• Billetpris
  405 kr.
 • Dato
  18.
  November
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Holstebro - Black Box
  Den Røde Plads 16
  7500 Holstebro
Køb billet Køb spisning

Hyldest koncert til Phil Collins

IN THE AIR TONIGHT

I dette efterår byder MusicalDanmark velkommen til IN THE AIR TONIGHT.

En hyldest til Phil Collins. Showet er et festfyrværkeri af en hyldest til en af de største og mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins. Hyldestkoncerten var en stor succes, da den var på turne sidste efterår, og producenten MusicalDanmark lover, at scenerne igen vil blive rødglødende, når denne hyldestkoncert kommer rundt i landet til oktober og november 2022!

Som teenager havde Phil Collins succes som skuespiller på teatret, og i små roller på film. Så karrierevejen var ligesom stukket ud. Men da gruppen Genesis i slutningen af 1970 søgte en trommeslager tog han udfordringen op og fik jobbet. Fem år senere blev han også gruppens forsanger, da Peter Gabriel forlod Genesis. I 1980 forsøgte han sig som solist og fik et verdenshit med sangen In The Air Tonight. Og resten er – historie.

Phil Collins står i dag som en af de mest succesfulde kunstnere nogensinde med et albumsalg på over 100 milllioner stk. Den eneste musiker, der har klaret dette, udover Michael Jackson og Paul McCartney.


På scenen i IN THE AIR TONIGHT er der syv professionelle skuespillere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen, Lene Nørrelykke, Anne Kraglund og Niels Rahbech. Koncerten er iscenesat af Rikke Lillevang og produceret af MusicalDanmark, der tidligere har stået bag store succeser rundt i landet med shows som Time Of My Life og Let It Rock.

Varighed: 85 minutter. Der er ikke pause i koncerten.
Se mere på www.firserne.dk

Læs her vores Handelsbetingelser

Køb billet Køb spisning

Streetfood

Uden mad & drikke...

Kl. 18.00 inden koncerten tilbyder vi Street food buffet  

Oplev vores nye tiltag fra alle verdenshjørner! Konceptet er at udfordre og inspirere dine smagsløg med et stort udvalg af mange små retter og hapser.

Så behøver du ikke at vælge, men kan smage lidt af hvert, og mere af alt det, du godt kan lide.

Buffeten vil indeholde:

Fiske- og skaldyrsretter, spændende eksotiske salater, forskellige pølser og pålæg samt dip og dressing.

Suppe-, gryde- og wokretter samt spyd. Forskellige korn-, ris- og kartoffelvarianter samt forskellige brødtyper.

Desserten består af små lækre kager og is fra hele verden min. 4 slags.

Spis hvad du kan for kun kr. 185,- pr. pers. /børn under 12 år spiser for halv pris.

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise i Musikteatret, så kan du købe billet til maden øverst på siden.

Bemærk: Vi tager ikke mod menu ændringer på selve aftenen. Men er du allergiker, så er du velkommen til at skrive til os et par dage før arrangementet…