• Billetpris
  935 kr.
 • Dato
  4.
  December
  2020
 • Tid
  18.00
 • Sted
  Holstebro - Black Box
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Fælles julefrokoster giver mange, mange flere at danse med...

Julefrokost med Grand Prix Galla

Hold din julefrokost i Musikteatret Holstebro, det giver en større fest – og så slipper du endda for at rydde op dagen efter!

Kan du huske da alle danskere samledes om fjernsynet EN bestemt aften om året – og der var landgangsbrød, rejecocktails og kulørte drinks i Bodum cocktailglassene? Eller da vi sad helt ude på kanten af stolene og hujede hver gang Brødrene Olsen fik ”douze point”? Hvis ja, så er denne  Grand Prix Galla julefrokost lige noget for dig!

Fem af de artister der har haft fingrene dybt begravet i Dansk Melodi Grand Prix, tager dig med på en fantastisk rejse igennem de legendariske øjeblikke. Alle kan ligeledes synge med på de store internationale vindersange, som selvfølgelig ikke er glemt, og du bliver ført gennem 50 års grand prix historie.

Holdet kunne ikke være bedre sammensat – fælles for dem alle er, at de er fuldstændig VILDE med Grand Prix og har været med til at skabe de minder, som dukker op, når vi taler Dansk Melodi Grand Prix. Anette Heick, Silas Holst , Lonnie Devantier , Bryan Rice og Gry sørger for den ultimative Grand Prix oplevelse, og det hele bliver på ypperste vis bundet musikalsk sammen af selveste Henrik Krogsgaard og hans fantastiske orkester.

Alt i alt er der lagt op til en aften, hvor man både kan nyde den fantastiske musik og få gode historier med i købet… Hvad skete der med Lonnies store røde Telefon fra Hallo Hallo…? Har Gry stadig den blågrønne kjole fra Kloden Drejer… ? og hvad med Anettes stewardesseuniform fra 2007 og Copenhagen Airport.. ?

Inklusiv i prisen får du også garderobe, velkomstdrink, julebuffet og natmad, underholdning samt øl/vand/vin ad libitum (Fra kl. 18.00-01.00) Og hvis det ikke er nok, så har vores bar selvfølgelig masser af gode tilbud på drinks, shots osv.

DJ under maden og i pauser.