• Billetpris
  399 kr.
 • Dato
  7.
  Juni
  2024
 • Tid
  19.00
 • Sted
  Musikteatret Holstebro - Black Box
Køb billet Køb spisning

2 koncerter på 1 aften

Jacob Dinesen og Outlandish

JACOB DINESEN TAGER PÅ TOUR

Jeg glæder mig til at præsentere det nye album for mit publikum. Min kommende plade bliver noget andet end det jeg har lavet før, så det er klart, at det ikke er uden en vis portion nervøsitet, at det skal præsenteres ude i det ganske danske land. 

Jacob Dinesen har både nye sange og fornyet selvindsigt med, når han tager på tour. Han har nemlig brugt det seneste år på at forny og udvikle sig selv og sin sangskrivning i studiet med nye musikalske samarbejdspartnere.

Når Jacob Dinesen til foråret tager på tour, bliver det med flere helt nye sange på set-listen. Blandt andet nummeret The Waiting Game ft. stjernefrøet Siné.

Med mere end 45.000 solgte albums, 36 millioner streams og den ene udsolgte tour efter den anden er talentet, passionen og potentialet til at tage og føle på.

OUTLANDISH ER KLAR TIL AT FORTSÆTTE DERES MUSIKALSKE REJSE

Rejsen begyndte for snart 18 år siden og med ny musik glæder de sig til at drage ud på Tour igen.
Gruppen består af Waqas & Lenny samt deres fantastiske band som de har spillet med gennem mere end 10 år. Deres koncerter vil være en blanding af de store hits og ny musik, heriblandt Aicha, Guantanamo, Walou, I Only Ask Of God, Callin’ U, Look Into My Eyes, Warrior/Worrier, og ikke mindst det nye hit “Might Not Be Right”.

Outlandish har gemmen det sidst år optrådt i diverse setups rundt om i Danmark, til store festivaler i Indien, og på utallige klubber i Beirut, UK, Tyskland, Cuba, Rusland, Rumænien, Kazakstan (mange shows). De er garant for et godt og hit-spækket show, der giver publikum lyst til at danse.

Stående koncert. Dørene åbner kl. 19.00

Læs vores handelsbetingelser her.

Køb billet Køb spisning

Teaterbuffet

Uden mad & drikke...

Inden koncerterne tilbyder vi vores Teaterbuffet kl. 17.00 

Du kan se frem til en forret anrettet på tallerken nøje afstemt efter sæson og serveret med husets hjemmebagte brød til.

Hovedretten serveres på buffet og her står vores kokke altid klar til at præsentere dig for aftenens udvalgte kødudskæring, hjemmelavet sauce og et udvalg af varme kartofler, friske sæson grøntsager og et varieret salatbord.

Som en perfekt afslutning kan du nyde desserten, der ligeledes er serveret på buffet og efter kokkens fantasi..

Pris pr. person kr. 295,-

Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, vegetar eller lignende, så læs her: Handelsbetingelser