• Billetpris
  335 kr.
 • Dato
  12.
  Maj -
  13.
  Maj
  2023
 • Tid
  19.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Aksel Nørgaard Salen
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Tilkøb Streetfood menu

Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

Nikolaj Stokholm – JEG ER STADIG NIKOLAJ STOKHOLM

Så er den gal igen, sagde hunden! 

Nu er hele Danmarks Stokkefar klar med sit tredje og hidtil sjoveste One-man show. 

Hermed også et punktum i trilogien, som rummer fortællingen om en af landets mest folkekære, elskede og prisvindende komikere. (Har han selv skrevet det her?…hold kæft!). 

Det første show MIT LIV SOM…., handlede om barndommen og hvad Nikolaj er rundet af. 

Det andet show TUREN GÅR TIL…., var en fortælling ind i Stokkes crazy (det’ engelsk) univers og hvordan omgivelserne omkring ham reagerer på den, han er blevet til.

Nu kommer showet, JEG ER STADIG…., hvor han stiller spørgsmålet: ”Hvad er det så, jeg gerne vil være?” Både store og små tanker om, hvad livet bringer en, hvis vi kigger lidt fremad. Problemet er, at Nikolaj Stokholm ser virkelig dårligt. Så det bliver ikke langt, han ser. Men det er også sådan, vi helst vil opleve ham.

Og opleve ham, kan du nu, på den store Danmarksturné JEG ER STADIG NIKOLAJ STOKHOLM og den 12. og 13. maj 2023 i Musikteatret Holstebro. 

Varighed: 85 min. uden pause

Der anbefales en aldersbegrænsning på minimum 15 år.

Læs vores Handelsbetingelser

Køb billet Tilkøb Streetfood menu

Streetfood menu

Uden mad & drikke...

Kl. 17.00 inden showet tilbyder vi Streetfood menu  

Glæd dig til kokkens nyeste tiltag. Her indbydes du til at udfordre og inspirere dine smagsløg med spændende og eksotisk mad fra alle verdens hjørner. Bliv fx fristet af retter fra det kreolske køkken; et blandingskøkken udviklet i New Orleans, med lækre elementer af fransk, nordafrikansk, indiansk og vestindisk kogekunst. Eller smag på det asiatiske køkken, der ofte er kendetegnet af retter rige på både krydderier og grøntsager.

Streetfood menuen er forskellige fra gang til gang og har et stort udvalg af mange små retter efter kokkens valg og fantasi. Og selvfølgelig er der også lidt sødt at slutte din aften af på.
Kort sagt, smag på lidt af hvert og på mere af alt det, du godt kan lide

Særpris kun kr. 185,- pr. pers. /børn under 12 år spiser for halv pris.

Bemærk: Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, så er du velkommen til at skrive til os et par dage før arrangementet…

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til maden øverst på siden.

Bemærk: Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, så er du velkommen til at skrive til os et par dage før arrangementet…