med kartoffel, krydderurter, rodfrugt fritter, m.m. Tilbehør: dips og chips: pesto, aioli, chilimayo, salsa, oliven og alt sammen serveret med 2 slags rustik brød (groft og lyst) samt kiks og smør. Afslutningsvis vil der være en lille dessert anretning.

I pausen har du adgang til vores Nem Bar – her kan du frit forsyne dig med husets vin, øl og sodavand.

295 kr. pr. pers. – til middagen bestilles dine drikkevarer hos vores tjenere.

Ønsker du ikke at spise, kan du nøjes med at  købe vores Nem Bar (pause drink) á 85 kr. pr. pers.

Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser