• Billetpris
  229 kr.
 • Dato
  28.
  Oktober
  2021
 • Tid
  19.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Jakob Olrik

Hvordan ved du, hvem der er den rigtige for dig?
Hvordan slipper du for fortidens bagage?
Hvordan undgår du at miste dig selv?
Hvordan vedligeholder I lidenskaben?
Hvorfor falder du altid for den samme type?
Er du og din partner et kompatibelt match?


Få svar på det og meget mere i det populære foredrag ‘Kærlighedskompasset’- For kvinder, mænd, par & singler i alle aldre!

Tag med når Jakob Olrik tager fat om den store brusende kærlighed, rusker den, udspørger den, stiller skarpt på dens mangfoldige muligheder, og konfronterer os med genkendelige situationer fra vores kærligheds- og sexliv! For kan vi udvikle os sammen uden at miste os selv? Og hvordan undgår vi at løbe panden mod en mur i lidenskabens navn? Kærlighedskompasset er humoristisk inspiration til oprigtig kærlighed, levende lidenskab og dybe relationer.

OBS. Foredraget starter kl. 19:00 og dørene åbner kl. 18:30. Der er ikke nummererede pladser. 

OM JAKOB OLRIK

Jakob Olrik er en dansk forfatter og debattør. Hans arbejde for at udbrede kendskabet til sexologi begyndte med stiftelsen af sexolog- og parterapiuddannelsen, som han var med til at starte i 2006. I dag beskæftiger han sig som foredragsholder og har siden 2013 turneret Danmark rundt med showene Kvinde, kend din mandMer’ og bedre SEX,
og Den Eneste Ene– foredrag der tilsammen, er set af mere end 100.000 danskere. Nu er han aktuel med Kærlighedskompasset, der er baseret på bogen Kærlighedens Mysterier der udkom v. Gyldendal 2020.

Jakob Olrik var vært og konceptudvikler på det prisbelønnede DR2-program I seng med DR2 og har desuden medvirket i TV-programmer som Zulu Djævleræs, Kender du typen, Til Middag hos, samt været vært på flere DR2 Temalørdage. 

Jakob Olrik har ved flere lejligheder deltaget i Radio24syv, P1 og er fast ugentlig gæst på radioprogrammet ‘I seng med Nova’. Han er desuden flittig debattør og har skrevet om parforhold, kønsroller, kærlighed og sex i bl.a. Politiken, Jyllands-posten, Information, BT, Ekstra Bladet og Euroman.

FORFATTERSKAB

Mer’ og bedre SEX (Gyldendal 2010), Kvinde, kend din mand (Poltikens Forlag 2013), Natsværmer (Politikens Forlag 2016) og Kærlighedens mysterier (Gyldendal 2020)

Varighed: Fra kl. 19-21 inkl. 15 min pause

Læs vores Handelsbetingelser

Køb billet Køb spisning